Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Znojmo
Kvalitní a designové obývací stěny a sestavy či sektorové obývací stěny – e-shop
Stylové, moderní a kvalitní obývací stěny a sestavy či sektorový nábytek do obývacích pokojů zakoupíte na e-shopu nábytek-aktiv.cz společnosti TPZ, s.r.o.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Prodej konstrukčního a stavebního řeziva, OSB a CETRIS desek
Konstrukční a stavební řezivo zakoupíte v okolí Znojma ve Stavebninách EKOČEK. Prodáváme krovy, střešní latě, prkna, fošny, hranoly, ale také OSB a CETRIS desky.
Stavebniny EKOČEK
Posuvné terasové, balkónové dveře - pohodlný přístup na balkón nebo terasu a prosvětlený interiér
Získejte pohodlný přístup na Váš balkon nebo terasu díky posuvným terasovým, případně balkónovým dveřím s izolačním dvojsklem nebo trojsklem od společnosti EVOokna.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Výroční Golf GTI Clubsport 45 - ten pravý sportovní zážitek
Volkswagen Golf představuje výroční edici GTI Clubsport, která má skvělé jízdní vlastnosti, multifunkční volant a výfukový systém Akrapovič. Dostupná je v autosalonu INTERMOBIL ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Pomalu rozpustná hnojiva SILVAMIX, SILVAGEN a SILVAFORM - výroba, dodávka
Kvalitní pomalu rozpustná hnojiva SILVAMIX, SILVAGEN a SILVAFORM -výrobce a prodejce. Speciální hnojiva s vysokým obsahem živin za dostupné ceny od firmy ECOLAB Znojmo, spol. s r.o.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Dřevěné větrací a ozdobné mřížky z masivního dřeva vysoké kvality, dodávka, prodej
Prodej, dodávka dřevěné větrací a ozdobné mřížky z masivního dřeva vysoké kvality. Větrací, ozdobné dřevěné mřížky dodává firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Doprava a čerpání anhydritu– aplikování samonivelačního potěru
Dopravu a čerpání anhydritu - samonivelačního potěru zajistí firma Beton Znojmo. Anhydritový potěr aplikujme do rodinných domů i komerčních objektů
Zahradnické potřeby – prodejna zahradnických potřeb, nářadí Fiskars
Veškeré nářadí pro práci na zahradě prodává prodejna zahradnických potřeb Zelená zahrada ve Znojmě. Nakoupíte u nás kvalitní zahradnické nářadí Fiskars.
Zelená zahrada
Novinky v nabídce! Buďte mezi prvními, kdo je ochutná
Vinařství Nešetřil ze Znojma jako každý rok přináší na jaře novinky, tentokrát Pálava a Sauvignon ročník 2022. Připravujeme i speciály vinařství Veltlínské zelené a Ryzlink vlašský ročník 2020.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Dodávka kvalitních výrobníků ledu značky Brema včetně instalace
Dodávku a instalaci prvotřídních výrobníků kostkového, kalíškového ledu nebo ledové tříště zajistí ve Znojmě a blízkém okolí firma Karel Kašpar Ledoservis.
Karel Kašpar LEDO servis
Výroba a montáž stěnových panelů na dřevostavby – rychle postavená hrubá stavba domů na klíč
Pomocí stěnových panelů na dřevostavby se rychle postaví celá hrubá stavba nejen domů na klíč. Snadné řešení vnitřních příček i nosných stěn. O výrobu a montáž se postará firma KARPEN PLUS s.r.o.
Stěnové panely na dřevostavby Karpen plus s.r.o.
Servis a výměna brzdových destiček a kotoučů pro Vaši bezpečnou jízdu
O servis a výměnu brzdových destiček a kotoučů na Vašem osobním automobilu se Vám v okolí Znojma postará Autoopravna Lengál.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Aktivní dovolená pro děti i dospělé – ubytování s bazénem, tenisem a dětským hřištěm
Ubytování s možností využití venkovního bazénu, tenisového kurtu, dětského hřiště a mnoho dalšího umožňuje Penzion U Fousáče, který najdete na jižní Moravě.
