Chcete rozšířit svoje znalosti a dovednosti a hledáte vhodné řešení? Nejoblíbenější formou vzdělávání jsou různé jazykové a rekvalifikační kurzy. Můžete se tak naučit nejen spoustu cizích jazyků, ale přihlásit se také na kurz účetnictví, počítačových dovedností, vaření, kurzy masérské, výtvarné, fotografické a mnohé další.

Globální oteplování a změna klimatu - osvětový program pro žáky ZŠ a SŠ
Problematiku globálního oteplování a změny klimatu žákům přiblíží osvětový a vzdělávací program v Ekotechnickém centru Alternátor v Třebíči.
Gymnázium Hladnov a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Ostrava, maturitní zkouška
Gymnázium Hladnov a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Ostrava, maturitní zkouška, čeština pro cizince, intenzivní výuka španělského jazyka, studium vybraných předmětů ve španělštině.
BOZP, bezpečnost práce, požární ochrana Praha, bezpečnost a ochrana zdraví při práci
BOZP, bezpečnost práce, požární ochrana Praha, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, prevence rizik, semináře, školení.
Svářečská škola s vlastním školicím střediskem v Dobřanech
Svářečské oprávnění a kurzy, poradenství, certifikace, svářečská škola, poskytovatel školení, auditorské činnosti a přezkoušení to je společnost ŠKOLA WELDING s. r. o.
ŠKOLA WELDING s.r.o.
Kurzy mentorských dovedností, školení učitelů Přibyslav, koučink pro pedagogy, ředitele škol
Kurzy mentorských dovedností, školení učitelů Přibyslav, školení, koučink pro pedagogy, ředitele škol, osobní koučink, kurzy pro ženy.
Akreditovaný, kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách - kurz je zdarma
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště pořádá Akreditovaný, kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách pro rozšíření znalostí v oboru.
Seminář Podmínky nároku na odpočet daně, krácení nároku, korekční mechanismy v DPH
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště pořádá seminář na téma Podmínky nároku na odpočet daně, krácení nároku, korekční mechanismy v DPH. Je určen pro ekonomy, finanční účetní i podnikatele.
Aktuality, připravované změny v oblasti daně z příjmů-vzdělávací kurz, seminář
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště připravila vzdělávací kurz, seminář zaměřený na aktuality a připravované změny v oblasti daně z příjmů pro rok 2021.
Komplexní služby v oblasti BOZP, PO a podnikové ekologie Chomutov, ochrana zdraví při práci
Komplexní služby v oblasti BOZP, PO a podnikové ekologie Chomutov, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana, prohlídky a kontroly pracovišť, školení zaměstnanců.
Kreativní studio pořádá kurz tvoření pro děti - výroba bižuterie, dárky, technika scrapbook, decoupage
Kreativní studio Fairyland Zlín pořádá prázdninové tvoření, kurz pro děti. Je možné navštěvovat i jednotlivé lekce. Zaměříme se na techniky scrapbook, decoupage, výrobu bižuterie, dárky a doplňky.
Školení zákaznického přístupu a telemarketingu změní Vaše obchodní výsledky
O rozšíření obchodních dovednosti manažerů a reprezentantů firem se postarají školení obchodních dovedností, telemarketingu a zákaznického přístupu s DMC management consulting s.r.o. z Prahy.
Bezpečnost ochrana zdraví při práci, požární ochrana Brno, provádění pravidelných kontrol BOZP, PO
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana Brno, provádění pravidelných kontrol BOZP a PO, vedení dokumentace, roční prověrky bezpečnosti práce, periodické školení zaměstnanců.
Překladatelské, tlumočnické služby, němčina, lektorka Mikulov, výuka němčiny pro firmy, dospělé i děti
Překladatelské, tlumočnické služby, němčina, lektorka Mikulov, výuka němčiny pro firmy, dospělé i děti, překlady smluv, právních dokumentů, technické překlady, německý jazyk.
Služby v oblasti PO, BOZP, požární bezpečnost staveb-školení vstupní, periodické, mimořádné
Veškeré služby v oblasti PO, BOZP poskytuje firma HASTEKO Uherský Brod. Pro zájemce z regionu Zlínský kraj pořádáme školení PO, BOZP a požární bezpečnost staveb.
Kurzy SOŠ Prostějov jsou jedinečnou příležitostí pro rozšíření kvalifikace
Kurzy pro dospělé na SOŠ Prostějov Ti pomůžou nastartovat kariéru nebo se zdokonalit v oboru, který Tě zajímá. Využij šance a rozšiř si své obzory v nejrůznějších oborech.
Střední odborná škola Prostějov
Pořádání akreditovaných, kvalifikačních i rekvalifikačních odborných kurzů
Akreditované, kvalifikační i rekvalifikační odborné kurzy pořádá Vzdělávácí zařízení zdravotně-hygienických služeb ve Zlíně. Kurzy jsou zakončené teoretickou i praktickou zkouškou.
Dům dětí a mládeže Vratimov - pravidelná zájmová činnost pro děti a mládež
Hledáte vhodný kroužek či tábor pro své dítko? Navštivte Dům dětí a mládeže ve Vratimově, který nabízí pravidelnou zájmovou činnost pro děti a mládež.
Středisko volného času Vratimov SVČ Vratimov
Firemní výuka jazyků - vzdělávání zaměstnanců pohodlně a s jistotou
Zvyšte docházku i motivaci vašich zaměstnanců a zdokonalte jejich vzdělání v cizích jazycích. Jazyková agentura UniStudies v Olomouci vám poskytne firemní výuku jazyků na míru pohodlně a s jistotou.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci Praha , BOZP dokumentace, audit, školení v Praze, ČR a EU
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci Praha , BOZP dokumentace, pravidelné kontroly BOZP, audit, hodnocení rizik, zpracování pracovních postupů, šetření pracovních úrazů, školení v Praze, ČR a EU.
BOZP a PO Milan Kovařík
Jazykové kurzy pro veřejnost - kombinace kvalifikovaných českých a zahraničních lektorů.
Jak se naučit nové jazyky rychle a efektivně? Jazykové kurzy pro veřejnost, kurzy angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny, italštiny, ruštiny nabízí BOHEMIA INSTITUT s.r.o. se sídlem v Praze.
Servis systémů požární ochrany Plzeň
Potřebujete servis pro požární ochranu budov a objektů? Poskytujeme kompletní služby v zajištění požární ochrany, servis a kontrolu požárních systémů.
Seaspol - servis, s.r.o.
Revize zdvihacích a jeřábních zařízení Plzeň
Firma JOKR se zaměřuje na distribuci, opravy zdvihacích a jeřábních strojů, revize zařízení, školení jeřábníků a vazačů.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Vzdělávací středisko Praha – zkušení lektoři a příjemné prostředí
Potřebujete si pro Vaše zaměstnání doplnit vzdělání v oblasti PO, OŽP nebo BOZP? Vzdělávací středisko Ivana Kubičková T.E.P. v Praze garantuje zajímavé kurzy, zkušené lektory a příjemné prostředí.
Škola klasické homeopatie
Kurzy klasické homeopatie, vzdělávání v oblasti medicíny, teoretické a praktické homeopatie, způsobu užívání realizuje Česká škola klasické homeopatie spol. s r.o.
Aktivní vzdělávání pro firmy i pro širokou veřejnost
Nabízíme vzdělávací činnosti, realizujeme rekvalifikace, vytváříme analýzy, provádíme evaluace a studie v oblasti vzdělávání a organizačně toto vzdělávání zajišťujeme - Stelma spol. s r.o. Pardubice
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice