Aktuální microsite

Automaty na vodu a sodu - pravidelný pitný režim pro vaše zaměstnance
Automaty na vodu a sodu prodává a dodá profesionál ve svém oboru firma DELIKOMAT s.r.o. v Brně. Pravidelný pitný režim pro své zaměstnance v provozu či jídelně.
DELIKOMAT s.r.o.
Čištění, plnění, servis klimatizace nákladních i osobních aut
Čištění, plnění a servis klimatizace nákladních i osobních aut přenechejte autoservisu Radim Lichnovský v Kopřivnici. Poskytujeme komplexní servis autoklimatizace.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Elektromontáže silnoproudých rozvodů, opravy, vnitřní, vnější elektroinstalace
Každá stavba se neobejde bez kvalitní elektroinstalace. Elektromontáže silnoproudých rozvodů, opravy, vnitřní i vnější elektroinstalace spolehlivě zajistí společnost ELMONT GROUP, a.s. z Brna.
ELMONT GROUP, a.s.
Zakázková výroba  turnajových a mobilních boxů pro koně
Turnajové a mobilní boxy pro koně na zakázku vyrábí firma Equicov. Zajistíme vyměření a vypracování elektronického návrhu boxu na míru.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Kompletní příslušenství na kola – půjčovna s obrovským výběrem za bezkonkurenční ceny
Kompletní příslušenství na kola, jako jsou vozíky, přilby, zámky a košíky, má ve svém bohatém sortimentu za bezkonkurenční ceny Půjčovna kol Lednice, která zajistí dokonalý cyklovýlet.
Půjčovna kol Lednice
Muldy vanové kontejnery na odpad otevřené, s víky, s výklopným čelem - Roman Kunovský kontejnery
Firma Roman Kunovský je výrobce kontejnerů z regionu Uherské Hradiště. Dodá vanové kontejnery Muldy na komunální, průmyslový, stavební odpad v různých variantách - otevřený, s víky, výklopným čelem.
Roman Kunovský - kontejnery Výroba, prodej kontejnerů Zlínský kraj
Lanové, hákové kontejnery na nákladní vozy LIAZ, AVIA, MAN, IVECO - s víky, se střechou, sklopnými bočnicemi, kontejnerová plata
Společnost Roman Kunovský z regionu Uherské Hradiště je výrobce a dodavatel kontejnerů různých typů na nákladní vozy LIAZ, AVIA, MAN, IVECO dodá lanové, hákové kontejnery s víky, střechou, bočnicemi.
Roman Kunovský - kontejnery Výroba, prodej kontejnerů Zlínský kraj
Ploty z pletiva - montáž oplocení domu, pozemku, zahrady, firmy
Firma Jan Dastych dodá lehké a cenově dostupné ploty z pletiva. Přijímáme zakázky na montáž oplocení v regionu Zlín, Zlínský kraj. Vhodné řešení najdeme pro dům, pozemek, zahradu i areál firmy.
Jan Dastych Výstavba plotů, oplocení Zlínský kraj
Jakostní a přívlastková vína z rodinného vinařství v Zaječí, lahvová i sudová, e-shop
Vynikající vína přímo ze samotného srdce jižní Moravy ochutnáte u Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek ze Zaječí. Bílá, červená i růžová vína s charakteristickou vůní a chutí vápencového podloží.
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Relaxační pobyt v hotelu s wellness centrem – masáže, vířivka, finská sauna, skotská sprcha
Privátní wellness, luxusní ubytování , masáže, finská sauna, vířivka a mnohé další – dopřejte si klid a odpočine v rámci pobytu v Hotelu AVANTI s vlastním wellness centrem v centru Brna.
Hotel AVANTI****
Autopůjčovna, půjčovna aut - dlouhodobý pronájem auta Škoda Rapid
V ostravské autopůjčovně společnosti Auto Kozelský si můžete dlouhodobě zapůjčit automobil značky Škoda Rapid. Vůz je možno si zapůjčit také krátkodobě od 3 měsíců do 2 let.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Řízená, neřízená degustace vína a  sabráž v hotelovém vinařství Ebenberg
Obohaťte teambuilding zážitkem ve formě degustace vína hotelového vinařství Ebenberg. Hotel Kurdějov zajistí řízenou nebo neřízenou degustaci vína pro Vaše kolegy včetně sabráže.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Strojírenská výroba převodovek Hradec Králové – převodovky jednostupňové a dvoustupňové
Zabýváme se výrobou jednostupňových a dvoustupňových převodovek pro uplatnění v řízených pohonech - Strojírna Kukleny spol.s r.o. Hradec Králové
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Specializace na skleněné vitríny Kolín, sestava skleněných vitrín s osvětlením
Firma LEKY s.r.o. z Kolína se specializuje na výrobu moderních a kvalitních skleněných vitrín různých sestav s osvětlením, pro prodejny, galerie a muzea.
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Moderní řešení zasklení zimní zahrady a terasy – rámové, bezrámové zasklení
Pokud hledáte útočiště před nepřízní počasí nebo si přejete z vaší terasy nebo balkonu vytvořit prostor, kde můžete relaxovat, rámové a bezrámové zasklení terasy představuje ideální řešení.
CABAL Moravia s.r.o. Zasklívání lodžií, balkónů Brno
Výkup a likvidace odpadního dřeva - z demolic, palety, kancelářský nábytek, altány, větve
Firma JM - KOVY s.r.o. vykupuje odpadní dřevo všeho druhu v okolí Bruntálu a Krnova. Likvidujeme palety, kancelářský nábytek, větve, bedny, řezivo, obalový materiál, a také stavební dřevo z demolic.
JM - KOVY s.r.o. Kovošrot Bruntál
Protiskluzový Anti Slip Spray - zabrání pádům a uklouznutím na podlaze
Zabraňte zbytečným úrazům při pádu nebo uklouznutí na podlaze. Stačí nastříkat povrch protiskluzovým sprejem - tento Anti Slip Spray zakoupíte na prodejně společnosti DUMAG barvy v Opavě.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Opravy a lepení pneumatik, prodej i laserová geometrie kol – kompletní služby pneuservisu
Na opravy a lepení pneumatik, jejich prodej, laserovou geometrii kol a další služby pneuservisu se zaměřují profesionálové na automobily a SUV z Prahy 5 – společnost Moje auto s.r.o.
Benzínové, elektrické a akumulátorové křovinořezy Husqvarna – pohodlná úprava trávníků
Pohodlné a výkonné křovinořezy Husqvarna s výběrem mezi benzínovými, elektrickými a akumulátorovými má ve svém bohatém sortimentu společnost KRES spol. s r.o. v Opavě a Bruntálu.
KRES Husqvarna Zahradní, lesní technika Husqvarna Krnov
Horizontální kolagenové solárium - červené světlo přináší opálení, omlazení i zmírnění ekzému, celulitidy, strií, akné
Šárka Zpěváková provozuje v kosmetickém studiu v Otrokovicích i Horizontální kolagenové solárium, dopřejte si opálení a omlazení pleti, zmírňuje i ekzémy, celulitidu, strie, akné.
Kosmetické studio Šárka Zpěváková www.kosmeticke-studio-solarium.cz
Prodej licenčního, dětského povlečení, do dětské postýlky
Vyberte dětem povlečení na prodejně FRANC Zlín, kde najdete velký výběr licenčního, dětského povlečení i soupravy do dětské postýlky.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Volná pozice operátora výroby s příspěvkem na ubytování a dobrým ohodnocením
Personální agentura Personal Fabric hledá v Pardubicích zkušeného operátora výroby. Čeká Vás obsluha stroje, příprava materiálu, expedice nových výrobků. Dobré ohodnocení, příplatek za ubytování.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Výroba gastro zařízení – nerezové stoly, digestoře, vozíky, regály a další
Výrobou gastro zařízení z atestovaných materiálů, např. nerezové stoly, digestoře, vozíky a další, se zabývá společnost Nerez Výroba Jež s.r.o. se sídlem v Petřvaldu u Karviné, nedaleko Ostravy.
Nerez Výroba Jež s.r.o.
Pilinové, dřevěné brikety do krbu, kamen, kotle - levné ekobrikety s vysokou výhřevností
Společnost ZENEB s.r.o. z Ostrožské Nové Vsi u Uherského Hradiště vyrábí dřevěné pilinové brikety, které mají vysokou výhřevnost, jsou vhodné do krbu, kamen i kotle. Jde o levné bezkouřové ekobrikety.
ZENEB s.r.o. Dodavatel briket a pelet Zlínský kraj
Recyklace, skládkování stavebních odpadů - odvoz odpadů ze stavby
Kamenolom Žlutava provádí recyklace, skládkování stavebních odpadů. Postaráme se o odvoz odpadů ze stavby - dopravu zajistíme v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště.
Kamenolom Žlutava s.r.o.