Chcete rozšířit svoje znalosti a dovednosti a hledáte vhodné řešení? Nejoblíbenější formou vzdělávání jsou různé jazykové a rekvalifikační kurzy. Můžete se tak naučit nejen spoustu cizích jazyků, ale přihlásit se také na kurz účetnictví, počítačových dovedností, vaření, kurzy masérské, výtvarné, fotografické a mnohé další.

Středoškolské vzdělání se zaměřením na strojírenství a jazyková škola
Nabízíme Vám studium na Střední průmyslové škole strojírenské a Jazykové škole s právem státní jazykové zkoušky Kolín. Poskytneme Vám střední vzdělání s maturitou nebo výučním listem.
Firemní, obchodní i konverzační jazykové kurzy Blansko, odborné překladatelské služby
Kvalitní výuku všech světových jazyků realizuje Jazykový institut Easyway, s.r.o. - jazyková škola sídlící v Blansku. Připravíme Vás k mezinárodní zkoušce i státní maturitě.
Základní, kondiční a závodní plavání dětí, mládeže i dospělých Kladno
Klub sportovního plavání TJ LARS Kladno z.s. pořádá pravidelné kurzy, kondiční přípravu, tréninky a závody plavání pro děti, mládež i dospělé v různých disciplínách plavání.
Firemní jazyková výuka – vzdělávací Soft Skills kurzy od profesionální jazykové agentury
Naše profesionální a spolehlivá jazyková agentura UniStudies nabízí firemní vzdělávací Soft Skills kurzy v Olomouci a okolí. Rádi vám nabídneme komplexní řešení, protože Váš úspěch je náš úspěch.
Vzdělávací středisko Praha - školení o nových trendech v PO, OŽP a BOZP
V našem centru máte možnost studovat a získat certifikát z přípravy v oblasti požární ochrany. Dozvíte se nové předpisy a právní změny v tomto sektoru dle zákona 133/1985 Sb.
Semináře nebo služby v oblasti poradenství ve vzdělávání dospělých Praha
Společnosti Gradua-CEGOS, s.r.o. se sídlem v Praze má dlouholetou tradici v oblasti poradenství ve vzdělávání dospělých, zvyšování kvalifikace zaměstnanců, pořádání seminářů a kurzů různého zaměření.
Periodická zkouška pro osoby odborně způsobilé v prevenci rizik v oblasti BOZP – Praha
Dbáte na neustálé vzdělávání vašich zaměstnanců? Pak vás jistě zaujme nabídka periodických zkoušek pro osoby odborně způsobilé v prevenci rizik v oblasti BOZP, které pořádá Vzdělávací středisko Praha.
Vzdělávání v klasické a postklasické homeopatie, kurzy v Praze a Brně
Nadstandardní vzdělávání v oblasti homeopatie určené pro veřejnost, lékaře i léčitele nabízí Česká škola klasické a postklasické homeopatie spol. s r.o. v Brně a Praze.
Nové trendy v oblasti PO, BOZP a OŽP – odborný nadstavbový kurz
Nové trendy v oblasti PO, BOZP a OŽP sledují instruktoři Vzdělávacího střediska Praha, kteří tyto poznatky předávají dále účastníkům nadstavbového kurzu.
Komplexní služby v oblasti zdvíhacích zařízení, školení, poradenství
Technické poradenství, BOZP a prevence rizik i školení pracovníků a další komplexní služby v oblasti zdvihacích zařízení a ocelových konstrukcí poskytuje PH poradce servis s.r.o. z Ostravy - Hrabové.
Svářečská škola, školení svářečů všech stupňů Hradec Králové
V našem areálu v Říční ulici provozujeme svářečskou školu, která Vám zajistí základní nebo úřední svářečské kurzy - AXIS a.s. Hradec Králové
Kompenzační pomůcky pro zrakově postižené, výroba keramiky, výuka cizích jazyků, e-shop
Kompletní služby pro zrakově postižené poskytuje společnost TyfloCentrum Olomouc, o.p.s. - Sociální firma ERGONES. Pomáháme slabozrakým a nevidomým se začleněním do běžného života.
