Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-město
Vodotěsné střešní tašky - střešní krytiny s dlouhou životností
Široký sortiment střešních krytin, které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, pro Vás poskytuje brněnská společnost Mediterran CZ s.r.o. Máte od nás 50 letou záruku.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Prodej a výstavba rodinných domů s pokročilými technologiemi - dlouholetá záruka
Bydlení s dlouholetou zárukou pořídíte rámci projektu Slunečná alej – rodinné domy v Nové Chýni, jež realizuje prodej a výstavbu nových domů s pokročilými technologiemi s dokončením v prosinci 2020.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Prodej filtry pro vzduchotechniku, vzduchový filtr
Prodej filtry pro vzduchotechniku od firmy C-FILTER FILTRY, s.r.o. Vzduchové filtry se používají v aplikacích, kde je důležitá kvalita přiváděného vzduchu.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Řezání lanovou pilou - mostních pilířů, masivních konstrukcí, silných stěn, základů
Řezání lanovou pilou - mostních pilířů, masivních konstrukcí, silných stěn, základů provádí firma BBG-BENDA, s.r.o. Tuto profesionální práci dělají v rámci celé České republiky.
BBG-BENDA, s.r.o.
Sádrové, štukové a stěrkové omítky i realizace fasád od TOVR omítky spol. s.r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s.r.o. z Brna poskytuje realizace vnitřních i vnějších omítek a jejích rekonstrukcí pomocí strojního omítání.
Zahradnictví s rozvozem zakoupeného zboží na místo určení včetně možnosti výsadby
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o. zajišťuje pro své zákazníky rozvoz zakoupeného zboží na místo určení v rámci Brna zcela zdarma. K dopravě je možné si objednat i výsadbu zakoupených rostlin.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Hotel Avanti – ideální výchozí bod pro poznávání krás Brna a Jižní Moravy
Pokud se chystáte poznávat krásy Brna a celé Jižní Moravy, ubytujte se v Hotelu Avanti – hotel nedaleko centra Brna, který představuje ideálním výchozí bod.
Hotel AVANTI****
Fly Killer - nová mucholapka na českém trhu Vás zbaví otravného hmyzu
Trápí Váš domov velmi otravné a nepříjemné mouchy? Nechcete používat toxický postřik na mouchy? Nehodí se mucholapky do vašeho designového domova?
Masožravá zahrada Kaktusy, masožravky a sukulenty
Textilní rohože, rohožové systémy, rohožky, vstupní čistící zóny, prodej, dodávka, montáž
Výrobu, dodávku, montáž textilních rohoží, rohožových systémů, rohožek, vstupních čistících zón s logem, rýmy, lemovkami a dalšími doplňky zajistí firma DIAMANT AK s.r.o.
DIAMANT AK s.r.o.
Dodávky a montáže telekomunikačního zařízení, telekomunikační systémy
Dodávky a montáže všech telekomunikačních zařízení, telekomunikační systémy s kompletními službami od firmy ELMONT GROUP, a.s. v Brně.
ELMONT GROUP, a.s.
Prodej čističky na obilí, předčističky nečistot z obilovin a luskovin
Prodej čističky na obilí, předčističky nečistot z obilovin a luskovin od firmy AGROING BRNO s.r.o. Jsou určeny pro předčištění a čištění surovin před skladováním.
AGROING BRNO s.r.o.
Zvedací zařízení pro vysokozdvižné vozíky - plošinové zvedáky, přízvedy a sloupy
Plošinové zvedáky, pneuhydraulické přízvedy a mobilní sloupy dodává firma MITERAL se sídlem v Brně. Máme široký výběr zvedacích zařízení pro vysokozdvižné vozíky podle druhu práce.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Kvalitní spojovací materiál – návrhy, vývoj, dodávky
Pokud se ohlížíte po spolehlivé společnosti, která se zabývá návrhy a vývojem spojovacích materiálů, pak se neváhejte obrátit na SIMAF CZ s.r.o. sídlící v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Rychlá a výhodná nebankovní půjčka a úvěr pro zaměstnance, důchodce, podnikatele
Rychlou nebankovní půjčku a úvěr i se záznamem v registru pro zaměstnance, důchodce, podnikatele pro vás spolehlivě zajistí AKompas Brno. Pokud chcete úvěr bez zbytečných poplatků, obraťte se na nás.
