Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-město
Ochranné pomůcky a oděvy pro Vaši bezpečnější práci
Ochranné pomůcky a oděvy, které zajistí bezpečnější práci pro Vás i Vaše zaměstnance naleznete na e-shopu společnosti reca spol. s r.o. Nezapomínejte na své zdraví.
Práškové lakování, robotizace a samoučící roboty – technologie šetrné k životnímu prostředí
Technologie do lakoven pro práškové lakování, samoučící roboty a robotizaci pracovišť nejen pro snížení dopadu na životní prostředí zajišťují odborníci společnosti SURFIN Technology s. r. o. z Brna.
Renovace, opravy a pokládka parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály
O poničenou podlahu se postará LASPO podlahářství, s.r.o. Provádíme renovace, opravy a pokládku parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály v Brně město a venkov.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Obaly, krabice a tašky na víno v různých provedeních – bohatý výběr na e-shopu i v prodejnách
Různé provedení obalů, krabic a dárkových či firemních tašek na víno má ve svém bohatém sortimentu společnost Model Pack Shop nejen na e-shopu, ale také na prodejnách v okolí Břeclavi a Mikulova.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Program rozvoje obce  - efektivní nástroj pro maximální využití finančních prostředků z dotací
Společnost GaREP, spol. s r.o. z Brna Vám vypracuje program rozvoje obce a pomůže zorganizovat činnosti a projekty pro nejlepší využití finančních prostředků z dotací pro Vaši obec.
Vnitřní parapety, okenní parapety Brno. Zaměření, doprava i montáž.
Vnitřní parapety, okenní parapety Brno. Zaměření, doprava i montáž od firmy iPARAPETY s.r.o. Použitý materiál u vnitřních parapetů - plastový, dřevěný, poly- mramorový parapet.
iPARAPETY s.r.o.
Sítotisk, potisk na karton, obalový materiál, plasty, fólie, papír, PVC
Nechte si potisknout obalový materiál. V nabídce tiskařských služeb firmy K + L, spol. s r.o. Brno nechybí ani sítotisk. Zajistí pro Vás potisk na karton, plasty, fólie, papír i PVC.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Nízkoenergetické rodinné domy - moderní bydlení z projektu Slunečná alej
Nízkoenergetické a moderní bydlení v atraktivní lokalitě Praha - západ si můžete pořídit v rámci projektu Slunečná alej – rodinné domy v klidné obci Nová Chýně.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Svařování nerezu, různých ocelí a zpracování nerezových plechů – práce prováděná odborníky
Svařování nerezu, různých legovaných a nelegovaných ocelí a zpracování nerezových plechů zajistí specialisté společnosti GIOMETAL s.r.o. z Brna.
GIOMETAL s.r.o.
Práce se s spárovou pilou – řezání komunikací, zpevněných ploch a dělící a dilatační spáry
Provádění dělících nebo dilatačních spár, řezání komunikací a zpevněných ploch pomocí spárové pily a další s tím související činnosti realizují odborníci ze společnosti BBG-BENDA, s.r.o. z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Prodej průmyslové filtry - farmaceutický průmysl a zdravotnictví
Prodej průmyslové filtry - farmaceutický průmysl a zdravotnictví od firmy C-FILTER FILTRY, s.r.o. z Brna. Určené pro výrobu léčiv a zdravotnického materiálu.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Travní traktory SECO s různým vybavením - seřízení a odzkoušení zdarma, servis
Výkonnou zahradní techniku prodává naše firma GARDENTECH z Brna. Dodáváme travní traktory SECO s různým vybavením, které Vám seřídíme a odzkoušíme zdarma včetně předprodejního servisu.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Elektrické vozíky pro seniory
Elektrické vozíky vhodné pro seniory a lidi s pohybovými obtížemi ve svém sortimentu nabízí společnost Gardentech, s.r.o. z Brna.
Gardentech s.r.o.
