Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-město
Permanentní make-up - permanentní tetování, rtů, obočí i očí
Permanentní make-up - permanentní tetování, rtů, obočí i očí tetování obočí a další jiné kosmetické a dermatologické služby zajistí v Brně kosmetické 5R Studio.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Daňové, účetní poradenství, daně, komplexní ekonomické služby Brno
Daňové a účetní poradenství, služby v oblasti daní a účetnictví, komplexní ekonomické služby Vám zajistí firma BELL consulting s.r.o., z Brna.
BELL consulting s.r.o.
Reklamní moderní polepy výloh v jakémkoliv rozsahu - jak přilákat více zákazníků
Reklamní polepy výloh a obchodů Vám mohou přilákat více zákazníků. Moderní polepy výloh v jakémkoliv rozsahu realizuje firma K + L, spol. s r.o., kterou najdete v Brně na Výstavišti.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Dodávka svařovaného potrubí s kulatým, čtyřhranným průřezem vyráběného na míru
Dodávku svařovaného potrubní vyráběného na míru zajistí firma Giometal z Brna. Vyrábíme potrubí s kulatým a čtyřhranným průřezem.
GIOMETAL s.r.o.
Brusky na podlahy a parkety – poradenství pro získání původního vzhledu podlah
Profesionální poradenství pro získání původního vzhledu podlah, půjčování brusek na podlahy a parkety včetně zajištění brusiva poskytuje společnost BH Podlahy z Brna.
Bedřich Hlavoň BH Podlahy
Obiloviny-zpracování pomocí přisávacích šrotovníků a mačkačů Brno
Technologie pro zpracování obilovin a výrobu krmných směsí, jako jsou například přisávací šrotovníky či mačkače dodává česká společnost AGROING BRNO s.r.o.
AGROING BRNO s.r.o.
Opravy auto moto plastů - svařování poškozených nárazníků a světlometů
S opravou poškozeného nárazníku či světlometu vám pomůže firma Pavel Petroš z Brna. Rychle a kvalitně zajistí opravu auto moto plastů profesionální technikou. Opravu a servis vám zajistí do 24 hodin!
Svařování plastů Pavel Petroš
Reprografie - kopírování, velkoformátový tisk a scanování z papíru nebo matric
Reprografické služby s krátkým termínem realizace poskytuje společnost SUDOP BRNO, spol. s r.o.. Provádíme kopírování, standardní a velkoformátový tisk a scanování z papíru nebo matric.
SUDOP BRNO, spol. s r.o.
Pánské a dámské značkové pásky Levi´s – obrovský výběr opasků v různých velikostech a šířkách
Obrovský výběr opasků v různých velikostech a šířkách, pánské, dámské i unisex pásky známé značky Levi´s má na svém e-shopu společnost Levstra, s.r.o. zaměřující se také na módu a zavazadla.
Levstra, s.r.o.
Mobilní podlahy – přenosné a skládací podlahy na výstavy, svatby, plesy a další akce
Mobilní, přenosné a skládací podlahy vhodné na výstavy, plesy i jiné akce má v několika typech nebo s možností vlastního designu ve svém bohatém sortimentu společnost Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Měření a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren. Kontrolu panelů.
Měření a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren provádí firma S.G. CZ, spol. s r.o. z Brna. Kontrolu panelů provádíme termovizí. Servis solární elektrárny.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Motorové pily Husqvarna, typ - benzínové motorové pily, prodej i zaškolení
Motorové pily Husqvarna - typ benzínové motorové pily jsou výkonné a ideální pro profesionály i chalupáře. V prodejně GARDENTECH Brno Černovice Vás na ně zaškolí zdarma.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej benzínový a Aku křovinořez Husqvarna, ochranný štít a žací struna ZDARMA - v našem eshopu
Benzínové a Aku, elektrické křovinořezy Husqvarna prodává v eshopu firma Gardentech s.r.o. Osobní odběr Brno-Černovice. Ochranný štít a žací struna ZDARMA.
Gardentech s.r.o.
Vymáhání dluhopisů a přihláška k insolvenčnímu řízení
Pokud je Váš dlužník v úpadku a máte stále nesplacené dluhopisy, obraťte se na společnost FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o. z Brna.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Prodej, e-shop - okenní parapety venkovní i vnitřní ve vysoké kvalitě!
E-shop, prodej, dodávka okenní parapety s příslušenstvím, venkovní i vnitřní parapety, vysoce kvalitní produkty nabízí firma iPARAPETY s.r.o., z Brna.
iPARAPETY s.r.o.
Autorizované měření emisí - jednoduché rozptylové studie
Autorizovaným měřením emisí se zabývá naše firma Detekta s.r.o. z Brna. Vytváříme jednoduché rozptylové studie v akreditované laboratoři.
Detekta s.r.o.
Ochranná maska na svařování Vegaview 2.5 – světlejší výhled na pracovní okolí
Světlejší výhled na okolí a vyšší bezpečnost při práci Vám zajistí profesionální maska na svařování Vegaview, kterou zakoupíte u společnosti FORMICA WELD – specialisty na svařovací techniku a doplňky.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Zdravé bydlení v žádané lokalitě - nízká energetická náročnost budov
Pořiďte si dům s nízkou energetickou náročností v rámci projektu Slunečná Alej - rodinné domy. Volte zdravé bydlení v poklidné obci Nová Chýně, která se nachází v žádané lokalitě Praha-západ.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Volné pracovní místa a pozice geodeta –  práce s benefity v Brně nebo Boskovicích
Volné pracovní místa v Brně a Boskovicích na pozicic Geodet/ka s prací v terénu má ve svém přátelském kolektivu společnost ADITIS s.r.o., která poskytuje různé firemní benefity.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Komplexní ekonomické a daňové služby - daňové poradenství, vedení účetnictví
Komplexní ekonomické a daňové služby - daňové poradenství, vedení účetnictví, zakládání a likvidace společností poskytuje firma BELL consulting s.r.o. v Brně.
BELL consulting s.r.o.
Firemní školení na míru, firemní vzdělávání s kvalitními a ověřenými lektory,Brno
Firemní školení na míru a další vzdělávací akce s profesionálními lektory pro Vás zajití Regionální hospodářská komora Brno, která poskytuje kompletní vzdělávací kurzy pro firmy.
Regionální hospodářská komora Brno RHK Brno
Ochrana surovin a finálních produktů před škůdci v souladu se systémem HACCP
O systém řízení kvality a jakosti HACCP a garanci zdravotní nezávadnosti výběrových potravin v potravinářských provozech se v Brně a okolí postará firma Ing. Radomír Kopr Dezinfekce a deratizace.
Ing. Radomír Kopr Dezinfekce a deratizace Brno
Výroba a dodávka nástrojů a forem pro výrobu plastových dílců, obalů a plastových částí
Výrobou nástrojů a také vstřikovacích a vyfukovacích forem pro plastové dílce, obaly a plastové části se zabývá společnost Nástrojárna R-TOOLS se sídlem v Brně.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Těsnící límce pro nákladové rampy, vyrovnávací můstky a nákladové plošiny – vše pro jednoduchou nakládku a vykládku
Vyrovnávací můstky, nákladové plošiny a těsnící límce pro nákladové rampy pro snadnou nakládku a vykládku má ve svém bohatém sortimentu společnost TECHNOPARK CZ s. r. o. z Brna.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Široký výběr lineárních vedení a pohonů - kladičkové, kuličkové, přímočaré a další
Brněnská firma SPONA - ROL s.r.o. poskytuje široký výběr lineárních vedení a pohonů v různých řadách a typech - kladičkové, kuličkové, přímočaré a další.