Jazykové kurzy AJ, FR, ŠP, NJ, RJ - docházkové studium jazyků, skupinové kurzy pro 2-7 lidí
S Albi - jazyková škola, s.r.o. Zlín je studium jazyků efektivní - pořádáme docházkové jazykové kurzy pro 2-7 lidí, věnujeme se výuce AJ, FR, ŠP, NJ, RJ.
Kontroly a revize v oblasti BOZP a požární ochrany, zkoušky hasicích přístrojů a hydrantů
Revize zabezpečování požární ochrany a bezpečnosti práce provádí společnost Bc. Luboš Mrklas – Techproservis sídlící v Jablonci nad Nisou. Poskytujeme odborné školení i kontroly v oblasti BOZP.
Školení obsluhy montážních plošin - základní, opakovací školení obsluhovatelů pracovních plošin
Firma PLOŠINY CZ s.r.o. zajišťuje školení obsluhy montážních plošin pro zájemce z celé ČR. Sídlíme v Nivnici - Zlínský kraj. Jde o základní i opakovací školení obsluhovatelů pracovních plošin.
Zájmové kroužky pro děti i dospělé, sport, tanec, příroda, angličtina
Organizování zájmové činnosti pro děti i dospělé ve sportovních, tanečních, jazykových a přírodovědných oborech zajišťuje Dům dětí a mládeže Blovice, okres Plzeň-jih.
Semináře, kurzy pro neziskovky-účetnictví, daně neziskové organizace
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště pořádá kurzy, semináře pro pracovníky neziskové organizace pro vedení účetnictví a neziskové organizace Jihomoravský,Zlínský kraj.
Školení na svařování, bodové přivařování, svarové spoje - kvalifikace zaměstnanců
Díky firmě Svarservis Thermoprozess Cooperheat s.r.o. můžete zvýšit kvalifikaci vašich zaměstnanců, kteří mohou absolvovat školení na svařování, bodové přivařování, svarové spoje a další v Ostravě.
Taneční studio CARAVANA, kurzy břišního tance, taneční vystoupení
Kurzy orientálního tance, víkendové semináře, taneční večery v Roudnici nad Labem nabízí taneční studio CARAVANA Jany Polívkové, PhDr. Nabízíme profesionální taneční vystoupení i pronájem sálu.
Pořádání jazykových kurzů pro firmy a veřejnost Pardubice
Poskytujeme například jazykové kurzy všeobecné a odborné angličtiny, ale i kurzy pro veřejnost v různých oblastech - Stelma spol. s r.o. Pardubice
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Školení pro manažery v oblasti vedení lidí - vysoce interaktivní, Praha
Manažerských školení z oblasti vedení lidí najdete na trhu celou řadu, ne vždy však dokážou propojit efektivně teorii s praxí.
Kurzy zaměřené na tepelné zpracování kovů - Ostrava
Odbornému vzdělávání zaměstnanců a potřebným kurzům v oblasti tepelného zpracování kovů se věnuje společnost Hutní montáže - Svarservis Thermoprozess Cooperheat s.r.o v Ostravě.
Přípravné kurzy pro zkoušky z  angličtiny, Praha
Přípravné kurzy ke zkouškám FCE, CAE, CPE, atd.,a angličtiny, příprava k maturitě či pomaturitní studium anglického jazyka realizuje Jazyková škola Elvis, s.r.o., Praha.
Odborné vzdělávání při AEM - Hospodárné získávání a využívání energie
Získávání informací a pomoc při skladbě odborného vzdělávání v oblasti energetiky a hospodárného získávání a využívání energie zajistí Asociace energetických manažerů, z.s.
Výuka, odborné kurzy obsluh stavebních strojů, kolových i pásových nakladačů a rypadel, VZV
S manipulací a obsluhou stavebních strojů Vám pomůže společnost Václav Řeháček - Autoškola Vašek z města Nová Paka. Naučíme Vás ovládat kolové i pásové stavební stroje včetně nakladačů.