Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Olomouc
Zahradní technika, zemědělská mechanizace – prodej a servis
Stroje pro zemědělce a zahradníky, sekačky, štípačky, křovinořezy i mulčovače Vám dodá, servisuje i opraví společnost SITTA K + M s.r.o., která sídlí v okrese Olomouc.
Výstavba větších investičních a inženýrských staveb Olomouc, bytová výstavba, výrobní haly, objekty
Společnost zajišťuje práce pozemního stavitelství, průmyslovou výstavbu od výstavby jednotlivých hal, technologických celků, rekonstrukce průmyslových objektů a výstavba nových investičních celků.
Terapie rázovou vlnou - neinvazivní řešení léčby akutních a chronických stavů poruchy pohybového aparátu
Aplikaci rázové vlny provádí v Olomouci ortopedická ambulance Ortopedie Wellnerova. Tato neinvazivní metoda pomáhá při léčbě akutních i chronických stavů poruchy pohybového aparátu.
Ortopedie Wellnerova, s.r.o.
Řešení hifi multiroom systémů Heos, Bluesound, Formation Music - hudba do celé domácnosti
Multiroomové systémy umožňují poslouchat v každé místnosti jinou hudbu. Řešení hifi multiroom systémů Heos, Bluesound, Formation Music pro Olomouc i Prostějov zajišťuje firma Hifi Safír.
Kvalitní zemědělská technika, přívěsy zemědělských strojů, náhradní díly a prodej Olomouc
Agro - Služby, Štěpánov Zdeněk Zahradníček je společnost z Olomouce zabývající se prodejem zemědělské techniky a náhradních dílů. Dodáváme spolehlivé stroje od předních evropských výrobců.
Kamenictví, výroba pomníků, restaurování kamene Olomouc, kuchyňské pracovní desky, parapety
Kamenictví, výroba pomníků z přírodního kamene, restaurování kamene Olomouc, kuchyňské pracovní desky, parapety, dlažba, obklady domu.
Nakladatelství a knihkupectví FONTÁNA Olomouc, nákup knih v internetovém obchodě
Nakladatelství a knihkupectví FONTÁNA v Olomouci nabízí ve svém internetovém obchodě knihy o léčitelství, esoterice, duchovním rozvoji, astrologii, alternativní medicíně a další knihy.
Prodejna a showroom špičkové ozvučovací hifi, audio techniky ověřených výrobců
Naše společnost OLTECH s.r.o. Hifi Safír z Olomouce provozuje prodejnu se špičkovou hifi, audio technikou za skvělé ceny. V našem showroomu naleznete vybavení BlueSound, Yamaha, SONY, Rega a CLASSE.
Dodavatel automatizovaných strojů do lisoven
Tváření a lisování plechů za pomocí našich automatizovaných strojů na míru, modernizace a zefektivnění výroby díky dodávaným strojům pro lisování – P/A Bohemia s.r.o.
Ruční mytí osobních automobilů včetně čištění interiéru
Potřebujete vyčistit a umýt auto? Navštivte profesionály v ručním čištění a mytí aut Haryservis v Olomouci.
Dodávka a realizace dekorativních tapet do interiérů
Přenechejte výběr tapet do vašeho interiéru na odborníky z firmy Rega v Olomouci. Rádi vám zajistí vše od dodávky i realizace dekorativních tapet, které vás zaujmou především zajímavými vzory.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Návrhy a design interiérů komerčních i bytových prostor
Plánujete nové bydlení nebo jen přestavbu? Obraťte se na bytového návrháře ve firmě Projekční atelier ZUZI v Olomouci, který vám vypracuje návrh a design interiérů komerčních i bytových prostor.
