Aktuální microsite

Veterina, veterinární ambulance, ordinace - kompletní péče pro malá zvířata
Navštivte s Vašim zvířecím mazlíčkem Veterinární kliniku MVDr. Jana Nytry v Ostravě - Porubě, která poskytuje kompletní veterinární péči pro malá zvířata včetně chirurgických zákroků.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových pokojích s možností přistýlky a vlastním sociálním zařízením
Ideálním místem pro rekreaci rodin nebo skupiny přátel je Pension Markéta v Mikulově. Ubytovat se můžete ve dvou nebo třílůžkových pokojích s možností přistýlky, které mají vlastní sociální zařízení.
Jiří Šída Pension Markéta
Transparentní fólie z měkčeného PVC – ochrana pro dům, zahradu i garáž
Pokud potřebujete zakrytí či zástěnu Vaší pergoly, garáže nebo jiných prostor, vyzkoušejte průhledné transparentní fólie z měkčeného PVC od společnosti Portaflex s.r.o. působící nejen v Ostravě.
Portaflex s.r.o.
Degustace vína formou večerního tréninkového kempu s ubytováním
Degustaci vína formou večerního tréninkového kempu organizuje na jižní Moravě vinařství Petr Bíza v Čejkovicích. Pro účastníky degustace navíc zajistíme i ubytování v našem penzionu.
Vinařství Petr Bíza
Hliníkové ploty, brány a branky vyráběné na zakázku dle přání zákazníka
Na zakázku vyráběné hliníkové bezúdržbové ploty, brány a branky dle představ a požadavků zákazníka dodává firma 1A TRADE, s.r.o. sídlící v Brně - venkov.
1A TRADE, s.r.o.
Dodávka vzduchotechniky, klimatizace a chlazení do administrativních budov, nemocnic, hal a skladů
Společnost RX servis s.r.o. z Brna dodává vzduchotechniku, klimatizaci, chlazení, vytápění a MaR do administrativních budov, nemocnic, výrobních hal a skladů. Firma působí také v Ostravě a Zlíně.
RX servis s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace Brno
Kancelářské potřeby, oblečení, hračky a dárkové předměty z chráněných dílen
Na výrobu a prodej kancelářských potřeb, oblečení, hraček a dárkových předmětu se zaměřuje společnost MONT GROUP s.r.o. provozující chráněnou dílnu, včetně dodržování náhradního plnění.
MONT GROUP s.r.o. Reklamní předměty v náhradním plnění
Kvalitní a levné severské palubky za skvělé ceny AKCE, doprava zdarma
Jedinečnou akci na kvalitní a levné severské palubky včetně dopravy zdarma vám poskytne společnost KARPEN PLUS - severské řezivo za skvělé ceny jedině u nás!
KARPEN PLUS s.r.o.
Prodej, montáž stínící techniky - rolety, žaluzie, markýzy, japonské stěny
Společnost MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. nabízí v regionu Zlín, Olomouc prodej a montáže stínící techniky, stínění - předokenní i vnitřní rolety a žaluzie, markýzy, japonské stěny i sítě proti hmyzu.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Škrábaný i stříkaný břízolit  - suchá směs - probarvení na přání zákazníka
Se škrábaným i se stříkaným břízolitem s možností ručního i strojního nanášení má zkušenosti spol. PREMIX servis. Na přání vyrobí břízolit v různých barvách - od zastřené bílé až po sytě oranžovou.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Vyřezání otvoru do panelu, řezání a vrtání betonu od profesionálů – precizně i s úklidem
Řezání a vrtání betonu, vyřezávání otvoru do panelu od profesionálů společnosti ARBE s.r.o. se sídlem v Ostravě, ale působí po celém Moravskoslezském kraji, v okolí Frýdku-Místku, Orlové, Karviné.
ARBE Vrtání betonu Ostrava
Prodej pevných okenních a dveřních sítí proti hmyzu Brno
Prodej pevných okenních a dveřních sítí proti hmyzu od firmy iPARAPETY s.r.o. Brno. Výběr sítě dokonce v šedé a černé barvě, které dokonale splynou s oknem.
iPARAPETY s.r.o.