Prodej okenní parapety, okenní doplňky, příslušenství k oknům, e-shop
Prodej okenní parapety, okenní doplňky, a příslušenství k oknům včetně montáže zajišťuje firma iPARAPETY s.r.o. Pohodlný nákup na e-shopu za dostupné ceny!
iPARAPETY s.r.o.
Nábytkové úchytky ze specializovaného velkoobchodu Brno -  u nás si vybere každý!
O tom,jak dlouho a jak dobře Vám bude nábytek sloužit a jak dobře bude vypadat, rozhoduje z velké části výběr nábytkových úchytek a kování. V našem velkoobchodu nabízíme výrobky renomovaných výrobců.
Schachermayer, spol. s r.o. Brno
Nastavení struktury řízení, založení právnické osoby a mnoho dalšího – specialisté na korporátní právo
Komplexní služby korporátního práva jako je nastavení struktury řízení, založení a zrušení právnické osoby a mnoho dalšího poskytuje FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o. v Brně a Praze.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Spojovací materiál do plechu, trhací nýty - výroba, prodej a dodávka
Firma SIMAF CZ s.r.o. v Brně vyrábí a také prodává spojovací materiál do plechu. Další kvalitním produktem jsou také trhací nýty. Neváhejte nás kontaktovat - vždy vám rádi poradíme s výběrem.
SIMAF CZ s.r.o.
Elektromontáže silnoproudých rozvodů, opravy, vnitřní, vnější elektroinstalace
Každá stavba se neobejde bez kvalitní elektroinstalace. Elektromontáže silnoproudých rozvodů, opravy, vnitřní i vnější elektroinstalace spolehlivě zajistí společnost ELMONT GROUP, a.s. z Brna.
ELMONT GROUP, a.s.
Spolehlivý automatizovaný tok zboží pro optimální zaskladnění
Spolehlivé řešení pro automatický tok zboží nejen v rámci optimálního zaskladnění pomocí RECA iSTORAGE si vezme na starost firma Reca spol s.r.o. z Brna jež je proslulá poctivým a upřímným přístupem.
Geodézie - zpracování podkladů v oblasti investiční výstavby a katastru nemovitostí
Jsme společnost SUDOP BRNO, spol. s r.o. zabývající se geodézií a zpracováním podkladů v oblasti investiční výstavby, katastru nemovitostí, mapování a speciálních geodetických prací nejen v Brně.
SUDOP BRNO, spol. s r.o.
Čistící zóny, interiérové a textilní rohože - výroba a prodej
Rámy, vstupní čistící zóny a rohože s logem, textilní, interiérové a na hrubé nečistoty vyrábí a prodává firma DIAMANT AK s.r.o. z Brna.
DIAMANT AK s.r.o.
Výkonné velkoplošné solventní tiskárny Mimaki pro profesionální využití
Autorizovaný prodejce tiskáren Mimaki, firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně dodává výkonné a cenově dostupné velkoplošné solventní tiskárny pro profesionální využití.
ELECTRON, spol. s r.o.
Paletové vážící vozíky pro obchodní i neobchodní vážení, vozíky s displejem
Paletové vážící vozíky vhodné pro obchodní i neobchodní vážení vám zajistí firma LESAK s.r.o., Brno.
LESAK s.r.o.
Příhradové vazníky a nosné konstrukce střech pro haly, průmyslové objekty a komerční budovy
Nechte si vyrobit lisované příhradové vazníky u výrobce. Příhradové vazníky a nosné konstrukce střech pro haly, průmyslové objekty a komerční budovy vyrábí a dodává firma KARPEN PLUS s.r.o. z Brna.
KARPEN PLUS s.r.o.
Zakončení balkónu – balkónové a okapové lišty různých velikostí a s různým přesahem
Bohatý výběr okapových a balkónových lišt a profilů v různých velikostech má ve svém sortimentu společnost PELI BRNO, která si poradí nejen se zakončením balkónu.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno