Aktuální microsite

Výměna, demontáž, montáž a údržba autobaterií a dalších typů baterií
Výměnu autobaterie ve vašem vozidle svěřte do rukou firmy OSPOL TECH s.r.o. z Ostravy. Demontáž a montáž nové baterie provedeme přímo na místě naší provozovny. Zajišťujeme údržbu všech typů baterií.
OSPOL TECH s.r.o. Prodej autobaterií Ostrava
Tepelná čerpadla, ventilace - zpětné získávání tepla
Firma SEFEN spol. s r.o. se specializuje na kombinované systémy elektrického vytápění pro rodinné domy, byty, administrativní a obchodní centra, průmyslové objekty, školy, zdravotní zařízení a další.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Automatické okenní pohony pro stínící techniku  – chytrá domácnost
Automatické okenní pohony pro žaluzie, rolety a jinou stínící techniku naleznete u společnosti TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna, která je největším dodavatelem pokrokové techniky pro chytrou domácnost.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Profily z niklu, titanu a jejich slitin
Pokud potřebujete pro Vaše průmyslové a technologické aplikace profily z niklu, titanu a jejich slitin, obraťte se na společnost Valbruna Central Europe, s.r.o, která zajistí dodávku těchto materiálů
Valbruna Central Europe, s.r.o. Výrobní závod nerezové oceli Olomouc
Okrasné kamenivo – břidlice, oblázky, kamenná kůra
Jednou z činností společnosti BOŠ spol. s.r.o. ze Znojma, je prodej okrasného zahradního kameniva. Na e-shopu máme ke koupi břidlici, oblázky a kamenné kůry různých frakcí.
BOŠ spol. s r.o.
Výkup kovů -  měď, hliník, mosaz, nerez, olovo
Výkup starých i nových drátů, plechů, třísek a špon a dalších produktů z mědi, hliníku, mosazi, nerezi a olova zajišťuje v okolí Znojma a Moravského Krumlova firma IB-MET.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Kvalitní míchače na krmné směsi – výroba a dodávka na klíč
Výrobou a dodávkou kusových míchačů na krmné směsi, i kompletních celků na klíč se v okolí Znojma zabývá společnost HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Kompletní servis kancelářské a výpočetní techniky, PC sítí
Kancelářská a výpočetní technika se mnohdy neobejde bez kompletního a kvalitního servisu, proto se obraťte na firmu FBT - Bräuer Tomáš v Olomouci, kde vám vše zajistí (včetně servisu PC sítí).
FBT - Bräuer Tomáš
Pravidelná výměna filtrů pevných částic vede ke snížení produkce emisí
Pravidelná výměna filtrů pevných částic automobilu snižují množství nebezpečných emisí. Filtry pevných částic vyměňuje v okolí Znojma Pneu a auto servis Znojmo.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Ostraha sportovních a kulturních akcí – komplexní služby včetně zajištění bezpečnosti sportovců i celebrit
Na ostrahu sportovních a kulturních akcí a komplexní služby zahrnující i zajištění bezpečnosti sportovců, celebrit a návštěvníků akcí se zaměřuje společnost TRUE AGENCY SECURITY s.r.o. ze Znojma.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Zakázková výroba výpalků z konstrukční a nerezové oceli
Tvarové výpalky z různých druhů nerezové i konstrukční oceli na míru vyrábí dle technické dokumentace společnost RWFerra s.r.o z Brna. Dodáváme výpalky řezané plazmou, laserem nebo vodním paprskem.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno
Převozy zesnulých, vyřízení pohřbu a zařízení kremace – komplexní pohřební služby
Komplexní pohřební služby, mezi které se řadí například převozy zesnulých, vyřízení pohřbu a zařízení kremace zajišťuje ve Šternberku společnost Pohřební služba MISERICORDIA s. r. o.
Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o.
Projektování a realizace staveb - zpracování projektu pro skladovací a výrobní firmy
Na projektování, realizaci staveb a zpracování projektu pro skladovací a výrobní firmy se zaměřuje společnost ARCHILINE stavební a inženýrská společnost s.r.o. v oblastech Olomouce a Ostravy.
