Aktuální microsite

Studnařské práce, čištění, údržba a opravy studní, kontrola a výměna čerpadel a pump
Dobrou vodu pro zdravý životní styl Vám pomůže zajistit firma Pavel Páleníček - Čištění studní z Martinic u Kroměříže. Zatočíme s bakteriemi ve Vaší studni a zbavíme ji všech organických nečistot.
Pavel Páleníček - Čištění studní
Obalové materiály – bublinkové a strečové fólie, zakrývací plachty
Bublinkové, stretch fólie a další obalové materiály, pomocí kterých ochráníte různé předměty při jejich přepravě, zakoupíte v prodejně Barvy M.J. Final, s.r.o. v Litovli. Prodáváme také krycí plachty.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Silážní konzervanty pro rychlou fermentaci a stabilitu siláže
Firma MIKROP ČEBÍN a.s. je výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku inovativních biologických silážních konzervantů MAGNIVA. Naleznete u nás také chemické konzervanty řady NEUBASIL.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Oprava hydromotoru, hydraulického čerpadla a výměna - repasovaný hydromotor, repasované čerpadlo
Společnost GLADIATOOLS Slušovice zajistí opravy hydromotoru, hydraulického čerpadla pro zájemce z regionu Zlín. Je možná i výměna poškozeného zařízení za repasovaný hydromotor, repasované čerpadlo.
GLADIATOOLS, s.r.o. repase hydraulických čerpadel Zlín
Medové marinády a zálivky vhodné ke grilovaným pokrmům, steakům a nakládání masa
Originální medové zálivky a marinády s různými příchutěmi vhodné ke grilovaným pokrmům a steakům, ale také k nakládání masa určeného ke grilování pořídíte na e-shopu meduska.cz
Meduška Medové dárky
Výroba a montáž vodotěsných rozvaděčů, které jsou odolné vůči poškození z vnějších vlivů
Výrobou i montáží elektroměrových, vodotěsných, odolných rozvaděčů s dodáním po celé České republice se zabývá společnost METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o. se sídlem v Ostravě.
METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o.
Pomůžeme vám s posledním rozloučením a zajištěním pohřbu - HELFI s.r.o. Pohřební služba Praha
Společnost HELFI s.r.o. Pohřební služba Praha Vám pomůže zajistit pohřeb a poslední rozloučení včetně vyplnění potřebných formulářů v Praze a okolí.
HELFI s.r.o. Pohřební služba Praha
Výhradní dovozce a distributor LEMO konektorů Praha - pro využití v nejrůznějších odvětví
Hledáte kvalitní švýcarskou značku, která je odborníkem v oblasti výroby konektorů? Firma Mechatronic sídlící v Praze jich má v nabídce hněd několik.
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory
Plotovky, saunové palubky a sedáky z dřevin lípa, topol a olše – hoblované řezivo na zakázku
Široký sortiment hoblovaného řeziva jako saunové palubky, sedáky a plotovky z dřevin lípa, topol a olše má ve svém bohatém portfoliu společnost Sudolský dřevovýroba dodávající po celé České republice.
Sudolský dřevovýroba Rostislav Sudolský
Výroba a montáž dřevěných příhradových vazníků pro nové střechy rodinných domů
Výrobou a montáží kvalitních dřevěných příhradových vazníků pro střechy rodinných domů se zabývá firma BAST CZ s.r.o., sídlící v Kuřimi u Brna. Zajistíme dodávku vazníků po celé České republice.
BAST CZ s.r.o.
Výrobky z plastu - plastové výlisky z termoplastů a jejich návrhy
Firma INCOT - vstřikování plastů nabízí svým zákazníkům kompletní služby při výrobě plastových výlisků. Najdete u nás vše, co potřebujete při návrhů výlisků, výroby forem či vstřikování plastů.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Terasové a balkónové zábradlí - spojení elegance, bezpečnosti a kvality pro Vaši terasu
Na výrobu a dodávku terasových a balkónových zábradlí, které spojují bezpečnost a kvalitu se zaměřují specialisté ze společnosti UNIVARS, s.r.o. působící v okolí Znojma v Jihomoravském kraji.
UNIVARS, s.r.o.
Líčení a účes na Vaši svatbu či ples
S účesem a líčením na Vaši svatbu nebo společenskou akci jako je ples, Vám pomůže Kateřina Šindelková v Kadeřnictví Katrin v Olomouci. Svými kvalitními službami si získala i klientky z okolí Přerova.
Kadeřnictví Katrin - Kateřina Šindelková
Okenní fólie na skla - pro tónování, zatmavení i dekoraci oken
AUTOSKLO TS Ostrava s.r.o. dodá Vašemu autu nový vzhled v podobě okenních fólií na skla, která dokonale splní svůj dekorativní účel a zároveň okna zatmaví a tím sníží nežádoucí zrcadlový efekt.
Autosklo TS Ostrava s.r.o. Přední prodejce autoskel v ČR
Prodej střešních krytin a okapových systémů - rekonstrukce, montáže střech na klíč
Kvalitní střechy na klíč realizuje společnost PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Zajistíme opravu, rekonstrukci a montáž střechy. Mimo jiné prodáváme střešní krytiny, okapové systémy a jiný materiál.
PZ TRADING s.r.o.
Šití krycích plachet na míru - k zakrytí haly, přístřešku, bazénu, zahradního nábytku
Šití krycích plachet na míru zajišťuje společnost Karpjak, která sídlí v Ostravě. Plachty můžete využít k zakrytí hal, přístřešků, bazénů i zahradního nábytku.
KARPJAK
Kovovýroba na zakázku, strojírenská výroba dílů pro automotive a další odvětví
Na zakázkovou velkosériovou kovovýrobu, strojírenskou výrobu dílů pro nábytkářský průmysl, strojírenský průmysl i automotive se zaměřuje společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se sídlem v Českém Těšíně.
KOVONA SYSTEM, a.s.
ART IS HERE: Moderní umění, Pražákův palác, stálá expozice, výstava, Brno
Prozkoumejte srdce moderního umění: Ponořte se do neomezené inspirace v Pražákově paláci s exkluzivní expozicí ART IS HERE
Moravská galerie v Brně
Spolehlivý, rychlý servis elektrických vozíků, skútrů pro seniory, invalidní osoby - servisní prohlídky i komplexní opravy
Valprox s.r.o.: Váš partner pro spolehlivý servis a rychlé opravy elektrických vozíků a skútrů. Zajišťujeme mobilitu pro seniory a invalidní osoby v Zlínském kraji a na Moravě.
Valprox s.r.o. Elektrické invalidní vozíky Zlín
Kytice na svatby – dokonalá svatební kytice pro nevěstu, pro maminku, házecí kytice
Každá svatební kytice je unikátní a měla by být vybrána s ohledem na sezónu, styl svatby a osobní preference. Dokonalé svatební kytice pro každou nevěstu uváže Květinová dílna Anděl v Opavě.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Zdravá povidla - kvalitní, přírodní produkt, s výraznou chutí švestek
Při výběru švestkových povidel vybírejte podle kvality - rodinná firma Jiří Netopil z regionu Zlínský kraj vyrábí zdravá povidla s výraznou chutí švestek, výrobek je 100% přírodní produkt.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Správa pohledávek, efektivní vymáhání - právní pomoc věřitelům, komunikace s dlužníky, odkup pohledávek
PROkontakt s.r.o. Zlín přináší řešení pro efektivní vymáhání pohledávek. Poskytneme právní pomoc, vyřídíme komunikaci s dlužníky a odkup pohledávek pro maximální finanční kondici vaší firmy.
PROkontakt, s.r.o. řešení a správa pohledávek Zlín
Výkup sběrového papíru a kartonů - pro domácnosti i firmy
Výkup sběrového papíru a kartonů Vám poskytne společnost Demonta T, s. r. o. se sídlem v Ostravě. Vykoupí papír jak od domácností tak také firem.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Efektivní řešení odpadů pro zelenější budoucnost s Green Waste Services s.r.o.
Green Waste Services s.r.o. nabízí širokou škálu služeb zaměřených na efektivní a ekologické řešení problémů s odpady pro podniky i obce.
Green Waste Services, s.r.o. Odpadové hospodářství
Vyšší odborná škola potravinářská, VOŠP-studium v oboru potravinářství
V oboru potravinářství je možné se vzdělávat i po maturitě. Vyšší odborná škola potravinářská, VOŠP Kroměříž nabízí tříleté denní i čtyřleté kombinovné studium.
Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž VOŠP a SPŠM Kroměříž