Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-město
Zdravé bydlení v žádané lokalitě - nízká energetická náročnost budov
Pořiďte si dům s nízkou energetickou náročností v rámci projektu Slunečná Alej - rodinné domy. Volte zdravé bydlení v poklidné obci Nová Chýně, která se nachází v žádané lokalitě Praha-západ.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Volné pracovní místa a pozice geodeta –  práce s benefity v Brně nebo Boskovicích
Volné pracovní místa v Brně a Boskovicích na pozicic Geodet/ka s prací v terénu má ve svém přátelském kolektivu společnost ADITIS s.r.o., která poskytuje různé firemní benefity.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Komplexní ekonomické a daňové služby - daňové poradenství, vedení účetnictví
Komplexní ekonomické a daňové služby - daňové poradenství, vedení účetnictví, zakládání a likvidace společností poskytuje firma BELL consulting s.r.o. v Brně.
BELL consulting s.r.o.
Firemní školení na míru, firemní vzdělávání s kvalitními a ověřenými lektory,Brno
Firemní školení na míru a další vzdělávací akce s profesionálními lektory pro Vás zajití Regionální hospodářská komora Brno, která poskytuje kompletní vzdělávací kurzy pro firmy.
Regionální hospodářská komora Brno RHK Brno
Ochrana surovin a finálních produktů před škůdci v souladu se systémem HACCP
O systém řízení kvality a jakosti HACCP a garanci zdravotní nezávadnosti výběrových potravin v potravinářských provozech se v Brně a okolí postará firma Ing. Radomír Kopr Dezinfekce a deratizace.
Ing. Radomír Kopr Dezinfekce a deratizace Brno
Výroba a dodávka nástrojů a forem pro výrobu plastových dílců, obalů a plastových částí
Výrobou nástrojů a také vstřikovacích a vyfukovacích forem pro plastové dílce, obaly a plastové části se zabývá společnost Nástrojárna R-TOOLS se sídlem v Brně.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Široký výběr lineárních vedení a pohonů - kladičkové, kuličkové, přímočaré a další
Brněnská firma SPONA - ROL s.r.o. poskytuje široký výběr lineárních vedení a pohonů v různých řadách a typech - kladičkové, kuličkové, přímočaré a další.
Kvalitní vzdělání pro děti od 3 do 15 let, základní a mateřská škola Brno
Soukromá Základní škola a mateřská škola Didaktis, s.r.o. poskytuje moderní, kvalitní a individuální vzdělání pro děti od 3 do 15 let v Brně.
Požární ochrana a prodej protipožárních prostředků od PB Alfa s.r.o. z Brna
Společnost PB Alfa s.r.o. z Brna nabízí služby v oblasti požární ochrany a to od kontrol, oprav a revizí požárních systémů až po prodej hasících přístrojů.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Zkušební a uzavírací balony pro kanalizace a plynovody
Kompletní služby jako navrtání plynových, vodovodních a naftových potrubí či prodej uzavíracích a zkušebních balonů pro plynovody a kanalizace pro Vás zajistí firma MANIBS BRNO, spol. s.r.o..
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Opravy a renovace, prodej starožitných hodin, hodinek, test vodotěsnosti, Brno
Na opravy, renovace a prodej starožitných hodin i hodinek se zaměřuje hodinářství Strnad sídlící v Brně. Zajistí vám také test vodotěsnosti. Navštivte nás.
Hodinářství Strnad
Ocelové, textilní sněhové řetězy Michelin, Pewag - prodej a poradenství
Jezdíte-li autem během zimního období, je důležité mít správnou výbavu. Při jízdě na zledovatělém povrchu Vám pomohou ocelové, textilní sněhové řetězy Michelin, Pewag od firmy ASN HAKR BRNO s.r.o.
ASN HAKR Brno s.r.o.
Filtry a filtrační technologe pro průmysl, velkoobchod, prodej, distribuce
Distribuce, velkoobchod, prodej filtrů, filtračních vložek a filtrační technologie pro průmysl zajisťuje firma C-FILTER FILTRY, s.r.o., z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Výroba protéz horních a dolních končetin na míru dle typu amputace končetiny
Specialistou na výrobu protéz horních a dolních končetin, které pomáhají pacientům vést kvalitní život i přes jejich hendikep, je firma Ortea spol, s.r.o. z Brna.
ORTEA, spol. s r.o. Ortopedické pomůcky Brno
Rekonstrukce, opravy a modernizace železnic a nástupišť - SEŽEV-REKO, a.s.
Společnost SEZEV-REKO, a.s. z Brna se zabývá stavebními práce v oblasti rekonstrukce, opravy a nebo modernizace železnic a nástupišť.
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů - kotevní technika
Prodej kotevní techniky a spojovacího materiálu zajišťuje v Brně firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů a jiný spojovací materiál.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Záruční i pozáruční servis, opravy chladniček a mrazniček - rychle a spolehlivě
Nevíte u koho rychle a spolehlivě opravit vaši chladničku nebo mrazničku? Hledáte firmu, která vám poskytne záruční i pozáruční servis? Obraťte se na firmu Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně!
Tisk na samolepící fólii, výroba autoplachet - účinná reklama
Samolepící fólie na autech jsou vidět přes celý den na všech místech, proto se jedná o účinnou reklamu. Výrobu autoplachet pro Vás zajistí firma K + L, spol. s r.o. se sídlem na Výstavišti v Brně.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Teplovodní podlahové topení, vytápění BEKOTEC-THERM Ostrava, Brno
Teplovodní podlahové topení a vytápění Bekotec-Therm Vám přináší společnost PROFILA TRADE s.r.o. se sídlem v Ostravě a s pobočkou Brno, která funguje jako specialista na obkladovou techniku.
Profila Trade s.r.o. Brno
Relaxační pobyt v hotelu s wellness centrem – masáže, vířivka, finská sauna, skotská sprcha
Privátní wellness, luxusní ubytování , masáže, finská sauna, vířivka a mnohé další – dopřejte si klid a odpočine v rámci pobytu v Hotelu AVANTI s vlastním wellness centrem v centru Brna.
Hotel AVANTI****
Kuželočelní průmyslové převodovky
Výkonné a kvalitní kuželočelní převodovky vhodné pro využití v průmyslovém odvětví dodává obchodní společnost SPONA – ROL s.r.o. z Brna.
Jádrové vrtání a řezání betonových konstrukcí – diamantová řezací technika
Diamantovou řezací techniku, kterou je jádrové vrtání různých otvorů a řezání betonových konstrukcí a odstraňování velkých ploch betonu provádí společnost BBG-BENDA, s.r.o.
BBG-BENDA, s.r.o.
Autostany pro celou rodinu  - dovolená se stanem na střeše auta, spaní v přírodě
Autostany pro celou rodiny na dovolenou, kdekoliv Vás napadne. Kupte do firmy ASN HAKR Brno s.r.o. stan na střechu auta. Spojení s přírodou a přitom pohodlí.
ASN HAKR Brno s.r.o.
Pronájem plošiny - pracovní a montážní Brno
Pronájem pracovní a montážní plošiny v Brně a okolí vám poskytne firma s dlouholetou zkušeností - Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Vertikální míchačky, přisávací šrotovníky, výroba krmných směsí
Společnost AGROING BRNO s.r.o. zajišťuje výrobu technologií pro zpracování obilovin a výrobu krmných směsí. Dodáváme vertikální míchačky a přisávací šrotovníky.
AGROING BRNO s.r.o.