Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Olomouc
Chemické úpravy povrchů přípravkem Alodine - metoda Bonderite
Firma DELTACOL CZ s.r.o. se zaměřuje na galvanické zinkování, chromování a pasivaci hlíniku přípravkem Alodine a nyní využívá i novou metodu Bonderite.
Vedení účetnictví a daňové evidence pro všechny subjekty
Kompletní zajištění účetních a daňových záležitostí fyzických a právnických osob se zabývá UK OL Krchňáková z Olomouce. Naše účetní kancelář zajistí vedení účetnictví i daňové evidence.
UK OL Krchňáková, s.r.o. Vedení účetnictví a daňové evidence
Výstavba studní betonových i vsakovacích, kopané studny, dodej příslušenství
Vaše vlastní studna – to jsou Vaše ušetřené peníze. Kopeme studny až do hloubky 11 metrů. Stavební povolení vyřídíme za Vás. STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
Audity kvality potravin a krmiv Olomouc, poradenství v oblasti kvality výroby a distribuce potravin
Audity kvality potravin a krmiv Olomouc, poradenství v oblasti kvality výroby a distribuce potravin a krmiv, audit bezpečnosti potravin, předaudity, interní audity, audity u dodavatelů.
Centrum léčby bolestivých stavů a pohybových poruch Olomouc, léčba chronické bolesti, fyzioterapie
Centrum léčby bolestivých stavů a pohybových poruch Olomouc, léčba chronické bolesti, fyzioterapie, rehabilitace, fyzikální medicína, fyziatrie, balneologie.
Výstavba budov, stavební dozor, elektroinstalace
Stavební práce, výstavba a rekonstrukce obytných budov, kanceláří a výrobních hal, silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace, rozvody realizuje Elektropráce Spáčil s.r.o., Olomouc.
Kovovýroba a zámečnictví ELZA vám vyrobí kovové konstrukce jakýchkoliv tvarů a provedení
Kvalitní zakázkovou a sériovou výrobu v oblasti zámečnictví a kovovýroby vám zajistí firma Pavel Janíček - ELZA v Olomouci. Vyrobíme kovové konstrukce jakýchkoliv tvarů a provedení.
Kompletní zednické a stavební práce Uničov, rekonstrukce domů, bytů i koupelen, zateplování
Pečlivého zedníka i obkladače naleznete u firmy Smékal Lukáš v Uničově. Poskytujeme vysoce kvalitní zednické a stavební práce. Zajišťujeme kompletní rekonstrukce domů i bytů včetně zateplování.
Venkovní i vnitřní kamerové systémy Hikvision pro ochranu majetku - instalace, servis
Pokud chcete ochránit svůj majetek, pořiďte si kamerové systémy Hikvision. S výběrem vám poradí firma FBT-Bräuer Tomáš v Olomouci. Zajistí instalaci, servis venkovních či vnitřních kamerových systémů.
FBT - Bräuer Tomáš
Venkovní rolety - kvalitní stínění oken vhodné do všech typů staveb
Kvalitní stínění oken vhodné do všech typů staveb spolehlivě zajistí firma KVALITNÍ ZASTÍNĚNÍ s.r.o. z Olomouckého kraje, která se zabývá prodejem a montáží venkovních rolet další stínící techniky.
Čidla kvality vzduchu pro firemní objekty, kanceláře, byty a rodinné domy - prodej, e-shop
Čidla kvality vzduchu pro firemní objekty, kanceláře, byty a rodinné domy prodává firma BLUE TRADE z Olomouce. Navštivte náš e-shop, kde si vyberete čidlo pro sledování kvality vzduchu v interiérech.
BLUE TRADE, s.r.o.
Dřevohliníková okna do všech druhů staveb - prodej, montáž
Pokud chcete mít dřevěná okna, která dobře izolují a nemusejí se opakovaně natírat, pak zvolte dřevohliníková okna od firmy ALBO, která lze použít prakticky do všech druhů staveb.
