Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Olomouc
Kytice na stavby a promoce, řezané a hrnkové květiny – květinová výzdoba pro všechny příležitosti
Kytice na promoce, svatby a pohřby, řezané a hrnkové květiny včetně komplexní květinové výzdoby zajišťuje Květinářství Lilie v Olomouci provozované společností Pohřební služba MISERICORDIA s. r. o.
Květinářství Lilie
STK a měření emisí pro nákladní automobily, traktory, autobusy a přívěsy
Technické prohlídky a měření emisí pro nákladní automobily, traktory, autobusy a přípojná vozidla provádí v okolí Olomouce a Prostějova firma STK nákladních vozidel Olomouc.
STK nákladních vozidel Olomouc, s.r.o.
Rámování a paspartování ve sklenářství – obrazy, fotografie, diplomy
Rámovaní a paspartovní do rámu dle vlastního výběru provádí v okolí Olomouce sklenářství Jiří Grunt. Rámujeme a paspartujeme obrazy, fotografie, diplomy, listiny a další předměty.
Jiří Grunt - sklenářství Olomouc
Převozy zesnulých, vyřízení pohřbu a zařízení kremace – komplexní pohřební služby
Komplexní pohřební služby, mezi které se řadí například převozy zesnulých, vyřízení pohřbu a zařízení kremace zajišťuje ve Šternberku společnost Pohřební služba MISERICORDIA s. r. o.
Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o.
Pořádání svateb včetně svatební hostiny, výzdoby, květin a ubytování pro novomanžele
Oslavte Váš svatební den ve stylovém Pensionu U Hradu ve Šternberku. Zajistíme vše od svatební hostiny, výzdoby, květin i ubytování pro novomanžele i svatebčany.
Tiskové řešení ,,Jen tisku“ - pronájem tiskárny včetně bezplatného servisu s garancí bezporuchového provozu
Pokud chcete tisknout levně a zároveň nemít starosti se servisem tiskárny, pronajměte si tiskárnu u firmy ROOT IT. Pronajímáme tiskárny včetně bezplatného servisu s garancí provozu bez poruch.
ROOT IT s.r.o.
Softwarový audit - prevence a kontrola užívání softwarových licencí pro vaši firmu
Mějte váš software ve firmě pod kontrolou - softwarový audit od firmy ROOT IT s.r.o. vám zajistí prevenci a kontrolu užívání softwarových licencí.
ROOT IT s.r.o.
Ověřování digitálních, analogických tachografů
Ověřování digitálních a analogických tachografů včetně jejich oprav a montáže svěřte do rukou firmy SEPAJACOM s.r.o. z Olomouce.
SEPAJACOM s.r.o. Servis nákladních vozidel a návěsů
Atypické dřevěné obaly a bedny na výrobky – kvalitní práce profesionálu nejen na výrobu palet
O výrobu nestandardních dřevěných obalů a beden pro přepravu Vašich výrobků se psotará společnost Beneš Bohuňovice spol. s r. o. poskytující své produkty nejen v Uničově a Litovli.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Litá podlaha, epoxidová stěrka Olomouc, Prostějov
O pokládku podlahy vhodné do provozů - litá podlaha, epoxidová stěrka - se postará firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Opravy, servis a ultrazvukové čištění dioptrických brýlí
Opravy brýlí od dotáhnutí šroubků až po celkové srovnání brýlí zajišťuje v Olomouci a Šternberku Oční optika Jaroslava Korcinová. Provádíme mimo jiné servis brýlí a čištění brýlí ultrazvukem.
Optika Jaroslava Korcinová
Tapety na zeď jsou nedílnou součástí interiérů domů a bytů - prodej, návrhy
Nádherné a originální tapety na zeď do interiéru domů a bytů hledejte u odborníka na dekorace, kterým je REGA interier v Olomouci - zajistí vám jejich prodej a pomůže s návrhem dle vašich představ.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Prodej ekologických plaket pro vybrané oblasti v Německu a Rakousku
Ekologické plakety prodává STK nákladních vozidel Olomouc s.r.o. Zakoupíte u nás plakety pro vjezd do vybraných oblastí v Německu i Rakousku.
