Chcete rozšířit svoje znalosti a dovednosti a hledáte vhodné řešení? Nejoblíbenější formou vzdělávání jsou různé jazykové a rekvalifikační kurzy. Můžete se tak naučit nejen spoustu cizích jazyků, ale přihlásit se také na kurz účetnictví, počítačových dovedností, vaření, kurzy masérské, výtvarné, fotografické a mnohé další.

Interaktivní hry, outdoorové aktivity a studie pro osobnostní rozvoj - modul ABC klíčových dovedností
Interaktivní hry, outdoorové aktivity a případové studie pro osobnostní rozvoj zaměstnanců, to vše shrnula společnost DMC management consulting s.r.o. do projektu pod názvem ABC klíčových dovedností.
BOZP, PO, poradenství, prohlídky a kontroly pracovišť, zpracování dokumentace
Poradenství v oblasti managementu včetně auditů a školení Vám zajistí společnost Martina Hrabětová - BOZP, PO, ekologie z Chomutova. Komplexní služby v oboru bezpečnosti práce a požární ochrany.
Kurzy angličtiny, podzimní intenzivní kurzy angličtiny, Brno
individuální výuka, kurzy pro začátečníky, mírně, středně pokročilé, zahájení kdykoli během roku, jazyková škola, intenzivní angličtina
E-learning – odborné vzdělání na dosah
Pracujete stále na svém vzdělávání v oblasti digitálních technologií, kontroly kvality nebo životního prostředí? Pak Vás jistě zaujme E-learning a nabídka kurzů od společnosti TÜV-SÜD Praha.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Plavání pro nejmenší – vaničkování nejen pro maminky, ale i pro tatínky s dětmi od 2,5 měsíců
Vaničkování pro nejmenší – plaváníčko pro děti od 2,5 měsíců s doprovodem maminek a tatínků v plaveckém klubu Chobotnička v Prostějově.
Kurz účetnictví pro pokročilé Praha – v odpoledních hodinách
Živíte se účetnictvím a potřebujete se neustále zdokonalovat a získávat v tomto oboru nové informace? Absolvujte kurz účetnictví pro pokročilé pořádaný společností Doučíme Vás.cz s.r.o. z Prahy.
Letiště Kolín - možnost výuky létání na  bezmotorových i motorových kluzácích
Nabízíme výcvik létání na bezmotorových i motorových kluzácích, ultralehkých i motorových letounech, odvážnějším pak i výcvik seskoků s padákem.
Výuka anglického jazyka - individuální studium přímo Vám na míru - anglicky rychle a snadno
Jazyková škola LITE Brno se zaměřuje na výuku anglického jazyka, kterou poskytuje nejen pro veřejnost, ale je schopna zajisti i individuální výuku angličtiny, pro časově vytížené studenty.
Školení zaměstnanců o PO Brno – minimalizace rizik úrazů
Dodržujte legislativu a nezapomínejte na pravidelná školení zaměstnanců v oblasti PO. Pokud jste z Brna a okolí, můžete pro tyto služby využít nabídky společnosti PB Alfa, s.r.o.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Příměstský tábor PLAVEC - PRŮZKUMNÍK v plaveckém bazénu v Přerově
Pokud chcete své děti zdokonalit v plavání, pak je přihlaste na příměstký tábor PLAVEC - PRŮZKUMNÍK, který bude probíhat v Plaveckém klubu Chobotnička a plaveckém bazénu v Přerově.
Kurzy plavání pro kojence, předškoláky i školáky - zápis dětí na prázdniny a podzimní kurzy
Pomozte dětem rozvinout rovnováhu a orientační schopnosti ve vodě. Zapište je na kurzy plavání do Plaveckého klubu Chobotnička v Přerově a Prostějově. Kurzy jsou pro kojence, předškoláky i školáky.
