Aktuální microsite

Plastové plynoměrové skříně pro RD i velké objekty, domovní HUP – dodávka
Dodávkou plastových plynoměrových skříní pro rodinné domy i velké objekty, domovní HUP, soklů, regulátorů a uzavíracích armatur pro plyn se zabývá společnost DILES Company s.r.o. se sídlem v Ostravě.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Položení obrubníků, kladení betonových dlaždic, zámkové dlažby a další zemní práce
Hledáte-li společnost, která by se Vám postarala o položení obrubníků a pokládku zámkové dlažby či betonových dlaždic, můžete se obrátit na Eltom s.r.o. z Ostravy, zaměřující se na veškeré zemní práce
Eltom, s.r.o.
Zvěčněte si životní okamžik v mechovém obrazu – konstelace hvězd Vašeho dne
Se zvěčněním Vaší životní události, narození miminka, den svatby či výročí Vám pomůže designérka Romana Lucká a její mechové obrazy. Hvězdná mapa v obraze Vám připomene Vaše nezapomenutelné okamžiky.
Romana Design Mechové obrazy
Ostraha nočních podniků a veřejných akcí - bezpečnostní agentura
Znojemská firma TRUE AGENCY SECURITY s.r.o. zajistí kompletní bezpečnostní služby. Pomůžeme Vám s ostrahou na veřejných akcích nebo s bezpečnostní ve Vašem nočním podniku.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Řezání, dělení profilů, trubek, svitků a plošného materiálu laserem i pilou
Potřebujete-li rozřezat či rozdělit plošný materiál, profily, trubky nebo svitky, můžete se obrátit na společnost KOVONA SYSTEM, a.s. z Českého Těšína, která je jednou z nejstabilnějších firem v ČR.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Vedení účetnictví pro neziskové organizace zajistí Účetnictví Praha s.r.o.
Účetnictví pro neziskovky má řadu odlišností oproti účetnictví subjektů podnikajících za účelem dosažení zisku. Společnost Účetnictví Praha s nimi má bohaté zkušenosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Vedení účetnictví, mzdová evidence
Germicidní lampy – zdravotnická technika pro zajištění sterilního prostředí
PROMOS spol.s.r.o. poskytuje zdravotnickou techniku určenou pro nemocniční péči. Nezbytnou samozřejmostí v nemocničním prostředí je čistota a germicidní lampy Vám zajistí dokonale sterilní prostředí.
PROMOS spol. s r.o.
Sestavy strojů, strojní díly, ocelové konstrukce Hradec Králové, opravy strojů, malosériové dodávky
Sestavy strojů, strojní díly, ocelové konstrukce Hradec Králové, opravy strojů, malosériové dodávky, generální a střední opravy výrobních strojů.
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
Lumberwood OÜ: přetváříme dřevo na špičkové pelety pro udržitelnou energii
Lumberwood OÜ je inovativní společnost, která se specializuje na dodávku dřevěných palivových granulí, známých jako pelety, s důrazem na kvalitu a udržitelnost.
Lumberwood OÜ Prodej ekologického dřeva
Trvalé značení - půjčovna dopravního zařízení, instalace pro přehledný a bezpečný silniční provoz
Trvalé značení zajistíte jednoduše pomocí dopravního zařízení, které jednoduše zapůjčíte u firmy Proznak-dopravní značení s.r.o. Realizujeme jejich instalaci pro přehledný a bezpečný silniční provoz.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Výkup vozidel všech značek a v jakémkoliv stavu, odtah zdarma
Společnost EKOMORAVA vykupuje autovraky v jakémkoliv stavu, pojízdné či nepojízdné. Zajistíme ekologickou likvidaci, odtah auta zdarma v Třinci, Českém Těšíně a okolí.
EKOMORAVA Bc. Zdeněk Filip
Prodej nových náhradních dílů značek Kromschroder, LBE, Beda Oxygen, Protego a Weishaupt
Prodejem náhradních dílů – hořáky, ventily, elektrody, filtry atd., se zabývá společnost PIRES s.r.o. Třinec. K dostání jsou značky Kromschroder, LBE, Beda Oxygen, Protego, Weishaupt a další.
PIRES s.r.o.
Prodej bezešvých trubek a následný pozink potrubí bezešvého i svařovaného
Prodejem a pozinkováním bezešvých trubek a svařovaného potrubí se zabývá společnost General Trading Gate CZ, s.r.o. se sídlem v Ostravě, specializovaný dodavatel potrubí a potrubních dílů.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Dovoz motocyklů z USA, servis, údržba a čištění motorek značky Harley Davidson
Dovozem motocyklů z USA, servisem, údržbou i kompletním čištěním motorek značky Harley Davidson se zabývá společnost MS steel s.r.o. působící v okolí Havířova, Ostravy, Karviné i Frýdku-Místku.
MS steel s.r.o.
Profesionální spediční a přepravní služby do Skandinávských zemí - dovoz a vývoz zásilek
MTM Transport, a.s. v Ostravě je dopravní společnost, která se zabývá přepravními i spedičními službami a nákladní kamionovou přepravou zásilek do Dánska, Finska a ostatních Skandinávských zemí.
MTM Transport, a.s.
Ekologická likvidace autovraků - zajistíme i odvoz nepojízdného vozidla
Ekologickou a bezpečnou likvidaci autovraků včetně odvozu nepojízdného vozidla zajistí firma HULMAN-kovošrot - provozovny jsou v Pohořelicích, Moravském Krumlově, Vémyslicích a Brně-Chrlicích.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Řešení hluku z tepelného čerpadla nebo klimatizace protihlukovým krytem
Hluk z tepelného čerpadla nebo klimatizace může způsobit až sousedské války. Nepříjemnostem se však vyhnete, pokud využijete protihlukový kryt od českého výrobce ROMAn s.r.o. z Prahy.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Pořiďte si vůz značky Škoda, Audi, Volkswagen a Seat v akci 1 + 1
Máte jedinečnou příležitost získat nový vůz skoro zadarmo v naší mimořádné akci 1+1. Stačí, když si objednáte jeden vůz z nabídky RT TORAX z Ostravy a získáte druhý vůz za zvýhodněnou cenu.
RT TORAX, s. r. o.
Řezání betonu a vrtání pomocí diamantových nástrojů
Firma BBG-BENDA, s.r.o. z Brna se specializuje na řezání betonu a vrtání pomocí diamantových nástrojů. Působí nejen v Olomouci, ale také v Ostravě mají mnoho spokojených zákazníků.
BBG-BENDA, s.r.o.
Zakázková výroba zvedacích stolů a zdvihacích plošin na míru včetně atypických
Na zakázkovou výrobu zvedacích stolů a zdvihacích plošin na míru se specializuje společnost Zvedací plošiny s.r.o. v Ostravě. Pro snadnou manipulaci se zbožím vyrábí i atypické plošiny na míru.
Zvedací plošiny s.r.o.
Fólie LDPE, HDPE pro průmysl - výroba na zakázku ve velikosti od 3 cm do 6 m
Společnost Centroplast Uherské Hradiště se zabývá výrobou folií pro průmysl. LDPE a HDPE fólie vyrábíme na zakázku ve velikosti od 3 cm do 6 m.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Volné pracovní místo - pozice Odborný pracovník v zahradnictví
Společnost Arbia, spol. s r.o. Zlín má aktuálně volné pracovní místo v ovocné školce, přijme samostatného člověka na pozici Odborný pracovník v zahradnictví.
Arbia, spol. s r.o. Prodejna brambor a ovocných stromků Zlín
Efektivní, rychlé a levné vytápění pomocí klimatizace - tepelné čerpadlo vzduch-vzduch
Na montáž tepelných čerpadel systému vzduch-vzduch, které slouží pro efektivní, rychlé a levné vytápění formou klimatizace se zaměřuje společnost ELSPACE KLIMA s.r.o. v okolí Znojma a Mikulova.
ELSPACE KLIMA s.r.o.
Zakázková výroba vysekávacích nožů a perforovacích matric pro výrobce obuvi a výrobků z kůže
Společnost SEFO plus s.r.o. zajišťuje zakázkovou výrobu vysekávacích nožů a perforovacích matric pro výrobce obuvi a výrobků z kůže. Výroba na míru dle přání zákazníka.
SEFO plus, s.r.o.
Technologický kontejner pro zatlačení solanky do ropného vrtu vysokotlakým čerpadlem od českého výrobce
Technologické kontejnery pro zatlačení ložiskové vody vysokotlakým čerpadlem do ropných vrtů s různými možnostmi automatického řízení vyrábí na zakázku společnost AQ PUMPY, s.r.o. z Hranic.
AQ PUMPY, s.r.o.