Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-město
Textilní prezentační stolky – klasické a světelné vhodné nejen na promo akce
Textilní prezentační a promo stolky v mnoha provedeních jako klasické a světelné s možností výběru tvaru má ve svém bohatém sortimentu společnost Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Kalkulace střechy - vypočítáme cenu Vaši nové střechy - betonová střešní krytina
Společnost Mediterran CZ s.r.o. z Brna je česká společnost, která poskytuje kvalitní betonovou střešní krytinu, která se vyznačuje kvalitou a dlouhou životností.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Dodávka kioskové trafostanice na klíč, realizace VN přípojky. Kvalitní servis.
Dodávka kioskové trafostanice na klíč firmou S.G. CZ, spol. s r.o. Brno. Samozřejmostí je realizace VN přípojky. Kvalitní záruční i pozáruční servis.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Robotické svařování wolframovou elektrodou TIG – sériová kovovýroba
Robotické svařování kovů metodou TIG v místech horší dostupnosti a zaměření na sériovou kovovýrobu přináší společnost GIOMETAL s.r.o. z Brna.
GIOMETAL s.r.o.
SELVO invalidní a seniorské vozíky s pomocí joystiku na ovládacím panelu
SELVO invalidní a seniorské vozíky je pomoc při snížené pohyblivosti má firma GARDENTECH Jaroslav Toninger Brno na prodejně. Při osobní návštěvě předvede manipulaci.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Půjčovna zahradní techniky, Husqvarna, Honda, Vari a invalidních vozíků
Půjčení zahradní techniky značky Husqvarna, Honda, Vari a invalidních vozíků SELVO poskytuje prodejna Gardentech s.r.o. Brno - Černovice. Půjčovna i prodej.
Gardentech s.r.o.
Platební rozkaz na emitenta dluhopisu – vymáhání pohledávky
Pokud emitent dluhopisu nesplácí své dluhy a chcete získat svou pohledávku zpět, obraťte se na společnost FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o. z Brna.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Distribuce venkovních a vnitřních okenních parapetů - online prodej, e-shop
Specializace na prodej venkovních a vnitřních okenních parapetů - distribuce, online prodej, e-shop od firmy iPARAPETY s.r.o. - kvalitní parapety a příslušenství.
iPARAPETY s.r.o.
Zakázková výroba vyfukovacích a vstřikovacích forem - pro plastové dílce, výlisky
Zakázkovou výrobou vyfukovacích a vstřikovacích forem se zabývá Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Podle 3D návrhu vyhotovíme formy pro plastové dílce, obaly a výlisky.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Krajské koncepce rozvoje – staňte se spokojenými klienty
Krajské koncepce vypracovává společnost GaREP, spol. s r.o. z Brna, která se pyšní dlouholetými zkušenostmi. Jejich spokojenými klienty je již více jak 10krajů.
Půjčky a úvěry i pro podnikatele, OSVČ živnostníky bez poplatků a registru
Nebankovní půjčky a úvěry pro podnikatele, OSVČ živnostníky bez poplatků, registru i bez ručitele, peníze do 2 dnů pro Vás zajistí AKompas s.r.o. v Brně.
AKompas s.r.o. půjčka úvěr bez zástavy i z. v registru
Elektromotory pro výtahy a eskalátory od výrobce LAFERT
Špičkové elektromotory od renomovaného italského výrobce Lafert Motors dodává na český trh společnost SPONA – ROL s.r.o. sídlící v Brně.
Izolační pásky pro plynová a vodovodní ocelová potrubí
Antikorozní izolační pásky DENSOLEN®, vhodné jako ochrana a izolace plynových a vodovodních ocelových potrubí, dodává na český trh firma MANIBS BRNO, spol s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Servis, oprava chladniček nejen značek AEG, Electrolux, Gorenje
Máte chladničku značky AEG, Electrolux, Gorenje nebo jinou a potřebujete zajistit jejich opravu nebo servis? Kontaktujte firmu Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně!
Účetní firma, zpracování a vedení účetnictví, komplexní účetní služby
Účetní firma v Brně - BELL consulting s.r.o. Vám pomůže se zpracováním a vedením účetnictví a poskytne Vám komplexní účetní služby a také software pro účetnictví.
BELL consulting s.r.o.
Oprava a rekonstrukce starožitných hodin a hodinek - výroba chybějících části strojku
I zdánlivě neopravitelné starožitné hodiny odsouzené k zániku, se mohou stát ozdobou interiéru, pokud je necháte opravit či zrekonstruovat v hodinářství Strnad v Brně.
Hodinářství Strnad
Prodej filtrů, filtračních vložek a materiálů k filtraci vzduchu, oleje a paliva
Distributor, dodavatel a prodej filtrů, filtračních vložek a materiálů k filtraci vzduchu, oleje i paliva, všechny druhy filtrů pro techniku, to vše od firmy C-FILTER FILTRY, s.r.o., z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Nástavce, bity a utahováky, spojovací materiál - prodej
Prodej kvalitní kotevní techniky a spojovacího materiálu nabízí společnost Jakub Kokeš CZ, s.r.o v Brně - seženete zde nástavce, bity i utahováky.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Pozemní stavitelství, zateplení, zděné konstrukce, dlažby, obklady
Pozemnímu stavitelství se věnuje společnost N.K. STAV Brno a.s.. Specializujeme se především na zateplení budov, zděné konstrukce, obklady a dlažby.
N.K. STAV Brno a.s.
Tepelná energetika, projekční práce, konstrukční práce, výměníkové stanice, kogenerační jednotky, kotelny
Společnost TERMOENGINEERING, s.r.o. se specializuje na oblast tepelné energetiky. Nabízí služby konstrukčních, projekčních a dodavatelských prací.
TERMOENGINEERING, s.r.o. tepelná energetika
Rekonstrukce a modernizace stávajících rozvoden. Dodávky VN rozvodny na klíč
Rekonstrukce a modernizace stávajících rozvoden se zaměřením na vyšší výkon a technické parametry. Dodávky VN rozvodny na klíč firmou S.G. CZ, spol. s r.o. Brno.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Prodej nákladní elektrické tříkolky ADVENTO - známá taky jako E-tříkolka
Prodej nákladní elektrické tříkolky ADVENTO u firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger, Brno. Na menší zahrady, rozsáhlejší farmy, vinice či dokonce zemědělská družstva.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej, eshop motorové pily Husqvarna. S dárkem řetěz a olej zdarma.
Prodej, eshop motorové pily značky Husqvarna od firmy Gardentech s.r.o. Brno. Všestranná výkonná pila profesionální kvality s dárkem. Řetěz a olej zdarma.
Gardentech s.r.o.
Cestovní značkový kufr Benetton v designovém zeleném provedení a střední velikosti – kvalita za příznivé ceny
Bohatý sortiment cestovních kufrů včetně designového provedení značky Benetton v zelené barvě s výrazným logem a snadnou ovladatelností prodává společnost Levstra, s.r.o. na svém e-shopu.
Levstra, s.r.o.
Návrh, montáž a realizace průmyslové vzduchotechniky – kvalitní práce za příznivou cenu
Komplexní práce týkající se návrhu, montáže a realizace průmyslové vzduchotechniky a příslušenství za příznivou cenu realizují pracovníci společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.