Plastový materiál pro inženýrské sítě, prodej a kompletní instalace
Prodej a instalace plastového materiálu potřebného k připojení vodovodních sítí, odvodňovacích a odpadních systémů od společnosti Plast Trade CZ, s.r.o. z Olomouce.
Zvýhodněné letní pobytové balíčky v Resortu Hrubá Voda
Rodinné pobytové balíčky, aktivní dovolená i wellness v hotelu Hluboký dvůr. V okouzlujícím prostředí pod kopci Oderských vrchů a Nízkého Jeseníku Vás čeká nezapomenutelná dovolená.
Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňových přiznání
Postaráme se o Vaše daně a účetnictví. Rychle, kvalitně a profesionálně. TAX Vázlerová s.r.o. – zkušený tým, který vyřeší Vaše účetní a daňové problémy.
Financování ŠKODA auto, leasing a úvěr bez akontace - nový vůz rychle a jednoduše, on-line
Jednoduše, rychle a on-line pořídíte nový vůz díky chytrému financování ŠKODA auto. S vyřízením leasingu nebo úvěru bez akontace Vám pomůže firma Auto Hégr, a.s., z Olomouce.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Firemní, dlouhodobé levné ubytování pro pracovníky – ubytovna pro zaměstnance firem
Firemní a levné ubytování v Olomouci poskytuje Ubytovna Eva, která je vhodná k dlouhodobému ubytování pracovníků a zaměstnanců firem. Nachází se nedaleko centra města.
Ubytovna Eva
Dovoz pitné a užitkové vody, plnění bazénů, zalévání parků a kropení silnic
Kropení silnic proti prašnosti, čištění parkovišť a cest, zalévání zelení, dovoz pitné vody od Vysloužil služby s.r.o. z Náměšti na Hané.
Automatické závlahové a zavlažovací systémy - instalace úsporných závlah
Instalací automatických závlahových a zavlažovacích systémů se zabývá firma STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o. z Olomouce. Provádíme komplexní realizace úsporných závlah.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Sklenářské a sklářské práce – zasklívání oken, dveří, výloh i atypických tvarů
Sklenářské a sklářské práce, jako je zasklívání oken, dveří a výloh, zajišťuje v okolí Olomouce Sklenářství Jiří Grunt. Zasklíváme okna, dveře a výlohy i s atypickými tvary.
Jiří Grunt - sklenářství Olomouc
Galvanické pokovování hliníku – chromátování hliníku přípravkem Alodine 1200
O chromátování hliníku se postará společnost DELTACOL CZ, specialista v oblasti galvanického pokovování nejen v Litovli a olomouckém kraji.
Náhradní díly, příslušenství, autodoplňky Škoda, značkový servis - nejlepší ceny a široký výběr
Náhradní díly, široký výběr autodoplňků Škoda prodává autosalon Auto Hégr a.s. ve Šternberku i Olomouci. Navštivte náš značkový servis a nakupte příslušenství na Vaše auto za nejlepší ceny.
Auto Hégr, a. s., provozovna Šternberk autorizovaný servis ŠKODA
Hydraulické systémy, elektrické pohony, elektronika a software Olomouc, dodávky a servis systémů
Hydraulické systémy, elektrické pohony, elektronika a software Olomouc, dodávky a servis systémů, komplexní řešení strojních systémů, náhradní díly.
Realizace vrtaných, kopaných studen včetně zajištění stavebního povolení
Výstavbu kopaných a vrtaných studen na klíč realizuje v okolí Olomouce firma STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o. Zajistíme vyhledání vodního zdroje, stavební povolení a následnou stavbu studny.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Základní škola Štěpánov, okres Olomouc, škola s družinou a zájmovými kroužky
Základní škola Štěpánov, okres Olomouc, škola s družinou a zájmovými kroužky, komplexní základní vzdělání, nepovinná výuka náboženství.
Základní škola Štěpánov, okres Olomouc, příspěvková organizace