Projekční atelier ZUZI s.r.o. Návrh interiérů Olomouc
Centrální vysavače Beam Alliance pro byty a rodinné domy Olomouc
Chcete-li si pořídit centrální vysavač, který bude především určen pro byty a rodinné domy, tak se zaměřte na Centrální vysavače Beam Alliance od firmy EKOELEKTRO v Olomouci.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Pronájem skladovacích a průmyslových ploch Olomouc
Průmyslové a kancelářské prostory k pronájmu, několik typů nebytových prostor, jak prázdných, tak zařízených a připravených k okamžitému použití na okraji Olomouce v průmyslové zóně – FROL a.s.
FROL a.s. nebytové prostory
Prodej skladových vozů ŠKODA – předváděcí nebo úplně nová vozidla za zvýhodněné ceny
Široký výběr nových či předváděcích skladových vozů ŠKODA najdete v autosalonu Auto HEGR v Olomouci. Na skladě máme různé modely za zvýhodněné ceny.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Profesionální montáž domácích i průmyslových vodáren a poradenství při koupi čerpadel
Odborné poradenství při koupi čerpadel a montáž domácích i průmyslových vodáren Vám zajistí firma STUDNY Doležel a Janíček s.r.o. v okolí Olomouce, která se specializuje na čištění vodních zdrojů.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Průmyslové elektroinstalace - kompletní elektromontáže pro výrobní závody, haly a zemědělské objekty
Zkušeným dodavatelem průmyslových elektroinstalací pro výrobní závody, sportovní haly i zemědělské objekty je firma ELMO-SA.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc
Náhradní díly na traktory Zetor a ostatní zemědělskou mechanizaci
Náhradní díly na traktory Zetor a ostatní zemědělskou mechanizaci prodává Zdeněk Zahradníček, Agro - Služby, Štěpánov u Olomouce. Zajišťuje také servis zemědělské techniky.
Kropení a vlhčení komunikací, staveb a silnic Olomouc, kropící vozy, kropení staveb, zalévání parků
Kropení a vlhčení komunikací, staveb a silnic Olomouc, kropící vozy, kropení staveb, zalévání parků a zeleně, čištění komunikací komunální technikou.
Výroba vazníkových konstrukcí Uničov, vazníky pro jakýkoliv půdorys domu, tesařské konstrukce
Výroba vazníkových konstrukcí Uničov, vazníky pro jakýkoliv půdorys domu, moderní tesařské konstrukce, příhradové vazníky z řeziva třídy jakosti S10 nebo KVH profily.
VARIO VILA s.r.o. Dřevostavby na klíč
Degustace, bezplatná ochutnávka špičkového vína - dovoz, prodej vín
Jste milovníkem vína a rádi by jste si domluvili degustaci špičkových vín z celého světa? Obraťte se na firmu NIER FINE WINES, která vám zajistí degustaci a bezplatnou ochutnávka vína.
NIER FINE WINES s.r.o.
Geodetické práce, zpracování geometrického plánu, zaměřování staveb a inženýrských sítí
Geodetické práce, zpracování geometrického plánu, zaměřování staveb a inženýrských sítí spolehlivě provádí společnost Geoprofil s.r.o. se sídlem v Olomouci.
Geoprofil s.r.o. Geodetické práce Olomouc
Výroba dřevěných palet a obalů - rozměry a provedení dle přání zákazníka
Soukromá firma Beneš Bohuňovice spol. s r.o. vám zajistí kvalitní výrobu dřevěných palet a obalů. Dle vašeho přání vyrábí palety v různých rozměrech i provedení.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Úsporný centrální vysavač BEAM Electrolux si zamiluje každý
Pokud už vás nebaví vláčet za sebou hlučný přístroj, tak si pořiďte úsporný centrální vysavač od firmy Ekoelektro v Olomouci - věříme, že se do něj okamžitě zamiluje každý.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Certifikační společnost Olomouc, certifikace QMS, EMS a SM BOZP, pořádání odborných kurzů
Poskytujeme služby v oblasti certifikace systémů managementu kvality, certifikace systému environmentálního managementu, certifikace systému managementu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.