Aktuální microsite

Inspirujete se a objevte krásu masožravých rostlin na výstavě Živé pasti
Vzácné unikáty z jedinečného světa masožravých rostlin si budou moci prohlédnout návštěvníci výstavy Živé pasti ve sbírkových sklenících ve Smetanových sadech v Olomouci 24. května až 8. června 2025.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Novinky v nabídce! Buďte mezi prvními, kdo je ochutná
Vinařství Nešetřil ze Znojma jako každý rok přináší na jaře novinky, tentokrát Pálava a Sauvignon ročník 2022. Připravujeme i speciály vinařství Veltlínské zelené a Ryzlink vlašský ročník 2020.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Bazénové přípravky do všech typů bazénů - navštivte náš eshop
Společnost POLYMPT CZ s.r.o. prodává přípravky bezchlorové bazénové chemie pro dezinfekci a úpravy vody v bazénu. Produkty jsou vhodné do všech typů bazénů. Navštivte náš eshop a určitě si vyberete.
POLYMPT CZ s.r.o.
Fotokeramika na hrob ve tvaru oválu, obdélníku, kruhu či srdce - profesionální úprava fotografie zemřelého
Fotokeramika na hroby je trvalá památka na vaše milované. Vyberte si z různých provedení fotokeramiky na hrob u firmy Kamenictví Trčka s.r.o. Zlín. Očekávat můžete rychlost a profesionalní provedení.
Kamenictví Trčka s.r.o. Urnové hroby, jednohroby, dvojhroby Zlín
Hutní a spojovací materiál - jekly, vinkly, roxory, hřebíky, matice, vruty závitové tyče
Stavebniny Hudečková Kojetín jsou spolehlivým partnerem pro dodávku hutního a spojovacího materiálu. Skladem je široký sortiment materiálů - jekly, roxory, vinkly, hřebíky, matice, závitové tyče.
Stavebniny Hudečková s.r.o. Prodej stavebnin Kojetín
Dekorativní ukončení obkladů, stěn a vnějších rohů zajistí profily Schlüter-TRENDLINE
Prodej profilů Schlüter-TRENDLINE, které slouží jako dekorativní ukončení a ochrana obkladů, stěn a vnějších rohů z keramiky a přírodního kamene, zajistí firma Profila Trade s.r.o. v e-shopu.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
3D Tiskárna ProJet MJP 2500 IC pro Rapid Prototyping proces - výroba voskových modelů
Společnost SPO spol. s r.o. Zlín má k dispozici 3D tiskárnu ProJet MJP 2500 IC pro Rapid Prototyping proces, umožňuje výrobu voskových modelů různých tvarů během několik hodin.
SPO spol. s r.o. Slévárna Zlínský kraj
Cestovní termosky, poháry, hrnky a jiné nádobí – originální reklamní předměty pro každodenní použití
Bohatý sortiment cestovních termosek, pohárů, hrnků a jiného nádobí, které je možné opatřit vlastním potiskem a jsou vhodné pro každodenní použití, má společnost Reklamní potisk, s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
Kamenictví s největším sortimentem přírodních i umělých kamenů v okolí
V Kamenictví BETON. A KAMEN. AUG-FRED v Kobeřicích najdete široký sortiment kamenů. Přijďte k nám a prohlédněte si naši rozmanitou kolekci přírodních i umělých kamenů.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Vnitřní rolety – látkové, střešní a zatemňovací v různých provedeních a barvách
Bohatý výběr vnitřních rolet v různých provedeních, jako jsou látkové, střešní a zatemňovací v několika barvách a designech, má ve svém sortimentu společnost VELLAR s.r.o. z okolí Lednice a Mikulova.
VELLAR s.r.o. Stínící technika Lednice
Mobilní vysokotlaký čistič Hydroblaster 500 bar je určen pro profesionální využití v oblasti průmyslového čištění
Výrobou a prodejem mobilního vysokotlakého čističe Hydroblaster 500 bar, který je určen pro profesionální využití v oblasti průmyslového čištění, se zabývá firma AQ PUMPY s.r.o. se sídlem v Hranicích.
AQ PUMPY, s.r.o.
Modřínové obkladové palubky bez suků, v kvalitě A
Výrobou kvalitních modřínových obkladových palubek bez suků, vhodných pro vnitřní i venkovní použití, se zabývá společnost Wood Rakušan z Mladoňovic.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Náhradní díly kávovarů renomovaných značek - rychlé doručení!
Sháníte-li náhradní díly kávovarů značky Delonghi, NIVONA, LAMANTI, SAECO a dalších renomovaných značek, obraťte se na společnost alacaffé. Na eshopu nabízí k prodeji náhradní díly a příslušenství.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Chiptuning -  úprava software řídící jednotky vozidla, navýšení výkonu a točivého momentu
Úpravu softwaru řídící jednotky vozidla – chiptuning – svěřte do rukou společnosti Autosklo PEMI. Díky odborné úpravě na míru získáte vyšší výkon i točivý moment a dojde ke snížení spotřeby paliva.
Autosklo PEMI, s.r.o.
Panelové, japonské posuvné stěny - moderní a elegantní doplněk interiérů
Panelové nebo-li japonské posuvné stěny jsou moderním a elegantním doplňkem vašeho interiéru. Navštivte firmu Rega interier v Olomouci, kde si vybere z mnoha druhů včetně nových originálních kolekcí.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Nízkoenergetické, pasivní dřevostavby na klíč bez starostí – rychlá výstavba, vysoká kvalita za příznivou cenu
Pokud uvažujete o bydlení v dřevostavbě, obraťte se na firmu SOVYM s.r.o. Tato firma s dlouholetou zkušeností v oboru Vám postaví dřevostavbu na klíč bez starostí.
SOVYM s.r.o. Výroba příhradových vazníků
Zakázková výroba čerpacích jímek pro tlaková čerpadla ve standardních rozměrech i na míru
Firma PRESSKAN system, a.s. z Prostějova dodává čerpací jímky pro tlaková čerpadla. Vyrábíme monolitické čerpací jímky ve standardních rozměrech, na zakázku zhotovíme i jímky na míru.
PRESSKAN system, a.s. Tlaková kanalizace Prostějov
Územní studie, regulační plány pro lepší život ve městech i vesnicích
Realizace územních studií a regulačních plánů od firmy DISprojekt s.r.o. Třebíč. To je harmonické a stylové bydlení ve městech i vesnicích.
DISprojekt, s.r.o.
Speciální gumové podlahy do fitness center, posiloven a tělocvičen
Speciálně navržené gumové podlahy, pro posilovny a tělocvičny které zvládnou větší zátěž mnoha kroků, dopady činek a těžkých strojů, dodává na Opavsku a Ostravsku firma Machů podlahy z Opavy.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Přesné výpalky o síle 1 - 200 mm
Hledáte spolehlivou firmu, která zajistí přesnou přípravu výpalků? Firma Zekof, s.r.o. v Lošticích u Šumperka nedaleko Olomouce provádí řezání výpalků na plynových a plazmových palicích pracovištích.
Zekof, s.r.o.
Výroba nástrojů pro strojírenství - přípravky pro upínaní dílců v lisovnách plastů
Přípravky pro upínání dílců v lisovnách plastů dodává Nástrojárna R-Tools se sídlem v Brně. Realizujeme kusovou i sériovou výrobu přesných nástrojů pro oblast strojírenství.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Ekonomické hašení - opakovaně plnící hasicí zařízení pro hašení lithiových baterií
Společnost HTB - Požární ochrana a.s. z Ostravy se specializuje na dodávku hasicích zařízení pro hašení lithiových baterií. Jsou vhodné na hašení notebooků, elektrického nářadí či zahradní techniky.
HTB - Požární ochrana a.s.
Pomoc při zimní údržbě – uklízeče, odhrnovače sněhu chodníků a zpevněných ploch
Jednoznačnou pomoc při zimní údržbě vám poskytne firma Chlebiš s.r.o. z Hlučína. Zprostředkujeme potřebný sortiment jako jsou uklízeče a odhrnovače sněhu pro chodníky i jiné zpevněné plochy.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Elektrorevize, elektrická zařízení nízkého a vysokého napětí - montážní a údržbové práce
S elektrorevizí a dalšími montážními a údržbovými pracemi v oblasti elektrických zařízení nízkého i vysokého napětí, se můžete obrátit na firmu Eltom s.r.o., která působí v okolí Ostravy i Karviné.
Eltom, s.r.o.
Přístroje EKG pro snímání elektrické srdeční aktivity pacientů
Kapesní, klasické či kompaktní přístroje EKG pro snímání srdeční aktivity pacientů vyrábí a dodává společnost PROMOS spol. s.r.o., která sídlí ve Valašském Meziříčí.
PROMOS spol. s r.o.