Chcete rozšířit svoje znalosti a dovednosti a hledáte vhodné řešení? Nejoblíbenější formou vzdělávání jsou různé jazykové a rekvalifikační kurzy. Můžete se tak naučit nejen spoustu cizích jazyků, ale přihlásit se také na kurz účetnictví, počítačových dovedností, vaření, kurzy masérské, výtvarné, fotografické a mnohé další.

Kurzy ZY Qigong, cviky a techniky pro získání pevného zdraví, vitality a dlouhověkosti
Bc. Petr Kochlík pořádá kurzy tradičního čínského umění Zhong Yuan Qigong, jenž pracuje s energií, tělem a myslí. Toto umění posílí vaše zdraví a vitalitu.
Letecká škola, vyhlídkové lety, pilotem na zkoušku, Středočeský kraj
Společnost SKY Academy, s.r.o. provozuje leteckou školu na letišti v Příbrami ve Středočeském kraji. Pořádáme vyhlídkové lety a nabízíme možnost stát se pilotem na zkoušku.
Středisko volného času Vratimov - zájmové vzdělávací kroužky, veřejné akce i letní tábory
Středisko volného času Vratimov z okresu Ostrava pořádá zájmové a vzdělávací kroužky pro děti i dospělé, letní tábory pro děti a další společenské akce pro veřejnost.
Středisko volného času Vratimov SVČ Vratimov
Odborná způsobilost v elektrotechnice – školení dle Nařízení vlády č. 194/2022 Sb.
Školení odborné způsobilosti v elektrotechnice podle platné legislativy a nařízení vlády realizuje institut vzdělávání BAEL z Ostravy pro elektrikáře, projektanty a slaboproudaře.
BAEL Jindřich Babarík
Ivana Regina Kupcová Sádlová - mentoring, koučink a psychoterapie pro životní restart
Potřebujete pomoc při hledání vnitřní rovnováhy a zvládání životních výzev? Jsem Ivana Regina Kupcová Sádlová - odbornice na osobní růst a duševní zdraví s dlouholetou praxí v Plzni Kozolupech.
Koordinátor BOZP na staveništi - prevence rizik, dohled na dílčí pracovní činnosti
Dohled na dílčí pracovní činnosti a prevenci bezpečnostních rizik zajišťuje na Vysočina firma PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o. z Pelhřimova. Zajistěte si včas svého koordinátora BOZP na staveništi.
Studium klasické homeopatie Praha - vzdělávání pro studenty, víkendové studium
Nabízíme studium klasická homeopatie pro studenty a to formou víkendového studia ve městech Praha, získání diplomu České školy klasické homeopatie.
Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví a bezpečnosti práce - BOZP
Společnost Pavel Veselý poskytuje komplexní služby oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví a bezpečnosti práce - BOZP, vč. koordinátora BOZP na stavbách a požární ochrany (PO).
Diagnostika ramene - nově koncipovaný kurz! -  Praha - Termín: 13.5.2023
Zve Vás na nově koncipovaný kurz v Praze v termínu 13.5.2023 - Diagnostika ramene pod vedením lektora Bc. Tomáše Dvořáka - fyzioterapeuta. Garantem je paní PaedDr. Kateřina Marková.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Komplexní služby pro profesionální i rekreační plavbu, školící a výcvikové služby k vedení plavidla
Společnost Machart marine s.r.o. nabízí komplexní služby nejen pro profesionální, ale i rekreační plavu, včetně kurzů k vedení plavidla.
Škola potápění a potápěčský klub Devil Diving Cluz z Olomouce Vás naučí kráse potápění
Škola potápění a potápěčský klub Devil Diving Club z Olomouce nabízí potápěčské kurzy a školení pro sportovní potápěče i širokou veřejnost.
Škola potápění a potápěčský klub Devil Diving Club Olomouc
Škola pro dokonalé líčení, kde Vás naučíme jednoduše se líčit do práce i na večírek
Pro ženy, které se chtějí naučit líčit na různé události, má kosmetické studio 5R Studio přichystanou školu pro dokonalé líčení. Naučí Vás se orientovat v nejnovějších trendech v oblasti kosmetiky.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Vzdělávání v oblasti účetnictví, financí podniku, obchodního práva a daní
INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s. se zaměřuje na vzdělávání v oblasti účetnictví, financí podniku, obchodního práva a daní jak pro účetní s praxí, tak i pro absolventy škol, či úplné začátečníky.
Svářečská škola Hodonín, služby svářečského dozoru
Svářečská škola v Hodoníně poskytuje výběr z několika druhů svářecích kurzů. Nabízí také služby svářečského dozoru dle normy ČSN EN ISO 14731 příloha B.
Doškolovací kurzy svařování v ochranné atmosféře, elektrickým obloukem a dalšími metodami
Pro získání další odborné způsobilosti ke svařování probíhají u firmy RIVS s.r.o. v Ostravě doškolovací doplňkové kurzy svařování v ochranné atmosféře, elektrickým obloukem a dalšími metodami.
RIVS, s.r.o. Rekvalifikace a školení Ostrava
Českomoravský svaz minipivovarů
Českomoravský svaz minipivovarů hájí zájmy svých členů a šíří dobré jméno českého piva.
Vzdělávání dětí a mládeže v oblasti ekologie, životního prostředí a ochrany přírody
Obecně prospěšná společnost Naučné středisko ekologické výchovy Kladno - Čabárna, o.p.s. se zabývá vzděláváním dětí a mládeže v oblasti ekologie, životního prostředí a ochrany přírody.
Socializační školka pro štěňata od 8. do 16. týdne věku, Mladá Boleslav
Veterinární centrum KUBOVA ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA A DOSPÍVAJÍCÍ PSY provozuje školku pro štěňata od 8. do 16. týdne věku v Mladé Boleslavi. Školka štěňatům zlepšuje socializaci a komunikaci.
Elektro školení dle vyhlášky 50/78 Sb. určené pro slaboproudaře, elektrikáře i revizní techniky
Institut vzdělávání a informací BAEL v Ostravě zajišťuje školení dle Nařízení vlády 194/2022 (dříve vyhláška 50/78 Sb.), které je určeno pro elektrikáře, slaboproudaře, revizní techniky a projektanty.
BAEL Jindřich Babarík
Široký výběr školení pro zákazníky - GINIS Standard, Express, kybernetická bezpečnost
Široký výběr školících programů v souladu s legislativními předpisy zajišťuje společnost Gordic z Jihlavy. GINIS Standard, Express a kybernetickou bezpečnost školíme pro zákazníky z Prahy i Ostravy.
Masérská škola AZ - profesionální masérské kurzy pro budoucí maséry
Masérská škola AZ z Pardubic je akreditované školící centrum, které poskytuje profesionální kurzy masáží pro budoucí profesionální maséry.
Bezpečnost ochrany na pracovišti, požární ochrana – revize hasících přístrojů
PREVOS servis s.r.o. je společnost z Hradce Králové, která se zabývá oblastí požární ochrany a bezpečnosti práce. Dodají Vám hasící přístroje a postarají se o jejich montáž a revizi.
Absolvujte kapitánský kurz a získejte mezinárodní průkaz pro vedení lodí na moři
Během kapitánského kurzu pořádaného v Chorvatsku si osvojíte, jak vést sportovní a rekreační plavidla na mořích. Získáte mezinárodní, neomezený průkaz.
VIMU s.r.o.
Nadstavbové kurzy Praha – novinky v legislativě a uplatnění v praxi
Vzdělávacího střediska Praha nabízí nadstavbové kurzy zaměřené na oblasti Požární ochrany, Bezpečnosti a ochrany zdraví při práci nebo Ochrany životního prostředí.
Rekvalifikační kurzy - jeřábník, vazač břemen, obsluha VZV, manipulačních vozíků
Akreditované dělnické kurzy, školení a rekvalifikace pořádá vzdělávací a poradenská agentura RIVS, s.r.o. v Ostravě, která podpoří Váš osobní i profesionální růst. Lektorský tým má bohaté zkušenosti.
RIVS, s.r.o. Rekvalifikace a školení Ostrava