Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-město
Upevňovací technika a spojovací prvky pro montážní, instalatérské, stavební práce
Spolehlivý dodavatel vysoce kvalitní upevňovací techniky, to je společnost reca spol. s r.o. Navštivte náš e-shop a vybírejte z nepřeberného množství montážní techniky.
Samosrůstající izolační pásky – izolační systémy DENSOLEN®
Izolační systémy DENSOLEN® jsou k dostání u společnosti MANIBS BRNO, spol. s r.o. Samosrůstající izolační pásky, ideální řešení jako ochrana proti korozi a mechanickému poškození.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Moderní technika a zařízení – linka pro práškové lakování a lakovací kabiny
Moderní techniku a zařízení, linky pro práškové lakování a speciální lakovací kabiny na míru dle potřeb zákazníků vyrábí specialisté ze společnosti SURFIN Technology s.r.o. z Brna.
Kvalitní a levné severské palubky za skvělé ceny AKCE, doprava zdarma
Jedinečnou akci na kvalitní a levné severské palubky včetně dopravy zdarma vám poskytne společnost KARPEN PLUS - severské řezivo za skvělé ceny jedině u nás!
KARPEN PLUS s.r.o.
Parapety vnitřní a venkovní, prodej příslušenství  Brno a okolí, Jihomoravský kraj
Parapety vnitřní a venkovní, prodej příslušenství jedině od firmy iPARAPETY s.r.o. Brno. Vybrat si můžete vybrat s široké škály dekorů. Provádíme i montáž.
iPARAPETY s.r.o.
Výkresová dokumentace stávajících budov a bourací plány - podklady pro demolice
S posuzováním aktuálního stavu objektů a přípravou demoličních podkladů Vám pomůže firma ADITIS s.r.o. z Brna. Zabýváme se zpracováním výkresové dokumentace stávajících budov a bouracích plánů.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Kotevní technika, spojovací materiál, kotvení, hřeby, vruty
Kotevní technika, spojovací materiál, kotvení, hřeby, vruty tohle všechno a další potřebný materiál nabízí firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Výstavba nových rodinných domů na klíč - žádaná lokalita, pozemky s jižní orientací
Projekt Slunečná alej - rodinné domy v Nové Chýni realizuje výstavbu nových rodinných domů na klíč. Tyto pozemky s jižní orientací jsou situovány v žádané lokalitě Praha – západ.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Izolace spodních staveb proti nežádoucím průnikům tlakové vody, vlhkosti i radonu
Profesionální izolaci spodních staveb provádí v Brně a jeho širokém okolí firma MS - alza s.r.o. Speciálními izolačními systémy zajistíme izolaci staveb proti vlhkosti, radonu a také tlakové vodě.
MS - alza, s.r.o. Izolace spodních staveb Brno
Konstrukce frézovacích a vrtacích upínačů pro strojírenskou výrobu
Nejrůznější strojírenské díly a komponenty vyrábí Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Specializujeme se na konstrukce frézovacích a vrtacích upínačů pro různá odvětví průmyslu.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Filtry podle typu filtrace - vzduchové filtry prodej a dodávka
Filtry podle typu filtrace - vzduchové, olejové, palivové a další filtry prodává, dodává a nabízí kompletní sortiment filtrů firma C-FILTER FILTRY, s.r.o. z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Vrtání kotevních otvorů pro zakotvení strojů, konstrukcí a svodidel – práce prováděná odborníky
Vrtání kotevních otvorů nejen pro zakotvení strojů, konstrukcí a svodidel a další činnosti související s vrtáním a řezáním realizují specialisté společnosti BBG-BENDA, s.r.o. z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Prodej křovinořezy, vyžínače Husqvarna, VARI
Prodej křovinořezy, vyžínače Husqvarna, VARI v prodejně či eshopu firmy GARDENTECH. Lehký vyžínač s akumulátorem a nabíječkou. Možnost zvýšení nastavitelných řídítek.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Parapety venkovní Brno. Parapety na míru. Prodej a montáž jižní Morava
Parapety venkovní již dosloužili? Parapety na míru od firmy iPARAPETY s.r.o. Brno budou ideální řešení. Prodej a montáž v jednom. A vy si můžete vybrat ze široké škály odstínu a dekoru.
iPARAPETY s.r.o.
Prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny
Výhradní zástupce odvětrávacích systému značky VILPE, společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o., Vám zajistí prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny.
VILPE Brno
Obkladové profily Brno
V našem sortimentu najdete plastové, kovové, schodové, dilatační a další profily potřebné pro vaši stavbu.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Výprodej v eshopu. Předváděcí kusy - benzínové sekačky, elektrocentrály, traktory se sběrným košem
Výprodej předváděcích kusů v eshopu firmy Gardentech s.r.o. Benzínové sekačky, elektrocentrály, traktory se sběrným košem, ale také vyžínač, elektrický prozvzdušňovač.
Gardentech s.r.o.
Likvidace společnosti – ukončení podnikání, vypořádání majetku a související servis
Kompletní servis při ukončení podnikání, likvidaci a zrušení společností, vyrovnání majetku a dluhů věřitelům zajišťují specialisté z FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o. v Brně a Praze.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Prodej, dodávka servomotorů, servopohonů  a řídících systémů
Řídící systémy, servomotory, digitální servozesilovače, návrh, dodávka, programování, komplexní dodávku a prodej zajistí firma TG Drives, s.r.o. z Brna.
TG Drives, s.r.o.
Montáže vzduchotechniky včetně dodávky vzduchotechnických jednotek – práce prováděná specialisty
Kvalitní montáže vzduchotechniky včetně dodávky vzduchotechnických jednotek pro bezproblémový chod a funkčnost zajišťují odborníci ze společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Profesionální skladování obilovin - kvalitní sila, zásobníky nebo systémy pro velké haly a sklady
Brněnská firma AGROING BRNO s.r.o. poskytuje profesionální příslušenství pro skladování obilovin, mezi než patří sila, zásobníky nebo systémy pro velké haly a sklady.
AGROING BRNO s.r.o.
Rozebíratelný podlahový systém - PVC panely, prodej zátěžové podlahové panely
Prodej, dodávka, opravy, rozebíratelný podlahový systém, PVC panely, lehce udržovatelné zátěžové podlahové panely dodává naše firma PODLAHY Liška, s.r.o., z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Rychlá půjčka bez poplatků, bez ručitele a bez zástavy - peníze do 2 dnů
Rychlou nebankovní půjčku bez poplatků, bez ručitele, bez zástavy a bez dokládání příjmu, peníze do 2 dnů až 300.000,- poskytne firma AKompas s.r.o. v Brně.
AKompas s.r.o. půjčka úvěr bez zástavy i z. v registru
Profesionální kosmetické ošetření pleti - péče o pleť v moderním studiu 5R v centru Brna
Brněnské kosmetické studio 5R provádí profesionální kosmetická ošetření pleti, za pomocí moderních přístrojů a kvalitní francouzské nebo japonské kosmetiky.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Ochranné pomůcky a oděvy pro Vaši bezpečnější práci
Ochranné pomůcky a oděvy, které zajistí bezpečnější práci pro Vás i Vaše zaměstnance naleznete na e-shopu společnosti reca spol. s r.o. Nezapomínejte na své zdraví.