Penzion U Fousáče
Pronájem a servis mobilních toalet, wc na sportovní, kulturní akce, festivaly
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem mobilních wc pro kulturní i sportovní akce v okolí Znojma, Moravského Krumlova nebo Pohořelic poskytne firma Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Výměna olejů v automatických převodovkách všech značek automobilů
Výměnu olejů ve vozidlech všech značek s automatickými převodovkami zajistí v okolí Znojma Pneu a auto servis Pavel Vrána.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Nová řada vín Special Egg zrajících v unikátních nádobách - betonových vajíčkách
Absolutní novinkou ve Vinařství Nešetřil ze Znojma jsou dvě betonová vajíčka původem ze Slovinska, ve kterých pro naše zákazníky necháváme dozrát vína úplně nové řady s názvem Special Egg.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Kompletní dodávka sušičky na dřevěnou štěpku včetně elektroinstalace
Kompletní dodávku sušičky na dřevěnou štěpku s kapacitou sušení až 16 tun za hodinu zajišťuje firma SD Install. Postaráme se o dodávku, montáž, elektroinstalaci i uvedení do provozu.
SD Install Gustav Schuh
Obložené salámové, salámovo-sýrové mísy a talíře  - občerstvení ve formě studeného rautu
Bohatě obložené salámové a salámovo-sýrové mísy s prvotřídními domácími uzeninami vhodné na studené rauty připravuje Poctivé uzenářství.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Výkup zlata v jakémkoliv množství – zlaté šperky, hodinky, mince, zubní zlato, slitky
Zlato a výrobky ze zlata v jakémkoliv množství za nejlepší cenu vykupuje v okolí Znojma Klenotnictví LUCIE GOLD. Vykoupíme zlaté šperky, hodinky, mince, slitky i zubní zlato.
Klenotnictví LUCIE GOLD LUCIE GJ s.r.o.
Zemní a výkopové práce - realizace základů pro stavby budov a terénní úpravy
Společnost ERTRANS, družstvo provádí výkopy základů pro stavby budov, demolice, výkopy kanalizací, terénní úpravy a také výstavbu inženýrských sítí v Moravském Krumlově a okolí.
Sběr druhotných surovin, kovošrot, výkup šrotu, kabelů, elektromotorů
Výkupem, dopravou a zpracováním druhotných surovin, výkupem železa a železného šrotu, kabelů, elektromotorů a mnoho dalšího se zabývá společnost IB - MET s.r.o., v okrese Znojmo.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Praktické voskované ubrousky z včelího vosku - mějte potraviny stále čerstvé
Nahraďte plastové sáčky za praktické přírodní voskované ubrousky z včelího vosku, díky kterým budou vaše potraviny déle čerstvé. Vyberte si v e-shopu Včelařství Zdeněk Řezanina z Moravského Krumlova.
Moderní bydlení v rodinných domech na klidném okraji Znojma
Obytný soubor Mansberk, nový rezidenční projekt ve Znojmě Příměticích - k prodeji 8 rodinných domů s terasou, garáží i parkovacím stáním. Pro více informací kontaktujte Znojemské reality s.r.o..
Pravá medovina z českého medu s různými příchutěmi – višeň, ořech, mandle, z lesního medu
Medovinu výborné chuti vyrobenou z českého medu prodává na svém e-shopu Vinotéka Malovaný sklep. Ochutnejte českou medovinu z lesního medu nebo s příchutí višní, ořechů či mandlí.
Vinotéka Malovaný sklep
Najděte s námi to nejlepší řešení stínící techniky pro Váš domov – žaluzie, markýzy, rolety
Firma EVO okna Vám poskytne poradenství, prodej a montáž stínící techniky jako jsou žaluzie, rolety, markýzy. Obraťte se na nás a vyberte to nejvhodnější desingové řešení do Vašich oken.
EVOokna Okna a dveře Znojmo