ARCHILINE stavební a inženýrská společnost s.r.o. Projekty a realizace staveb Jeseník
Elektrické a AKU nářadí Festool pro profesionály za výhodné ceny – brusky, frézky, pily atd.
Profesionální elektrické a AKU nářadí Festool se slevou u příležitosti spuštění nového eshopu poskytuje společnost H-Fuch Servis s.r.o. Např. frézky, brusky, šroubováky, pily.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Profesionální provedení technické kontroly či měření emisí u luxusních vozidel
Pro vlastníky luxusních vozidel, například Bugatti, Ferrari, Bentley a dalších, provádí profesionální měření emisí či technické kontroly u společnosti Team MAAT, spol. s.r.o. v Ostravě i v Rychvaldu.
Team MAAT, spol. s r.o.
Kanadská krbová kamna – prodej a instalace značek Pacific Energy, Osburn, Hampton a Enerzone
Prodej a instalaci kanadských krbových kamen známých značek Pacific Energy, Osburn, Hampton, Enerzone a dalších provádí společnost Kominictví Marek Švécar nejen v oblasti Cakova.
Kominictví Marek Švécar
Preventivní čištění zubů u psů a koček - vyšetření zubů přispívá k jejich zdraví
Veterinární ordinace Palackého Opava nabízí kompletní preventivní čištění zubů u psů a koček, díky němuž můžete Vašemu čtyřnohému mazlíčkovi ušetřit spoustu nepříjemností.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Tlumočení a překlady přímo ve Vaší společnosti – technická angličtina nejen pro firmy
Na tlumočení a překlady přímo ve Vaší společnosti a na technickou angličtinu pro firmy v oblastech Opavy, Ostravy a okolí se zaměřují odborníci na jazykové kurzy ze společnosti Prima lingua s.r.o.
PRIMA LINGUA s.r.o. Ověřené překlady, tlumočení
Stavební materiály a drobné domácí potřeby pro dům a zahradu – kvalitní sortiment za nejlepší cenu
Na prodej širokého sortimentu stavebních materiálů a drobných domácích potřeb pro dům a zahradu za bezkonkurenční cenu se v okolí Miroslavi a Čejkovic zaměřuje prodejna Stavebniny EKOČEK.
Stavebniny EKOČEK
Vodou ředitelná jednovrstvá barva Aquarex na kov, plechové střechy, okapy, ploty, vrata
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě, kde si v jeho sortimentu můžete vybrat také vodouředitelnou jednovrstvou barvu Aquarex na plechové střechy, okapy, ploty i vrata.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Výkopové a zemní práce - terénní úpravy s výkonnou technikou
Společnost Černohorský s.r.o. provádí terénní úpravy, výkopové a zemní práce na Opavsku i po celém Moravskoslezském kraji. Ve svém portfoliu má tato stavební firma výkonnou techniku.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Pronájem a půjčovna elektrocentrál - rychlé řešení výpadku elektřiny díky elektrocentrále
Spolehlivé, rychlé a kvalitní zapůjčení elektrocentrál a náhradních zdrojů elektrické energie v Opavě i Ostravě Vám zajistí odborníci ze specializované firmy OSPOL TECH s.r.o..
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Výroba přepravních beden z masivu, překližky a OSB a DTD desky – práce prováděná specialisty
Na výrobu přepravních beden z masivu, palet, kvalitních překližek a OSB a DTD desek se zaměřují odborníci ze společnosti PILA POTŠTÁT s.r.o. působící nejen pro oblasti Olomouce a Hranic.
PILA POTŠTÁT s.r.o. Výroba dřevěných obalů
Držáky a redukce na světla i pouliční lampy veřejného osvětlení – profesionální výroba
Na profesionální výrobu držáků a redukcí na světla i různých druhů a variant pouličních lamp veřejného osvětlení se zaměřují odborníci ze společnosti KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Pobyt v penzionu v prostorných pokojích s TV, Wifi a satelitními programy
Užijte si se svou rodinou nebo přáteli pobyt v prostorných pokojích Pensionu Kiwi v Mikulově. Hosté mají na každém pokoji televizi se satelitními programy a Wifi připojení zdarma.
Pension a Villa Kiwi Darina Margetić