STK nákladních vozidel Olomouc, s.r.o.
Lesnické a arboristické práce, Olomoucký kraj, těžba a přibližování dřeva, palivové dříví, rizikové kácení stromů
Společnost LesArbo se zabývá komplexními lesnickými a arboristickými pracemi v Olomouckém kraji. V rámci prací provádíme těžbu a přibližování dřeva, rizikové krácení stromů a nabízíme palivové dříví.
Zakázková výroba kvalitních skleněných akvárií a terárií na míru ve sklenářské dílně
Kvalitní skleněná akvária nebo terária na míru vyrábí sklenářství Jiří Grunt v Olomouci. Zabýváme se zakázkovou výrobou akvárií a terárií v různých velikostech.
Jiří Grunt - sklenářství Olomouc
Poptávkový systém pro firmy za úhradu z průmyslových oborů
Hledáte spolehlivého dodavatele z různých průmyslových oborů? Pak se obraťte na firmu Dako služby David Kolarovič z Olomouckého kraje, která se zaměřuje na zajištění poptávek pro firmy za úhradu.
Rekvalifikační kurzy, akreditovaná profesní kvalifikace oboru kosmetička, pedikérka nebo masérka
Rekvalifikační kurzy v oboru kosmetička, pedikérka a masérka zajišťuje v okolí Olomouce Vzdělávací a kosmetické centrum Jana Knittlová. Po absolvování zkoušky získáte osvědčení o profesní kvalifikaci.
Vzdělávací a kosmetické centrum Jana Knittlová Olomouc
Luxusní ubytování v srdci Šternberka s ojedinělým a nevšedním výhledem na hrad a město
Restaurace a Pension U Hradu ve Šternberku své hosty okouzlí nejen nádherným výhledem na hrad a město, ale také luxusním ubytováním v nadstandardních a designových pokojích.
Centrální vysavač BEAM Alliance Fortis Plus - ideální pro úklid menších a středních domů
Pro úklid menší nebo středních domů je ideálním pomocníkem centrální vysavač BEAM Alliance Fortis Plus, který si jednoduše zakoupíte v e-shopu firmy EKOELEKTRO v Olomouci.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Odolné venkovní a vnitřní okenní parapety z kamene - výroba na zakázku
Originální kamenné prvky vyrábí Kamenictví Petr Švardala, působící v Olomouci, Prostějově a Přerově. Na zakázku realizujeme odolné venkovní a vnitřní okenní parapety z kamene (žula, mramor).
Filtrování a zasílání poptávek ze stavebnictví, strojírenství a dopravy
Poptáváte služby a materiály z oblasti stavebnictví, strojírenství a dopravy z celé České republiky? Kontaktujte Olomouckou firmu Dako služby - David Kolarovič, která vám zajistí filtrování poptávek.
Studnařské práce, kopání studní, kopané studny, výstavba jímek
Společnost STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o. se zabývá kopáním studní a výstavbou vsakovacích, odpadních, samonosných či plastových jímek.
STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.
Prodej, dodávka, montáž bezpečnostních dveří Securido pro každý byt i dům
Bezpečný domov vám zajistí bezpečnostní dveře Securido. Prodejem, dodávkou a montáží dveří Securido do bytů i domů se zabývá firma MKA Service s.r.o. působící v Olomouci a Prostějově.
Obložení schodů a schodišťových stupňů z kamene v různém provedení
Naše Kamenictví Petr Švardala vyrábí obložení schodů, schodišťových stupňů z kamene v různém provedení. Působíme v Olomouci, Prostějově, Šternberku, Šumperku, Zábřehu a Litovli.
Aktivní příměstský tábor se sportovními aktivitami pro děti do 12 let – fitness herna pro děti
Pokud chcete Vašim dětem zpříjemnit letní prázdniny sportovními hrami a aktivitami, přihlaste je na příměstský tábor ve FIT-KO v Olomouci. V době letních prázdnin pořádáme fitness hernu pro děti.
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc