Aktuální microsite

Směsi koření bez glutamanu a bylinná sůl zn. LUSSK jako originální ochucovadla
Na prodejně dravější obchůdek Uherské Hradiště nakoupíte i směsi koření bez glutamanu a bylinnou sůl zn. LUSSK. Tato originální ochucovadla dodají vašim jídlům nové chutě a vůně.
Zdravější obchůdek - Jaroslav Strnad zdravé potraviny Uherské Hradiště
Pohodlné ubytování a česká kuchyně v centru města Jeseník
Užijte si nezapomenutelný pobyt v Hotelu Praděd Jeseník, kde vás čekají útulné pokoje, tradiční české pochoutky a nekonečné možnosti pro odpočinek i dobrodružství v centru města Jeseník.
Polygrafické výrobky-velkoplošné plakáty, vizitky, katalogy, samolepky
Tiskárna Kodiak print Holešov, s druhou provozovnou Zlín, dodá pro firmy i fyzické osoby velkoplošné plakáty, vizitky, katalogy, samolepky a další polygrafické výrobky.
KODIAK print s.r.o. Komplexní polygrafické služby Holešov
Mušelínové osušky, deky, přikrývky a pleny pro miminko
Stylové a praktické doplňky pro péči o miminko značky Meyco z nejjemnějšího mušelínu, jako jsou osušky, deky, pleny nebo přikrývky, pořídíte v prodejně nebo na e-shopu firmy Baby business s.r.o.
Baby business s.r.o.
Kvalitní kožené dámské i pánské pásky na prodejně a na eshopu
Divoký býk je specializovaným prodejcem kvalitních kožených oděvů a doplňků. Na eshopu a na prodejnách v Praze, Plzni a Ostravě zakoupíte široký výběr pásků z pravé kůže. Opravdu kvalitní zpracování.
Divoký býk, spol.s r.o.
ERGELIT - zaručené řešení pro sanaci a opravy kanalizačních systémů
ERGELIT nabízí inovativní řešení v maltových směsích pro sanaci a opravy. Naše produkty zaručují trvanlivost, efektivitu a odolnost ve všech oblastech kanalizačních systémů.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Skartace papírových dokumentů Novosedlice – zbavte se zaručeně důležitých listin
Máte doma plné šuplíky již nepotřebných dokumentů, ale potřebujete se jich zaručeně zbavit tak aby je už nikdo jiný nemohl přečíst?
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Technické posudky oken, dveří, podlah, nábytku - znalec v oboru dřeva
Znalci v oboru dřeva z firmy WOODEXPERT s.r.o. Zlín vám pomohou při ověření kvality, ceny i vady vašich dřevěných výrobků. Získejte odborný technický posudek oken, dveří, podlah, nábytku.
WOODEXPERT s.r.o. znalec v oboru dřevo Zlín
Sortiment drogerie, čistící prostředky, vše na úklid, praní, pro osobní hygienu i autokosmetika v eshopu
Společnost ŘEMPO VEGA provozuje eshop, kde nakoupíte velkoobchodně i jako koncoví zákazníci - mimo jiné je tu sortiment drogerie, čistící prostředky, vše na úklid, praní, hygienu i autokosmetika.
ŘEMPO VEGA, s.r.o. Potřeby pro řemeslníky, dům, zahradu
Zakázková výroba obytných kontejnerů - prostory pro kancelář, prodejnu, školu, školku, ubytovnu
Firma Alfa Container s.r.o. se zabývá výrobou obytných kontejnerů. Realizujeme pro klienty často prostory pro kanceláře, prodejny, školy, školky, ubytovny, působíme v regionu Zlín, Praha.
Alfa Container s.r.o. zakázková výroba kontejnerů
Školící středisko nedaleko Dukovan – veškeré zázemí, servis a zajištění cateringu
Školící středisko a prostory s veškerým zázemím, servisem včetně zajištění cateringu provozuje nedaleko jaderné elektrárny Dukovany společnost DISTING s.r.o. specializující se na textilní výrobu.
DISTING s.r.o.
Řezání, pálení plechů z oceli, hliníku laserem - strojem Trumpf TruLaser 3030
Společnost KOVOSYTECH sídlí v Kojetíně nedaleko Přerova a Kroměříže, zabývá se kovoobráběním a má také k dispozici laserový stroj Trumpf TruLaser 3030 pro pálení plechů z oceli, hliníku laserem.
KOVOSYTECH s.r.o. kovoobrábění, pálení laserem Přerov
Solárium, akce na permanentky do solárka - krásné opálení i v zimě
Solárium Reneta v Havířově Vám přináší AKCI na permanentky do solárka. Nečekejte na léto a buďte krásně opálení i v zimě! A jak toho dosáhnout?
Solární studio Reneta Havířov
Servis a opravy pilových pásů, pilnic pro truhlárny, stolárny, nábytkáře
Pro pily, truhlárny, stolárny, nábytkáře i průmyslové a stavební firmy zajistíme servis a opravy pilových pásů a pilnic - jsme firma Zdeněk Kuchař nástrojářství se sídlem v Holešově u Kroměříže.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Opravy a přestavby autozámků, výroba autoklíčů - otevírání aut všech značek bez poškození
Zámečnictví Karla Bartoše v Ostravě se specializuje na otevírání aut všech značek, včetně exkluzivních vozů, aby nedošlo k poškození. Používají nejnovější postupy a dostupnou otevírací techniku.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Izolace střech a staveb pro trvalou ochranu vašich objektů
Hledáte spolehlivého partnera pro izolaci vaší střechy či stavby? Benefol, s.r.o. nabízí ekologická a udržitelná řešení hydroizolací. Zajistíme, že vaše objekty budou odolná vůči času i počasí.
Benefol, s.r.o.
Likvidace nechtěných a škodlivých škůdců a hmyzu deratizační firmou
Deratizaci nechtěných a také škodlivých škůdců a hmyzu svěřte v okolí Znojma a Moravských Budějovic do rukou odborníků z deratizační firmy Moirat servis, s.r.o.
Moirat servis s.r.o. Deratizace, dezinsekce, desinfekce
Povrchová úprava legovaných antikorozních ocelí pro obnovení pasivní vrstvy a ochranu před korozí
Specializací firmy ELLLIT plus je povrchová úprava legovaných antikorozních ocelí. Za pomocí moření zajistí, aby byly díly z oceli dlouhodobě ochráněny proti korozi nebo mechanickému poškození.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Lahodné mini dezerty na oslavy, svatby, firemní večírky a další společenské akce
Každého hosta narozeninové oslavy, svatby nebo firemního večírku mile potěší lahodné mini dezerty rozličných chutí, které pro vás s radostí připraví cukrárna Sladký Méďa v Olomouci.
Sladký Méďa, s.r.o. Cukrárna s dětským koutkem Olomouc
Bezpečné, kvalitně vybavené hákové nosiče kontejnerů - mnoho modelů i délkových variant u výrobce
Firma FORNAL trading s.r.o. je výrobcem hákových nosičů kontejnerů, na výběr je mnoho typů i variant. Zabývá se vývojem nových, kvalitně vybavených modelů. Provoz Měrůtky u Kroměříže, Zlínský kraj.
FORNAL trading s.r.o. Výrobce nástaveb nákladních vozidel
Velkoplošná i typová světelná reklama, 3D loga všech velikostí a reklamní panely
Světelnou reklamu, 3D loga, reklamní panely a poutače pro firemní budovy, recepce, výrobní haly a dalších místa ke zviditelnění a propagaci firem vyrobí a dodá firma ALMA – reklama s.r.o. z Prahy.
ALMA-reklama s.r.o.
Šroubové kompresory ORL 4 – 90X Česká Třebová – ekonomické a inovativní řešení
Na svém Eshopu nabízíme šroubové kompresory ORL 4 – 90X s řídící jednotkou, varianty kompresorů s frekvenčním měničem a možností využití odpadního tepla.
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Štípač dřeva pro domácí i profesionální použití na elektromotor Břeclav
Štípač dřeva pro domácí i profesionální použití s pohonem na elektromotor, nesené za traktorem, pohon na hydrauliku či s benzínovým a dieselovým agregátem od firmy GreenMech, s.r.o.
GreenMech, s.r.o.