Aktuální microsite

Dodavatel tonerů, inkoustů - originální i alternativní náplně do tiskáren v eshopu
Společnost PREMO s.r.o. je dodavatelem náplní to tiskáren především v regionu Zlínský kraj, Morava. Snadný nákup tonerů, inkoustů v eshopu.
PREMO s.r.o. Příslušenství pro výpočetní techniku
Pořádáme odborné kurzy a školení elektrikářů dle NV 194/2022 Sb.
Firma Ivo Tomeček pořádá v Ostravě odborné kurzy a školení pro elektrikáře dle NV 194/2022 Sb. Kontaktujte zkušené lektory a objednejte se ještě dnes.
Ivo Tomeček Školení Ostrava
Laminátové nebo dřevěné šatní skříňky pro sportoviště, vybavení šaten na míru
Šatní skříňky pro sportoviště ze dřeva nebo lamina na míru vyrábí Truhlářství a sklenářství Hranol z Ostravy. Dodáváme vybavení šaten pro bazény, fitcentra a další zařízení.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Aplikovaný geneticko-šlechtitelský výzkum, zkušebnictví - akreditované zkoušky přípravků na ochranu rostlin
ZVÚK Kroměříž je předním pracovištěm v oblasti aplikovaného výzkumu a zkušebnictví. Provádí akreditované zkoušky přípravků na ochranu rostlin a poskytuje služby v oblasti zemědělského výzkumu obilnin.
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. Agrotest fyto, s.r.o.
Hydroizolace staveb - stavební izolace, která vyřeší problémy s vlhkostí
Hydroizolaci staveb provádí spolehlivá společnost Izolinvest s.r.o. ze Zlína, která se specializuje na stavební izolaci a vyřeší problémy s vlhkostí!
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Půjčky se zástavou nemovitosti - klíč k finanční flexibilitě
Zajištění finančních prostředků může být někdy komplikované, ale s možností půjček se zástavou nemovitosti se otevírají nové cesty k získání potřebných finančních zdrojů s výhodnými podmínkami.
Cash Broker, SE Finanční služby Hradec Králové
Vše pro broušení - prodej brusné nástroje, brusky, lamelové kotouče, brusná tělíska
Společnost BONVARD TRADE s.r.o. Uherské Hradiště dodá vše pro broušení. V sortimentu jsou lamelové brusné kotouče, řezné kotouče, brusná tělíska, brusky, na prodej i řezací a leštící nástroje.
BONVARD TRADE s.r.o. Vše pro svařování, broušení, řezání
Hledání nové práce anonymně - perfektní životopis a anonymní profil u personální agentury
U personální agentury RECRUITMENT FACTORY Zlín probíhá hledání nové práce anonymně. První krok je založit anonymní profil bez kontaktů, také můžete využít CV maker a vytvořit perfektní životopis.
RECRUITMENT FACTORY s.r.o. Personální agentura Zlín
Kompletní extrudované krmivo Supralif pro psy velkých plemen, které je dobře stravitelné a má velkou energetickou hodnotou
Firma BARDOG group s.r.o. Uherské Hradiště je výhradním dovozcem krmiva Bardog pro EU, v eshopu bardog.cz nakoupíte i nové krmivo Supralif, které má při nízké denní dávce velkou energetickou hodnotu.
Dodavatel písku, štěrku, kamenné drtě, přírodního kamene i uhelných briket - rozvoz na Zlínsku
Sypké stavební materiály můžete objednat u firmy Jaroslav Mrázek Stavebniny Doubravy, která zajistí dodávky písku, štěrku, kamenné drtě, přírodního kamene i uhelných briket. Řešíme rozvoz na Zlínsku.
Stavebniny Doubravy - Jaroslav Mrázek www.stavebninydoubravy.cz
Zakázkové lakování - veteránů, motoveteránů, amerik, oživení laku
Zakázkové lakování veteránů, motoveteránů a amerik včetně oživení laku, provádí v Brně zkušená Autolakovna BOSS. Díky mnoholetým zkušenostem poskytujeme kvalitní a profesionální služby.
Spolehlivá autolakovna - opravy autolaku všech typů aut
Autolakovna Bilík je spolehlivá - o naší práci se již přesvědčilo mnoho zákazníků z regionu Zlín, Zlínský kraj. Opravy autolaku provádíme u všech typů aut i autoveteránů.
Autolakovna Zlín - Pavel Bilík www.autolakovna-zlin.com
Ruční čištění interiéru aut - vyčištění osobního auta i užitkového vozu
Společnost PAPEC Zlín-Louky se specializuje na ruční čištění interiéru aut pro osobní i užitkové vozy. Provádíme čištění suchou i mokrou cestou.
MI.PEC. Detailing s.r.o. Čištění aut, renovace laku - PAPEC Zlín
Transport, stěhování strojů, dílenské techniky po celé ČR
Firma MODEKO - Radek Kocián poskytuje služby v oblasti transportu, stěhování strojů, dílenské techniky. Obrátit se na nás můžete v rámci celé ČR. Sídlíme v obci Hulín u Kroměříže, region Zlínský kraj.
Radek Kocián - MODEKO Transport strojů a těžké mechanizace
Pneumatické, vzduchové, elektrické závitořezy pro řezání závitů - eshop
V eshopu firmy VABEX s.r.o. z regionu Zlín zakoupíte pneumatické, vzduchové, elektrické závitořezy pro řezání závitů a další nástroje a vybavení do dílen.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Vodní hospodářství, hutní provozy a strojírenství – projekčně inženýrská organizace
Projekčně – inženýrská organizace působící v oblasti investiční výstavby PROSPECT spol. s r.o. se zabývá činností v rámci, vodního hospodářství, hutních provozů a strojírenství.
PROSPECT spol. s r.o.
Zakupte na eshopu reflexní, nehořlavé pracovní oděvy značek PORTWEST a Fristads
Eshop Bergersafety poskytuje široký výběr pracovních oděvů od renomovaných značek jako jsou PORTWEST a Fristads. Zakupte reflexní, nehořlavé pracovní oděvy pro bezpečnost Vašich pracovníků.
BERGER SAFETY s.r.o. Pracovní oděvy a obuv
Interiérové dveře Náchod - nejlepší kvalita za příjemnou cenu
Potřebovali by už vyměnit vaše staré dveře za nové? Sháníte interiérové dveře za příjemnou cenu? Obraťte se na firmu pana Zdeňka Kozáka.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Kompletní opravy a renovace teracové dlažby pro obchodní centra i hypermarkety
Stavební firma DAGETT 66 v Kopřivnici poskytuje odborné a kvalitní služby v oblasti opravy a renovace teracové dlažby pro obchodní centra i hypermarkety v rámci celé České republiky.
DAGETT 66, s.r.o.
Tkaná mulčovací agrotextilie Dvůr Králové nad Labem – aktivní zábrana růstu plevele
Nabízíme tkané textilie z velmi porézních materiálů, které účinně snižují odpařování vody, mají dlouhou životnost a jsou odolné vůči ultrafialovému záření.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Pracovní přilby pro vyšší bezpečnost i pro práci ve výškách
Pracovní přilby DELTA PLUS vyrobené z kvalitního materiálu ABS jsou odolné proti vodě, oleji a chemikáliím. Slouží k ochraně hlavy před úrazy. Jejich prodej zajišťuje BERGER SAFETY s.r.o. v Ostravě.
BERGER SAFETY s.r.o. Pracovní oděvy a obuv
Kabelová konfekce pro automobilový průmysl Náchod – montáže kabelových svazků
V provozovně Náchod a Smoljan provádíme montáže konektorů a kabelových svazků včetně sériové výroby vyrábíme sami i FFC kabely.
Hronovský s.r.o. Kovoobrábění Náchod
Skladové vozy za mimořádných podmínek - užijte si neodolatelné akce a nabídky od Renault
Objevte exkluzivní slevy a výhodné financování na vybrané modely vozů Renault. Nechte se inspirovat a najděte ideální auto pro vaše potřeby za bezkonkurenční cenu.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Rekonstrukce a opravy střech zkušenou stavební firmou
Firma PZ Trading s.r.o. se specializuje na širokou škálu stavebních činností souvisejících se střechami. Zajistí Vám opravu střechy, celkovou rekonstrukci nebo vestavbu podkroví v Přerově a okolí.
PZ TRADING s.r.o.
Vína nejlepší jakosti z rezistentních odrůd  chemicky neošetřené vinné révy – speciální kolekce vín
Speciální kolekce vín z Vinařství Červinka zahrnuje vína, která jsou vyrobená z hroznů nejvyšší kvality. Ochutnejte speciální vína vyrobená z rezistentních, chemicky neošetřovaných odrůd vinné révy.
Vinařství a penzion Červinka