Chcete rozšířit svoje znalosti a dovednosti a hledáte vhodné řešení? Nejoblíbenější formou vzdělávání jsou různé jazykové a rekvalifikační kurzy. Můžete se tak naučit nejen spoustu cizích jazyků, ale přihlásit se také na kurz účetnictví, počítačových dovedností, vaření, kurzy masérské, výtvarné, fotografické a mnohé další.

Odborné vzdělávání při AEM - Hospodárné získávání a využívání energie
Získávání informací a pomoc při skladbě odborného vzdělávání v oblasti energetiky a hospodárného získávání a využívání energie zajistí Asociace energetických manažerů, z.s.
Výuka, odborné kurzy obsluh stavebních strojů, kolových i pásových nakladačů a rypadel, VZV
S manipulací a obsluhou stavebních strojů Vám pomůže společnost Václav Řeháček - Autoškola Vašek z města Nová Paka. Naučíme Vás ovládat kolové i pásové stavební stroje včetně nakladačů.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, vzdělávání, školení a semináře v oblasti BOZP a PO
Odborníka na oblast BOZP a s ní spojené certifikace naleznete u firmy Ing. Jiří Tilhon sídlící v Praze Stodůlkách. Pro Vaše zaměstnance zajistíme školení o bezpečnosti práce i požární ochrany.
Rekvalifikační kurzy pro dospělé v oboru gastro, stavebnictví, floristika, strojírenství
Vzdělávání dospělých v oblasti gastronomie, stavebnictví i sociálních služeb Vám poskytne firma IVEX, s.r.o. z Prahy 8. Pořádáme také rekvalifikační a přípravné kurzy akreditované MŠMT.
Speciální jazykové intenzivní kurzy SIK, Soft Skills pro klíčové zaměstnance
Jazyková agentura UniStudies s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na speciální jazykové intenzivní kurzy SIK nebo Soft Skills pro klíčové zaměstnance.
Školení strojníků Rakovník - jednorázové i dlouhodobé vzdělávání
Školení strojníků a obsluhy zařízení, kurzy PC, jednorázové i dlouhodobé vzdělávání, základní a opakované školení realizuje Vzdělávací středisko Horizont – Jan Šlegr, Rakovník.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Bezpečnost práce BOZP, PO, podniková ekologie, poradenství, audity a školení zaměstnanců
Školení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Vám zajistí bezpečnostní technik Martina Hrabětová - BOZP, PO, ekologie z Chomutova. Společně předejdeme požárům i jiným rizikům na Vašem pracovišti.
Škola tradiční čínské medicíny, rozšiřující studium akupunktury, fytoterapie i tuiny
Proniknout do základů tradiční čínské medicíny Vám pomůže škola Tradiční čínská medicína z.s. z Prahy. Naučíme Vás komplexní diagnostice, průběhu akupunkturních drah i rozpoznávání bylin.
Povinnosti BOZP a PO,  Brno  - specialisté ve svém oboru
Školení zaměstnanců v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, požární ochraně, zpracování dokumentů BOZP a PO, revizi a prodej hasících přístrojů realizuje PB Alfa, s.r.o.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Komplexní program vzdělávání v psychoterapii pro odborníky a studenty
Komplexní program vzdělávání v psychoterapii a psychoanalýze pro psychiatry, psychology, vysokoškolské odborníky, studenty zajišťuje INSTITUT APLIKOVANÉ PSYCHOANALÝZY, Opočno.
Koordinátor na stavbě, technik BOZP – školení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci
Školící a vzdělávací středisko v Brně autorizované a certifikované firmy TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. poskytuje služby a školení v oblasti technické inspekce a koordinátora BOZP na staveništi.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. Školicí a vzdělávací středisko Brno
Klub Kmado ve Frýdlantu nad Ostravicí, mimoškolní aktivity, akce pro rodiny
Klub Kmado ve Frýdlantu nad Ostravicí, organizování mimoškolních aktivit, kroužků, rodinných dovolených, dětských táborů, turistických výletů a setkáních.
Rodinné centrum v Dětský svět Zvonilka ve Frýdlantu nad Ostravicí
Dětský svět Zvonilka je rodinné centrum a dětská herna ve Frýdlantu nad Ostravicí, zábavné atrakce jako prolézací centrum, skluzavky, tvořivé dílničky, dětské karnevaly a oslavy.
Školení trenérů udělá z vašich lektorů profesionály - Praha
K čemu je dobré takzvané školení trenérů? Mít vzdělané zaměstnance není nikdy na škodu. A ani interní trenéři a lektoři by neměli zůstávat pozadu, neboť stále je prostor se zlepšovat.
Školení v oboru zpracování svarů-nové školící středisko Ostrava
Školení v oboru zpracování svarů, přednášky a semináře z oblasti energetiky, svařování a ohřevu kovů provádí nové školící středisko dokončené společností SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT, s.r.o.
Digitální vzdělávání Praha – interaktivní a časově flexibilní
Využijte výhody digitálního vzdělávání se společností Gradua – CEGOS s.r.o. z Prahy a učte se zábavnou formou právě ve chvílích, kdy máte čas přímo u Vás v zaměstnání nebo doma.
Jazykové kurzy Brno, výuka britské a americké angličtiny, překlady technické literatury
Dostaňte Vaši angličtinu na tu nejvyšší úroveň Ing. Arch. Rostislav Čuhel - výuka angličtiny Vám s tím rád pomůže. Poskytujeme rychlé a profesionální překlady všech odborných textů.
Otevřené školení - interní auditor podle normy ISO 9001:2016, ISO 14001:2016
Otevřené školení od společnosti CQS-Sdružení pro certifikaci systémů jakosti, Praha 9 zajistí, aby interní audity podle normy ISO 9001 a ISO 14001 byly v souladu se zněním této normy.
Přípravné kurzy ke zkouškám a certifikacím Praha – zvýšení kvalifikace
Zvýšení kvalifikace, rozšíření odborných znalostí a důslednou přípravu k testům garantují přípravné kurzy ke zkouškám a certifikacím nabízené společností Gradua-CEGOS, s.r.o. se sídlem v Praze.
Horolezecká stěna  - tréninky i výzvy - Pardubice H-centrum
Unikátní horolezecká stěna určená k tréninkům, tak pro začátečníky až po vrcholové nadšence, jsme jediní v Pardubickém kraji kdo takovou komplexní halu může nabídnout široké veřejnosti
Výroba originálních hraček, doplňků do dětského pokoje - tvořivé dílny, kurz pro budoucí maminky, babičky
Ve Studiu Fairyland Zlín proběhne v květnu a červnu Kurz pro tvořivé maminky a babičky, zaměřený na výrobu originálních hraček, doplňků do dětského pokoje. Zveme Vás na tvořivé dílny-čeká nás 5 lekcí.
Jazyková škola, výuka všech světových jazyků pro firmy i veřejnost
Výuka všech světových jazyků pro firmy i veřejnost, pomaturitní studium, kurzy pro začátečníky i pokročilé s profesionálními lektory a rodilým mluvčím zajišťuje Jazykový institut Easyway, s.r.o.
Kurzy a školení BOZP - koordinátor na stavbě a staveništi
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je autorizovaná a certifikovaná laboratoř, která v Brně provozuje vzdělávací středisko. Zde poskytuje služby a školení v oblasti koordinátor BOZP na staveništi.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. Školicí a vzdělávací středisko Brno
Letní taneční týden a pravidelné lekce moderního tance
Spolek Art Calibre, z.s. pořádá pro milovníky tance a pohybu letní taneční týden pod vedením sólové tanečnice Elly Braun a pravidelné lekce moderního tance nebo tai – Chi v Praze.
Školení řidičů ADR a lodníků ADN pro přepravu nebezpečných věcí - nové i obnovující
Nové i obnovující školení řidičů ADR a lodníků ADN pro přepravu nebezpečných věcí a přípravu na úspěšné získání potřebných osvědčení nabízí společnost DEKRA CZ a.s. sídlící v Praze.