Kurzy účetnictví Praha – rozšíření kvalifikace v oblasti ekonomie
Pokud si potřebujete zvýšit kvalifikace nebo se naučit něco nového z oblasti účetnictví, navštivte odpolední kurzy vedené zkušenou lektorkou, navštivte účetní kurzy od Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze.
Seminář Building Information Management – příklady metody BIM z praxe
Zajímáte se o aktuální vývoj metody BIM a chcete se dozvědět více informací ze současné praxe? Navštivte seminář Building Information Management, který pořádá společnost SEKURKON, s.r.o. z Prahy.
Seminář - konkrétní aplikace a aplikovatelnost 3D tisku do reálné výroby
3D tisk je v současnosti novou energií do výroby. Seminář, který se věnuje nejnovějším trendům v této oblasti můžete navštívit 30.5.2018 v Olomouci.
Kurz - elektronická evidence tržeb (EET) Praha – víte opravdu vše?
Víte opravdu vše o elektronické evidenci tržeb? Znáte hrozící sankce i výjimky? Společnost Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze pořádá jednodenní kurzy k problematice EET, kde se vše dozvíte.
Letní, prázdninová plavecká školka pro kojence, předškoláky
V našem Plaveckém klubu Chobotnička s.r.o. poskytujeme plavání pro kojence, batolata a předškoláky - přihlašte se do letní, prázdninová plavecká školky a užijte si spoustu zábavy ve vodě.
Komplexní profesní vzdělávání zaměstnanců Praha – zvyšuje odbornou kvalifikaci
Komplexní profesní vzdělávání zaměstnanců s programy společnosti Gradua – CEGOS s.r.o. z Prahy zvyšuje odbornou kvalifikaci zaměstnanců a jejich profesní výkony.
Kroužek na hvězdárně s dlouhou tradicí
Pro žáky 5. až 7. tříd základních škol pořádáme astronomický kroužek - Hvězdárna a planetárium v Hradci Králové
Rekvalifikační kurzy Opava pro pracovníky v sociálních službách
Rekvalifikační a vzdělávací kurzy pro pracovníky v sociálních službách nebo ošetřovatel, které pořádá Slezská univerzita v Opavě jsou tou správnou volbou.
Dopolední intenzivní kurzy angličtiny Praha 4 – zlepší Vaše znalosti již za 6 týdnů
Zlepšete své znalosti angličtiny prostřednictvím dopoledních intenzivních kurzů vhodných pro všechny úrovně v intenzitě 3x týdně u Jazykové školy Elvis, s.r.o. z Prahy 4.
Muzikál Shrek již brzy i u nás – o masky a líčení se opět postará tým pana Petra Fadrhonse
Světově proslavený muzikál Shrek je blíží. O proměnu známých herců v oblíbená postavy zeleného zlobra a jeho milované Fiony se postará tým divadelních maskérů pod vedením mistra Petra Fadrhonse.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Plavání pro děti předškolního i školního věku na krytém bazéně
Naučte své dítě plavat a nebát se vody - Plavecký klub Chobotnička vám ráda pomůže a navíc si zde užijí spoustu zábavy nejen děti, ale také rodiče. Plaveme v Přerově, Prostějově a Olomouci.
Pořádání konferencí, seminářů, školení a kurzů z oboru energetiky
Vzdělávací a osvětové akce o hospodárném využití a výrobě energie, organizování kurzu, konferencí a seminářů v oblasti energetiky realizuje sdružení Asociace energetických manažerů, z.s.
Program Ready Worker – kvalifikovaní zaměstnanci pro Vaši firmu ihned
Potřebujete získat pro vaši výrobní společnost se zaměřením na zpracování kovů nebo výrobu plastů kvalifikovaného zaměstnance? Zapojte se do programu Ready Worker firmy Gradua – CEGOS s.r.o.
Kurz daňové evidence Praha – srozumitelně a přehledně
Pronikněte do tajů a pravidel daňové evidence pomocí odborných kurzů, které pořádá společnost Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze.