Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-město
Speciální šrouby do plastu - spojovací materiál, výroba a prodej
Speciální šrouby do plastu s vysokou pevností spoje, montážní systémy a spojovací materiál od kvalitního výrobce firmy SIMAF CZ s.r.o., z Brna.
SIMAF CZ s.r.o.
Transformovny a rozvody jejich rekonstrukce a výstavba. Okamžitý servis a revize.
Zkušená ELMONT GROUP, a.s. Brno provádí rekonstrukce i výstavbu rozvodny a transformovny. Také následné opravy, servis i revize. A to v rámci celé České republiky.
ELMONT GROUP, a.s.
Jak začít podnikat – start mentoring, pomoc s rozjezdem podnikání v době krize
Pokud jste se rozhodli podnikat a nevíte, jak začít, nebo začínáte podnikat v době krize, společnost Kaskara, s.r.o. Vám pomůže odstartovat Vaše podnikání. Poskytujeme také start mentoring.
Volné pracovní pozice - férové zaměstnání v přátelském kolektivu, zajímavé benefity
Férové zaměstnání v přátelském kolektivu naleznete u společnosti reca spol. s r.o. z Brna. Jde o volné pracovní místa na různých pozicích, poskytujeme zajímavé ohodnocení a benefity.
Škola pro dokonalé líčení, kde Vás naučíme jednoduše se líčit do práce i na večírek
Pro ženy, které se chtějí naučit líčit na různé události, má kosmetické studio 5R Studio přichystanou školu pro dokonalé líčení. Naučí Vás se orientovat v nejnovějších trendech v oblasti kosmetiky.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Vymalování bytů a tapetování již od jedné stěny, malířské práce, natěračské práce Brno
Vymalování bytů a tapetování již od jedné stěny, malířské práce, natěračské práce Brno. Drobné opravy v domácnosti, hodinový manžel, kompletní údržba nemovitostí, pomoc při stěhování.
Skládací, pevné nebo multimediální stojany – vystavení letáků, brožur a prospektů
K vystavení letáků, prospektů a brožur zajistí společnost Activity promotion s. r. o. z Brna skládací, pevné nebo multimediální stojany, které je možné zakoupit i na e-shopu.
Activity promotion s.r.o.
Dárkové balení a kazety s kvetoucími čaji – potěšení v podobě zeleného čaje a svinutého květu
Různé druhy kvetoucích čajů s výraznou chutí v dárkovém balení nebo kazetě prodává na svém e-shopu společnost Darka company s.r.o. z Brna.
Advokátní kancelář JUDr. Petr Ošmera, Brno
JUDr. Petr Ošmera provozuje v Brně advokátní kancelář, která poskytuje komplexní právní servis podnikatelským subjektům, fyzickým i právnickým osobám.
Sportovní vybavení pro tenis, badminton, fitness, jogu nebo běh od SPORTPRO TEBE.CZ
Společnost SPORTPROTEBE.CZ je kamenná prodejna se sportovních vybavení, kterou najdete v Brně, ale i online internetových obchod s více jak 300 výdejními místy.
Plošinové zvedáky - hevery pro vozidla - vertikální, prodej, dodávka
Plošinové vertikální zvedáky pro vozidla, vertikální elektro-hydraulický zvedák, hevery pro vozidla dodává firma MITERAL Ing. Alice Smejkalová.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER
Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER firmou DIAMANT AK s.r.o. Vstupní hliníkové, z pryže, textilní, s logem, rámy.
DIAMANT AK s.r.o.
Zakázkové krejčovství Brno, šití oděvů a hotelového a bytového textilu na míru, šití z přírodních materiálů
Společnost LS Style krejčovství s.r.o. je ryze česká výrobní firma, která se zabývá zakázkovým krejčovstvím s důrazem na kvalitu.
Dílenské sady nářadí pro automechaniky – prodej, e-shop
Dílenské sady nářadí pro automechaniky naleznete v e-shopu společnosti PROFIKRAFT TRADING s.r.o. z Brna, která prodává kompletní ucelený sortiment pro profesionály z automobilového průmyslu.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Střešní konstrukce z variabilních příhradových vazníků Gang-nail, které vám ušetří čas i peníze
Na montáž střešních konstrukcí se ve Znojmě, Břeclavi a Hodoníně zaměřuje firma KARPEN PLUS s.r.o. Vyrábíme variabilní příhradové vazníky Gang-mail, které vám ušetří čas, ale i finance.
KARPEN PLUS s.r.o.
Restaurátorské práce, obnova a renovace historických památek, stavebněhistorické průzkumy
Firma Pastiglia společnost pro obnovu památek, s.r.o. nabízí široké spektrum služeb pro vlastníky kulturních památek a historických staveb.
Centrum komplexní regenerace, dietologická poradna, masáže, poradna odvykání kouření, floating
Centrum komplexní regenerace Cekore nabízí služby dietologické poradny, poradnu při odvykání kouření, masáže a mnoho dalšího.
Velkoobchodní prodej květin, denně čerstvé květiny, řezané a hrnkové květiny, floristické doplňky
Velkoobchodním prodejem denně čerstvých řezaných a hrnkových květin a floristických doplňků se zabývá společnost STORGE s.r.o.
Komplexní účetní a daňové služby, účetní, daňové a finanční poradenství, zpracování, vedení, evidence
Společnost SARY OFFICE s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti účetnictví a daní, včetně poradenství.
Efektivní montážní sady RECA KIT - chytré balíčky plné součástek a návodů
Chytré balíčky součástek, technických plánů a návodů Vám připraví společnost reca spol. s r.o. z Brna. Zabýváme se přípravou efektivních montážních sad RECA KIT, které vám značně zjednoduší práci.
Lasery na razítka, laserové gravírky, lasery GCC - autorizovaný prodejce
Dodávkou laserů na razítka, laserových gravírek i značkovacích systémů GCC StellarMark C se zabývá autorizovaný prodejce firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Prodej, montáž a servis kvalitních roštů MIK, rošty pro chov prasat, koz, ovcí a drůbeže
Společnost AGR Bohemia s.r.o. se zabývá prodejem, montáží a servisem kvalitních roštů pro chov prasat, koz, ovcí, drůbeže a do dojíren.
Posuzování vlivu záměrů na životní prostředí včetně všech dílčích analýz
Společnost WELL Consulting, s.r.o. se zabývá posuzováním vlivu záměrů na životní prostředí (EIA) včetně všech dílčích analýz.
Kvalitní a spolehlivé střechy a krovy pro byt či dům - Střechy Ondráček
Společnost Střechy Ondráček z Brna pro Váš dům či byt postaví kvalitní a spolehlivou střechu či krov, ale zaměřuje se i na další tesařské a klempířské práce.
Spolehlivý hodinový manžel - rekonstrukce, opravy a malování bytů
drobné opravy v domácnosti, malování bytu, hodinový manžel, pokládka podlah, pomoc při stěhování, rekonstrukce, obkladačské a dlaždičské práce