Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-město
Moderní a elegantní keramické obklady s tepelněizolačními vlastnostmi
Brněnská firma G Trade spol. s.r.o. poskytuje obkladové desky na fasády, které jsou nejen moderní a elegantní, ale také mají vynikající funkční vlastnosti jako je například tepelná izolace.
Prodej velkoplošné montované fasádní desky - využití speciální akrylátové barvy
Prodej velkoplošné montované fasádní desky firmou G Import spol. s r.o. Impregnační systém zajistí snížení nasákavosti na 3% - standardní hodnota je 10-15 %
Ruční nářadí do každé dílny - šroubováky, kleště, klíče, ořechy nebo kladiva
Profesionální nářadí nesmí chybět v žádné dílně, proto je zde firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o., která se v Brně zaměřuje na prodej kvalitního ručního nářadí.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Jádrové řezání železobetonu pro dodatečné řezání otvorů prostupů pro rozvody, otvory pro kotvení
Jádrové řezání železobetonu provádí firma BBG-BENDA, s.r.o., používá se pro dodatečné řezání otvorů prostupů pro rozvody, otvory pro kotvení a vývrty pro zkoušky pevnosti.
BBG-BENDA, s.r.o.
Řídicí systémy pro CNC soustruhy, frézky, dodávka, programování, návrh a servis
Dodávka, programování řídících systémů pro CNC soustruhy a frézky, návrh, optimalizaci včetně programování zákaznických řešení, zprovoznění a servisu zajišťuje TG drives, s.r.o.
TG Drives, s.r.o.
Fasádní obklady Tempio - keramické a provětrávané obklady s dlouhou životností
Brněnská firma G Trade spol s.r.o. poskytuje moderní fasádní obklady, mezi něž patří i keramické fasádní obklady Tempio, které v sobě zahrnují spoustu užitečných vlastností.
Provětrávané lamelové fasádní desky Vario Lamella pro zakřivené povrchy
Brněnská firma G Trade spol. s.r.o. poskytuje kvalitní provětrávané fasádní desky, k nimž patří i lamelové desky Vario Lamella, které jsou vhodné pro zakřivené povrchy.
Rekonstrukce domů na klíč a další stavební práce od Stavby Bureš z Brna
Společnost Stavby Bureš z Brna provádí kompletní rekonstrukce bytů a domů a to včetně instalace vody, topení nebo elektřiny, nových omítek nebo pokládky podlahy.
Plošné UV tiskárny Mimaki pro tisk 3D - Excelentní potisk 3D předmětů
Plošné UV tiskárny Mimaki pro tisk 3D - Excelentní potisk 3D předmětů, nové technologie tisku, odolné proti oděru a poškrábání dodává firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Autosklo na autobusy a nákladní vozy - rychlá a kvalitní výměna, opravy
O rychlou a kvalitní výměnu i opravu autoskel na autobusy, osobní i nákladní vozy se Vám v Brně postará firma Autoskla VACEK s.r.o. - neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.
Autoskla VACEK s.r.o.
Lakování na míru - renovace laků u automobilů a motocyklů
Nechte si profesionálně opravit poškozený lak na Vaše vozidle, motocyklu či si nechte zrenovovat lak na veteránu od kvalifikovaných pracovníků brněnské Autolakovny BOSS Dušana Sedláčka.
RFID technologie - inovativní způsob řízení zásob, speciální KANBAN systém
Inovativní způsob pro řízení toku zásob Vám přináší firma reca spol. s r.o. z Brna. RFID technologie (radio frequency identification) představují speciální řešení hospodaření v KANBAN systémech.
Komplexní geodetická činnost, která zahrnuje vyznačení budov a přípravu podkladových map
O přesné vyznačení budov v katastru a zpracování podkladových map se postará společnost ADITIS s.r.o. z Brna. Poskytujeme komplexní geodetické služby s mnohaletými zkušenostmi v oboru.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Hydratace a ošetření pleti v kosmetickém salonu - stabilizace kvalitními produkty
Pozvedněte vaši fyzickou i duševní pohodu a zajděte si na ošetření pleti do kosmetického salonu 5R studio v Brně. Pro správnou hydrataci a péči využíváme produkty obsahující kyselinu hyaluronovou.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Široký výběr dárkových košů a kazet s čaji a praženou kávou vhodných pro rodinu i přátele
Bohatý sortiment s dárkovými koši a kazetami obsahující různé druhy čajů a pražených káv prodává na svém e-shopu společnost Darka company s.r.o. z Brna.
Odolné příhradové vazníky Greim pro výrobní haly a rodinné domy - montáž, výroba
Výrobou odolných příhradových vazníků GREIM se zabývá společnost KARPEN PLUS s.r.o. z Brna. Vazníky montujeme pro výrobní haly, občanské stavby a rodinné domy v okolí Hodonína, Břeclavi a Znojma.
KARPEN PLUS s.r.o.
Dřevěné reklamní áčka s křídovou i vysouvací tabulí – zviditelnění Vaší restaurace nebo kavárny
Společnost Activity promotion s. r. o. z Brna prodává pro zviditelnění Vaší restaurace či kavárny dřevěné reklamní áčka s křídovou i vysouvací tabulí s možností jejich zakoupení na e-shopu.
Activity promotion s.r.o.
Kontinuální sušičky ECO DRY, S4 pro různé obiloviny - efektivní technologie, dodávka
Efektivní sušící technologie nejen pro zemědělství prodává společnost AGROING BRNO s.r.o.. Dodáváme kontinuální sušičky ECO DRY a S4 pro širokou škálu obilovin.
AGROING BRNO s.r.o.
Malování bytů Brno, tapetování, mytí oken nejen pro reality
Potřebujete renovaci bytu v Brně a okolí? Firma Seniorservis provádí malování bytů, tapetování, mytí oken nejen pro reality před prodejem či před novým pronájemníkem, ale i soukromé osoby.
Lamelové provětrávané fasády pro zakřivené povrchy VARIO LAMELLA
Lamelové provětrávané fasády pro zakřivené povrchy VARIO LAMELLA prodává a montuje firma G Trade spol. s r.o. Jsou extrémně lehké s širokou škálou barevného provedení.
Kotevní technika - chemické kotvy, hmoždinky, stahovací pásky, turbo šrouby a další
Brněnská firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. poskytuje profesionální nářadí k němuž patří i kotevní technika. Vybírat si můžete chemické kotvy, hmoždinky, stahovací pásky, turbo šrouby a mnohé další.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Dodávka, montáž, oprava, servis, bazar hydraulických čel a plošin Brno
Společnost CARLIFT SERVICE CZ, s.r.o. nabízí dodávku, montáž, opravu a prodej použitých hydraulických čel a plošin.
Řezání komunikací a zpevněných ploch spárovou pilou
Řezání komunikace a zpevněné plochy spárovou pilou firmou BBG-BENDA, s.r.o. Dělicích či dilatačních spár v betonových plochách, řezání drážek na dálnicích, vzletových a přistávacích drahách.
BBG-BENDA, s.r.o.
Hodinový manžel Brno, opravy a údržba v domácnosti, rekonstrukce bytů
Hodinový manžel Brno, opravy a údržba v domácnosti, rekonstrukce bytů. Pomoc při stěhování, drobné instalatérské a elektrikářské práce, úklidové služby, pokládání podlah, malování bytů.
Prodej souprava nářadí 100ks, ALU kufr. Pro údržbářské práce, v průmyslu i autoopravárenství.
Prodej souprava nářadí 100ks tzv. ALU kufr můžete objednat u firmy PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. Vyrobeno z vysoce kvalitní chromvanadiové oceli.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.