Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-město
Zajištění tepelné izolace a větrané fasády pomocí obkladových desek
Obkladové desky vysoké kvality a různých typů a provedení pro tepelné izolace a větrané fasády dodá v Brně a okolí firma G Trade spol. s r.o.
Moderní a praktické fasádní obklady - odolné, protipožární a čistitelné
Brněnská firma G Import spol. s.r.o. poskytuje moderní fasádní obklady, které nejen zmodernizují budovy, ale také jsou odolné, efektivní, protipožární a čistitelné.
Prodej, servis a dodávka vážicích a etiketovacích systémů do všech provozů
Prodej, servis, dodávku vážících a etiketovacích systémů do všech provozů nabízí specialista v oboru firma LESAK s.r.o., působící v Brně - kvalitní zboží za rozumnou cenu.
LESAK s.r.o.
Střešní krytiny s 50ti letou zárukou, kvalitní střešní krytina
Střešní krytiny s 50ti letou zárukou, kvalitní střešní krytina, střešní tašky, výhradní prodej systému Terran od firmy Mediterran CZ s.r.o. v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Výzkum globální změny, CzechGlobe
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. - CzechGlobe zkoumá globální změnu a její projevy v atmosféře i její dopady na lidskou společnost a biosféru.
Uchycení fasádní desek ILTEGRO - VARIO - inovativní uchycení fasádních obkladů
Moderní, inovativní a efektivní to jsou konstrukce k uchycení fasádních desek VARIO pro montované fasádní obklady, které pro Vás zajišťuje brněnská firma ILTEGRO, spol. s.r.o.
Obkladové desky, tepelné izolace, keramické fasádní obklady
Obkladové desky, tepelnou izolaci i keramické fasádní obklady dodává společnost G Trade spol. s r.o. z Brna. Obstaráme dodávku, montáž i servis.
Kvalitní posklizňové linky na míru pro soukromé farmáře a zemědělské provozy
Moderní skladovací, čistící a sušící technologie naleznete u společnosti AGROING BRNO s.r.o.. Dodáváme kvalitní posklizňové linky na míru pro soukromé farmáře a zemědělské provozy.
AGROING BRNO s.r.o.
Stomatologická a stomatochirurgická ordinace Brno
Moderně vybavená stomatologická a stomatochirurgická ordinace Primadent, s.r.o. poskytuje komplexní a odbornou stomatologickou péči v Brně.
Primadent, s.r.o. zubní ordinace
Uchycení obkladů provětrávaných fasád VARIO
Uchycení obkladů provětrávaných fasád VARIO je nejúspěšnější technika pro vyrovnání a instalaci fasádních obkladů. Provádí ji firma ILTEGRO, spol. s r.o.
Kvalitní dílenská chemie pro stavebnictví i kovovýrobu – oleje, těsnění, lepení
Kvalitní dílenskou chemii jako jsou oleje, těsnění, lepení a jiné pomocné či provozní materiály pro stavebnictví i kovovýrobu, dodává společnost reca spol s.r.o. z Brna.
Pily, diamantové a doplňkové nářadí – vybavení pro obkladače a dlaždiče
Široký sortiment elektrických pil, řezaček, diamantového a doplňkové nářadí a další vybavení pro obkladače a dlaždiče značky Montolit prodává ve své prodejně společnost PELI BRNO.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Digitální drogový tester Drugtest 5000 – detekce až 8 tříd omamných látek z jednoho vzorku slin
Firma Altest s.r.o. z Brna prodává profesionální drogový tester Drugtest 5000, který dodává včetně tiskárny i jednorázových testovacích kazet. Drugtest je možné si také pronajmout.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Kvalitní spojovací materiál do plechu - nýtovací a lisovací matice, trhací i zásobníkové nýty
Kvalitní spojovací materiál dodává firma SIMAF CZ s.r.o., se sídlem v Brně - naleznete u nás široká výběr nýtovacích a lisovacích matic, trhací i zásobníkové nýty a mnoho dalšího.
SIMAF CZ s.r.o.
Telekomunikační systémy, digitální, analogová, IP telekomunikace - prodej, montáž
Specialistou na prodej, servis, montáž a kompletní realizaci telekomunikačních systémů je firma ELMONT GROUP, a.s. z Brna, která pro Vás zajistí digitální, analogovou i IP telekomunikaci.
ELMONT GROUP, a.s.
Zahradní travní traktory, prodej, dodávka zahradní techniky
Zahradní travní traktory, zahradní technika, prodej, sekaček, riderů a příslušenství poskytuje firma GARDENTECH Jaroslav Toninger z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Instalace větraných fasád, fasádních obkladů a tepelné izolace domu
Instalace větraných fasád, fasádních obkladů a tepelné izolace domu bezúdržbovost fasády zajistí na Brněnsku firma G Trade spol. s r.o.
Prodej fasádní dřevěné obklady na Váš dům s životností 30let. Pro provětrávané bezúdržbové fasády.
Fasádní dřevěné obklady na Váš dům s životností 30let koupíte od firmy G Import spol. s r.o. Určené pro provětrávané bezúdržbové fasády. Nezaměnitelný přírodní design.
Ochranné pomůcky pro svářeče, prodej, dodávka samostmívací kukla KOWAX KWX6
Kvalitní ochranné pomůcky určené pro svářeče, samostmívací kukla KOWAX KWX6, prodej a distribuci zajišťuje firma FORMICA WELD spol. s r.o., sídlící v Brně.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Ruční nářadí, vrtáky nebo sady a kufry s nářadím - profesionální nářadí v prodeji přes e-shop
Firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. poskytuje soupravy nářadí, vrtáky, šroubováky, kufry, brašny různých značek a mnohé další nářadí. Nakupovat můžete z pohodlí domova přes e-shop.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Elektrohydraulické mobilní sloupové zvedáky - pro stavební a zemědělské stroje
Firma MITERAL z Brna dodává elektrohydraulické mobilní sloupové zvedáky pro těžké stavební a zemědělské stroje a vozidla. Dodáváme moderní zvedací zařízení Stertil Koni s dlouholetou životností.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Nové rodinné domy v atraktivní lokalitě - chytré vybavení, výstavba na klíč
Pořiďte si moderní bydlení v atraktivní lokalitě Praha-západ z projektu Slunečná alej a nebudete litovat. Provádíme výstavbu nových rodinných domů s chytrým vybavením na klíč v obci Nová Chýně.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Práce v katastru nemovitostí, geometrický plán a zaměření stavby od geodeta
Nechte si zpracovat geometrický plán a zaměřit stavbu přímo od geodeta z Brna. Firma ADITIS s.r.o. zajišťuje profesionální měření a jiné práce spojené s katastrem nemovitostí.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Úvěr bez poplatku, rychlá nebankovní půjčka bez ručitele a bez zástavy
Úvěr bez zbytečných poplatků? Neváhejte a obraťte se na AKompas v Brně, kde Vám zařídí rychlou nebankovní půjčku bez ručitele, zástavy a bez nahlížení do registru.
AKompas s.r.o. půjčka úvěr bez zástavy i z. v registru
Moderní a elegantní keramické obklady s tepelněizolačními vlastnostmi
Brněnská firma G Trade spol. s.r.o. poskytuje obkladové desky na fasády, které jsou nejen moderní a elegantní, ale také mají vynikající funkční vlastnosti jako je například tepelná izolace.