Obložené salámové, salámovo-sýrové mísy a talíře  - občerstvení ve formě studeného rautu
Bohatě obložené salámové a salámovo-sýrové mísy s prvotřídními domácími uzeninami vhodné na studené rauty připravuje Poctivé uzenářství.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Zdokonalte své schopnosti za volantem i při parkování díky kondičním jízdám!
Autoškola MiraMar nabízí v Ostravě kondiční jízdy jak pro své klienty, tak i pro držitelé řidičského průkazu. Kondiční jízdy se týkají řidičského průkazu na motorku a auto včetně přívěsu.
Autoškola MiraMar Ostrava
Kvalitní garážová vrata Trido do Vašich rodinných domů a průmyslových objektů
Naše firma OKNA SVITAVY s.r.o. dodává garážová vrata TRIDO vhodná pro rodinné domy i průmyslové objekty. Obrací se na nás zákazníci z okolí Svitav a Litomyšl. Kontaktujte nás.
OKNA SVITAVY CZ, s.r.o.
Praní, pronájem, úpravy a komplexní čistění pracovních oděvů
Praní, úpravy a pronájem pracovních oděvů Vám zajistí Prádelna Šopík s.r.o. Jako průmyslová prádelna fungující od roku 1992 poskytujeme profesionální čistění a pronájem pracovních oděvů.
Prádelna Šopík s.r.o. Praní prádla Rýmařov
Reklamní polepy nákladních i osobních aut - fólie se zvýšenou ochranou laku
Tiskové reklamní studio ŽÍDEK tisk s.r.o. se zaměřuje na reklamní potisky v Kravařích u Opavy a nabízí Vám kvalitní polepy voidel za pomocí fólie se zvýšenou ochranou laku.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Vysokorychlostní technologie, diagnostika a mikroskopie - spustili jsme pro Vás nové www stránky!
Společnost Proxis, spol. s.r.o. právě spustila nové webové stránky, které nabízejí kompletní přehled produktů a služeb, které tuto oblast pokrývají.
Proxis, spol. s r.o. optické přístroje a systémy
Kompletní vybavení ložnic - postele, matrace a rošty
Kompletní vybavení ložnic naleznete ve studiu Dobrého spánku Jany Ševčíkové z Boskovic. Dodáváme postele, matrace, rošty, polštáře, povlečení a jiné ložnicové vybavení pro zákazníky z Blanska a okolí.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Nátěry, čištění konstrukcí, fasád a střech ve výškách
Profesionální čištění fasád, sřech a různých typů konstrukcí po celé ČR provádí firma Čištění fasád Zlín. Pro práce ve výškách využíváme horolezeckou techniku.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Jezírková, hydroizolační fólie Aquaplast - PVC fólie odolná průsaku vody, protržení
V sortimentu firmy Centroplast, s.r.o. je i jezírková, hydroizolační fólie Aquaplast, která je odolná průsaku vody i proražení nebo prorůstání kořenů. Tato PVC fólie má vysokou životnost.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Ochutnávkový set zrnkových káv – různé množství kávy Arabica a Robusta s intenzivní chutí
Na prodej ochutnávkového setu zrnkových káv obsahující kávu Bar Marrone a Směs Pinta s různým množstvím kávy arabica a robusta se zaměřuje společnost Caffe Mio Store provozující e-shop.
Caffe Mio Store Dovozce kávy San Salvador
Náhradní díly na sekačky, pily, travní traktory-servis zahradní techniky
Firma Zahradní technika - Robert Bílka poskytuje servis zahradní techniky pro zákazníky z regionu Zlínský kraj. Zajistíme náhradní díly na sekačky, pily, travní traktory, křovinořezy a další zboží.
Robert Bílka - Zahradní technika
Prodej rozlévaných olejů v sudovém balení – nejen pro autoservisy a strojírenské firmy
Bohatý výběr značkových rozlévaných olejů v balení po sudech vhodných pro autoservisy, zemědělské, strojírenské a další firmy má ve svém sortimentu společnost OLEJSPOL.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Ubytování na jižní Moravě s degustací vína
Ubytování na jižní Moravě s degustací vína vám poskytne Hotel Kraví hora Bořetice****. Vína vybíráme se zkušeným sommelierem přímo u zdejších vinařů.
Hotel Kraví hora Bořetice ****