Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Olomouc
Prodej a nákup ojetých automobilů Olomouc, autobazar, prověřená vozidla, dovoz vozidel na zakázku
Autobazar AutoMorava v Olomouci nabízí prodej a nákup prověřených vozidel. Společnost také dováží vozidla na zakázku.
Prodej a servis domovních průmyslových vysavačů Beam Elektrolux – rychlý a kvalitní úklid
Prodej a servis domovních průmyslových vysavačů Beam Elektrolux pro rychlý, tichý a kvalitní úklid povrchů zajišťuje společnost Roman Rozsypal – EKOELEKTRO z Olomouce.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Kompletní jeřábnické práce s autojeřáby o nosnosti do 100 t
Při zvedání těžkých břemen se neobejdeme bez profesionální techniky. Proto vám firma REKOS Olomouc spol. s.r.o. zajistí kompletní jeřábnické práce s autojeřáby o nosnosti do 100 tun.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Serverová řešení SmallServer pro malé a střední firmy - sdílení a zabezpečení dat, zálohování
Sdílení a ochranu dat včetně spolehlivého zálohování, vám poskytne serverové řešení SmallServer od společnosti ROOT IT - komplexní řešení pro malé a střední firmy.
ROOT IT s.r.o.
Sběrna Moravský Beroun - výkup kovového odpadu, kovošrotu a katalyzátorů
Společnost LADERMAN s.r.o. od Vás vykupí a kompletně zpracuje veškerý kovový odpadu. Vykupujeme barevné kovy, kovošrot včetně katalyzátorů nejen v Moravském Berouně, ale v rámci celé České republiky.
Laderman, s.r.o. Kovošrot Moravský Beroun
Prodej a servis centrálních vysavačů Beam s agregáty Platinum včetně náhradních dílů
O prodej, servis a náhradní díly centrálních vysavačů s agregáty Platinum vhodných do administrativních budov se postará společnost Roman Rozsypal – EKOELEKTRO z Olomouce.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Opravy veřejného osvětlení, jističů a další elektroinstalační práce od ERGO-DAT spol. s.r.o.
Společnost ERGO-DAT spol. s.r.o. z Olomouce provádí kompletní a profesionální elektroinstalační a elektromontážní práce, opravy jističů nebo revize.
Pořádání rodinných oslav, narozenin, oslavy promocí i smuteční hostiny s příjemným posezením i profesionální gastronomií
Uspořádejte Vaši oslavu narozenin, promocí, rodinnou oslavu, ale i smuteční hostinu v Restauraci a Penzionu U Hradu Šternberk. Vychutnejte si profesionální gastronomii i příjemné posezení.
Záruční a pozáruční servis průmyslových čerpadel Grundfos a Sigma včetně zajištění nejrůznějších oprav
Záruční a pozáruční servis průmyslových čerpadel značek Grundfos a Sigma provádí společnost Metaservis s.r.o. - opravy čerpadel a vodáren, která se postará i o jejich opravy v okolí Brna a Vyškova.
Metaservis s.r.o. - opravy čerpadel a vodáren
Prodej a servis čerpadel, moderní čerpadla špičkové kvality
Společnost S & R servis s.r.o. se zabývá prodejem a servisem čerpadel. Nabízí kvalitní čerpadla s nejmodernější konstrukcí.
Rychlé a spolehlivé dopravní značení, značky - prodej, instalace
Poničené a zastaralé značky ve vaší vesnici či městě nebo realizaci nového značení vám zajistí Dopravní značení Svoboda Olomouc-jednoznačně profesionální služby, prodej a instalace dopravního značení.
Dopravní značení Svoboda, Olomouc s.r.o.
Domácí vodárny Grundfos a Sigma – opravy a servis prováděný specialisty s širokou působností
Opravy a servis domácích vodáren Grundfos a Sigma provádí v širokém okolí nejen Šumperku a Jeseníku odborníci ze společnosti Metaservis s.r.o. - opravy čerpadel a vodáren.
Metaservis s.r.o. - opravy čerpadel a vodáren
Práce a jídlo – spojení firemních akcí a teambuildingů s degustačním menu
Restaurace a Pension U Hradu ve Šternberku nedaleko Olomouce Vám poskytne spojení pracovních záležitostí s gastronomickým zážitkem v podobě degustačního menu.
Prodej náhradních a potrubních dílů pro centrální vysavače Beam Elektrolux
Nejen náhradní a potrubní díly pro centrální vysavače Beam Elektrolux Vám zajistí firma Roman Rozsypal – EKOELEKTRO z Brna, která se postará i o výměnu a servis.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Zeměměřič, zeměměřičské práce na poli inženýrských staveb
Zeměměřičské práce v okolí Olomouce zajišťuje firma Geoprofil s.r.o. Naši zeměměřiči zaměří veškeré důležité podklady pro stavby.
Geoprofil s.r.o. Geodetické práce Olomouc
Vyřízení pohřbů, kremací, převoz zemřelých a další činnosti – komplexní pohřební služby
Komplexní pohřební služby zahrnující nejen vyřízení pohřbů, kremací a převoz zemřelých poskytuje Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o. působící v Uničově a Litovli.
Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o.
Komplexní vstupní audit a zjištění aktuálního stavu IT vám zajistí firma ROOT IT s.r.o.
Firma ROOT IT s.r.o. v Litovli nedaleko Olomouce vám poskytne komplexní vstupní audit a zjištění aktuálního stavu IT - neváhejte se na nás obrátit ještě dnes.
ROOT IT s.r.o.
Šátky, šály, šátky s potiskem a reklamní šátky
Společnost SILK STUDIO.cz s.r.o. se zabývá prodejem šátků a šál od předních světových výrobců. Nabízí také reklamní šátky a šátky s potiskem.
Pískování, čištění dřeva a dřevěných konstrukcí v interiéru i exteriéru
Plísně, mechy, houby a jiné nečistoty ze dřeva a dřevěných konstrukcí spolehlivě odstraní mobilní tryskací jednotky. Pískování dřeva provádí v okolí Olomouce a Ostravy firma Pavel Řezníček.
Pavel Řezníček Mobilní tryskání, pískování Olomouc
Kosmetické studio -  ošetření pleti a permanentní make-up, tetování obočí
Kosmetické ošetření pleti i poradenství pro zralou i mladistvou pleť poskytuje v Olomouci Kosmetické studio Jana Knittlová. Provádíme aplikaci permanentního make-upu včetně tetování obočí.
Vzdělávací a kosmetické centrum Jana Knittlová Olomouc
Pozáruční servis stavebních strojů značek Volvo, Cat, Komatsu
Společnost Rubber Steel Construction s.r.o. poskytuje pozáruční servis stavebních strojů předních světových značek - Volvo, Cat, Komatsu.
Kytice na stavby a promoce, řezané a hrnkové květiny – květinová výzdoba pro všechny příležitosti
Kytice na promoce, svatby a pohřby, řezané a hrnkové květiny včetně komplexní květinové výzdoby zajišťuje Květinářství Lilie v Olomouci provozované společností Pohřební služba MISERICORDIA s. r. o.
Květinářství Lilie
STK a měření emisí pro nákladní automobily, traktory, autobusy a přívěsy
Technické prohlídky a měření emisí pro nákladní automobily, traktory, autobusy a přípojná vozidla provádí v okolí Olomouce a Prostějova firma STK nákladních vozidel Olomouc.
STK nákladních vozidel Olomouc, s.r.o.
Rámování a paspartování ve sklenářství – obrazy, fotografie, diplomy
Rámovaní a paspartovní do rámu dle vlastního výběru provádí v okolí Olomouce sklenářství Jiří Grunt. Rámujeme a paspartujeme obrazy, fotografie, diplomy, listiny a další předměty.
Jiří Grunt - sklenářství Olomouc
Převozy zesnulých, vyřízení pohřbu a zařízení kremace – komplexní pohřební služby
Komplexní pohřební služby, mezi které se řadí například převozy zesnulých, vyřízení pohřbu a zařízení kremace zajišťuje ve Šternberku společnost Pohřební služba MISERICORDIA s. r. o.
Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o.