AKompas s.r.o. půjčka úvěr bez zástavy i z. v registru
Vícezásobníkový systém Reca-Kanban, box s velkou kapacitou vhodný pro sériové montáže
Vícezásobníkový systém Reca-Kanban, box s velkou kapacitou vhodný pro sériové montáže, který se přizpůsobí na provozní možnosti, dodává firma Reca spol s.r.o. z Brna.
Mostní dřevěné konstrukce, ramenáty pro opravu a výstavbu mostů, podjezdů, nadchodů a podchodů
Mostní dřevěné konstrukce, ramenáty pro opravu a výstavbu mostů, podjezdů, nadchodů a podchodů vyrábí a dodává společnost KARPEN PLUS s.r.o.
KARPEN PLUS s.r.o.
Obkladové přechodové lišty a profily pro ukončení obkladů – kvalita od spolehlivého dodavatele
Spolehlivým dodavatelem s kvalitním sortimentem přechodových obkladových lišt a profilů pro ukončení obkladů či pod obklady v různých provedeních je společnost PELI BRNO.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Průmyslové a dopravní řetězy výroba Brno
Společnost CONTRA Praha s.r.o. a její pobočka v Brně nabízí výrobu průmyslových a dopravních řetězů pro různá průmyslová odvětví podle požadavků a se zárukou bezporuchovosti a dlouhé životnosti.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Brno
Obnovitelné zdroje energie, solární elektrány, výstavba FVE
Společnost SONEA s.r.o. realizuje solární elektrány. FVE na rodinných domech, chatách, různých přístřešcích i na volné ploše. Jsou šetrné k životnímu prostředí a využívají obnovitelný zdroj energie.
Inteligentní rodinné domy - nadstandardní bydlení s nízkou energetickou náročností
Projekt Slunečná alej - rodinné domy v Nové Chýni zajišťuje v okrese Praha - západ výstavbu inteligentních domů s dlouholetou zárukou. Jde o nadstandardní bydlení s nízkou energetickou náročností.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Mapování, digitalizace a sběr dat, zaměření - kompletní geodetické služby
Kompletní geodetické služby pro firmy, projekty i domácnosti poskytuje firma ADITIS s.r.o. z Brna. Zajišťujeme mapování, zaměření staveb, digitalizace, sběr dat a jiné činnosti v oblasti geodézie.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Servomotory řady TGN s různými snímači polohy dle přání zákazníka
Servomotory řady TGN s různými snímači polohy dle přání zákazníka dodává TG drives, s.r.o. z Brna. Servomotory TGN se vyrábějí pro různá napětí stejnosměrného meziobvodu a na různé jmenovité otáčky.
TG Drives, s.r.o.
Svatební bryndák pro novomanžele s textem a výšivkou v různých barvách zhotovený na míru
Jedinečnou památku na svatební den představuje svatební bryndák, který na míru zhotoví firma Jan Máca Strojní vyšívání Brno. Vyrábí bryndáky pro novomanžele s textem a výšivkou podle vašich představ.
Jan Máca Strojní vyšívání Brno
Zavěšené větrané fasády - uchycení kazet typ Vario, Bravo. Snadné, bezpečné a elegantní připevnění kazet
Zavěšené větrané fasády - uchycení kazet typ Vario, Bravo provádí firma ILTEGRO, spol. s r.o. Systém zajišťuje rychlé a bezpečné připevnění. Velohliníkové systémové konstrukce.
Dodávka vyrovnávacích můstků, těsnících límců pro nákladové rampy a předsazené nákladové kabiny
Na prodej a dodávku vyrovnávacích můstků, které mohou být buď s klopným nebo výsuvným čelem, a těsnících límců pro nákladové rampy se zaměřuje společnost TECHNOPARK CZ s.r.o. v Brně.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno