Aktuální microsite

Strojní sádrové omítky - ideální řešení pro alergiky, proti vzniku plísní
Strojní sádrové omítky provádí v Boskovicích a okolí firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi. Tyto omítky jsou vhodné proti vzniku plísní a pro interiéry, kde se pohybují alergici.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Speciální odtahová nástavba pro převoz jednoho či více vozidel
Společnost Hagemann a.s. se v Praze specializuje na výrobu, montáže, prodej a servis speciálních odtahových nástaveb pro převoz jednoho či více vozidel.
HAGEMANN a. s. Závod Praha
Výborné mini zákusky z poctivých surovin – Pavlova, různé tartaletky a cupcaky
Na poctivou výrobu mini zákusků z kvalitních surovin jako je Pavlova, jahodové a ovocné tartaletky a cupcaky se zaměřuje pro okolí Opavy Catering & jídelna Raduň od Šárky Sendlerové.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Rodinné vozy a moderní MPV s bohatou výbavou - 20. výročí Volkswagen Touran
Zmodernizované automobily Volkswagen Touran s precizními asistenčními systémy a kvalitní výbavou řadící se k oblíbeným rodinným vozům a MPV prodává autosalon INTERMOBIL ze Znojma.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Prodej řemenů - klínové, jednoduché, variátorové, ozubené i žebrové řemeny pro průmysl, dílnu a zahradu
Přijďte si vybrat kvalitní řemeny pro průmysl, dílnu a zahradu k firmě AGROZEM Opava s.r.o.. Ať už sháníte klínové, jednoduché, ploché, žebrové či variátorové řemeny, u nás si určitě vyberete!
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
LED technické svítidlo na lištový systém - vynikající osvětlení vnitřních prostor
Společnost Greenlux nabízí na svém eshopu LED technická svítidla na lištový systém. Pomocí kloubové konstrukce skvěle osvětlí prodejny, muzea, výstavy, pulty, regály a další vnitřní prostory.
Greenlux s.r.o.
Prodej doplňků pro maturanty na stužkovací večírek nebo maturitní ples
Doplňky pro středoškoláky jako maturitní stužky a šerpy v různých provedeních a barevných kombinacích na maturitní a stužkovací večírky prodává firma Reklamní potisk s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
Kvalitní sněhové a terénní řetězy PEWAG vhodné také pro vozy 4x4
Na e-shopu ostravské firmy Pavlínek s.r.o. zakoupíte kvalitní sněhové a terénní řetězy značky PEWAG, které jsou vhodné pro všechny osobní vozy, 4x4, dodávky, ale také pro nákladní a užitková vozidla.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Prodej ovocných stromku a ovoce – jablka, hrušky, švestky a meruňky
Prodejem širokého sortimentu sezónního ovoce, jako jsou jablka, hrušky, švestky či meruňky, ale také ovocných stromků se v okolí Olomouce a Přerova zabývá firma Jitka Žůrová – Pěstitelská činnost.
Jitka Žůrová - Pěstitelská činnost
Široký výběr - elektroinstalační materiál nejen pro instalatéry, topenáře a elektrikáře
Firma KOVER, spol.s r.o. se specializuje na prodej elektroinstalačního materiálu. Široký sortiment pro instalatéry, topenáře, elektrikáře a také běžné zákazníky najdete na prodejně v Jeseníku.
KOVER, spol. s r.o.
Automatické zavlažování na klíč – návrh, instalace i údržba závlahových systémů
Na automatické zavlažování a návrh, instalaci i údržbu závlahových systémů včetně zajištění všech komponentů se zaměřuje společnost Zahrady Minařík působící ve Znojmě na jižní Moravě.
Zahrady Minařík
Chytré balení pro průmyslové využití dle přání zákazníka od Schachermayer spol. s.r.o.
Společnost Schachermayer spol. s.r.o. z Prahy je velkoobchodní společností a v široké nabídce služeb poskytuje i balení pro průmyslové využití.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Efektivní řešení odpadů pro zelenější budoucnost s Green Waste Services s.r.o.
Green Waste Services s.r.o. nabízí širokou škálu služeb zaměřených na efektivní a ekologické řešení problémů s odpady pro podniky i obce.
Green Waste Services, s.r.o. Odpadové hospodářství
Matrace, rošty na míru a vybavení ložnic - povlečení, přikrývky
Certifikované studio Dobrého spánku Jany Ševčíkové z Boskovic dodává nejen pro zákazníky z Kunštátu matrace a rošty na míru, přikrývky, polštáře a jiné vybavení ložnic.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Široký výběr automobilových vzduchových a olejových filtrů na našem e-shopu
Eshop Olejservis od firmy MICRO má v nabídce široký sortiment automobilových vzduchových a olejových filtrů. Navštivte eshop ještě dnes. Příznivé ceny, rychlé doručení.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Výrobce industriální, strojní lepenky - Top, Extra, Standard lepenka nábytkářská, obuvnická, pro textilní, polygrafický průmysl
TEMPEL MK s.r.o. je jediným výrobcem industriální, strojní lepenky v ČR, která má využití různých průmyslových oborech - nábytkářská, obuvnická, pro textilní i polygrafický průmysl.
TEMPEL MK s.r.o. Výrobce industriální, strojní lepenky
Značkové oleje ve 200 litrových sudech nebo 20 litrových kanystrech
Kvalitní značkové oleje v ekonomicky výhodných 200 litrových plastových sudech nebo 20 litrových kanystrech prodává firma firma OLEJSPOL.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Kvalitní stínící technika - vnitřní i venkovní žaluzie, rolety
Kvalitní stínící techniku Climax zakoupíte u firmy ČERNÍK s.r.o. Na výběr vnitřní i venkovní žaluzie, látkové rolety, předokenní rolety či markýzy. Působíme v lokalitě Uherský Brod, Zlín, Přerov.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Specializovaný eshop - lithiové baterie LiFePO4 za dobrou cenu, bateriové sestavy, úložiště na míru
Společnost Resacs s.r.o. z regionu Zlín provozuje internetový obchod specializovaný na lithiové baterie LiFePO4, v eshopu zakoupíte také Li-on baterie. Dodáme i bateriové sestavy, úložiště na míru.
Resacs s.r.o. Eshop s akumulátory LiFePO4, panely FVE
Ploty z pletiva - montáž oplocení domu, pozemku, zahrady, firmy
Firma Jan Dastych dodá lehké a cenově dostupné ploty z pletiva. Přijímáme zakázky na montáž oplocení v regionu Zlín, Zlínský kraj. Vhodné řešení najdeme pro dům, pozemek, zahradu i areál firmy.
Jan Dastych Výstavba plotů, oplocení Zlínský kraj
Kvalitní zateplení bytových i rodinných domů - pro vysokou energetickou úsporu
Kvalitní zateplení bytových i rodinných domů zajišťuje společnost Stavos Stavba a.s. v okolí Ostravy a Frýdku Místku. Díky našemu zateplení získáte vysokou energetickou úsporu.
Stavos Stavba a.s. Ostrava
Výroba strojů a zařízení pro odmašťování součástí - komorový postřikový stroj
Firma SUMMA spol. s r.o. v Šumperku se zaměřuje na výrobou strojů a zařízení pro odmašťování součástí - komorový postřikový stroj.
SUMMA spol. s r.o.
Výroba na zakázku - klece, přepravky, kovové palety
Firma CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. z Ostravy vyrábí kovové palety, přepravky, koše, klece i vozíky pro přepravu dílů a další manipulační techniku na zakázku dle požadavků zákazníka.
CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. Výroba ocelových kontejnerů
Karel Šubrt - Váš partner pro kreativní reklamní textil a jeho řešení v Praze
Objevte špičkové služby v oblasti potisku triček a reklamního textilu od agentury Karel Šubrt. Profesionální přístup, kvalita a rychlost dodání jsou naší prioritou.
Obchodní a reklamní agentura Karel Šubrt Praha potisk triček
Penzion pro seniory ATRIUM - dlouhodobé i krátkodobé ubytování pro seniory v Liberci
Penzion pro seniory ATRIUM v Liberci zajišťuje dlouhodobé i krátkodobé ubytování pro seniory, celodenní stravu a bohatý kulturní program po celý rok.
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.