Chcete rozšířit svoje znalosti a dovednosti a hledáte vhodné řešení? Nejoblíbenější formou vzdělávání jsou různé jazykové a rekvalifikační kurzy. Můžete se tak naučit nejen spoustu cizích jazyků, ale přihlásit se také na kurz účetnictví, počítačových dovedností, vaření, kurzy masérské, výtvarné, fotografické a mnohé další.

Moderní školící a vzdělávací agentura v Pardubickém kraji
Vzdělávací středisko s dlouholetou tradicí v Chrudimi, kurzy a školení na míru, pravidelné vzdělávání v otevřených kurzech, stěžejní okruhy a témata, ale i dle přání zákazníka – Agentura Ámos.
Tvorba a udržování systémů managementu kvality, Hradec Králové
Poradenství, audity i školení v oblasti systému managementu kvality v různých oborech. Personální audity i manažerská školení. Pomoc při získávání a udržování certifikátů kvality.
Školení řidičů pro přepravu nebezpečných věcí, základní, obnovovací a nástavbový kurz ADR
Školení řidičů pro přepravu nebezpečných věcí, kurzy ADR základní, obnovovací a nástavbové pro cisterny zajišťuje pro zájemce z celé České republiky a Slovenska firma AUTO EDU, s.r.o. Ostrava.
AUTO EDU, s.r.o. Autoškola Ostrava
Kurzy pro jeřábníky a vazače, základní výcvik i opakovací školení řidičů manipulačních vozíků
Kurzy pro jeřábníky a vazače, základní výcvik k řízení manipulačního vozíku a následné opakovací školení řidičů realizuje společnost AUTO EDU s.r.o. se sídlem v Ostravě.
AUTO EDU, s.r.o. Autoškola Ostrava
Svářečský kurz Hradec Králové
Získejte svářečský průkaz nebo si rozšiřte svou kvalifikaci na našich kurzech svařování v Hradci Králové.
Profesionální poradenská společnost v oblasti BOZP a PO v Jihomoravském kraji
Zabezpečení celkové bezpečnostní a požární dokumentace vaší společnosti, zajištění a realizace vstupních a periodických školení, prodej hasící techniky, revize všech přístrojů od PB Alfa s.r.o.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Studium homeopatie v České republice
Nabídka studia alternatívní medicíny v České republice, tříleté studium homeopatie na jedné z nejlepších škol, možnost vlastní praxe a udělení diplomu po absolvování studia.
Proškolíme Vás v programu PREMIER systém v Praze a okolí – individuálně nebo hromadně
Využívá Vaše firma ke zpracování účetnictví program PREMIER systém? Pokud jste z Prahy a okolí, pak Vás i Vaše zaměstnance proškolíme a seznámíme s novinkami, které Vám usnadní práci.
Bezpečnost staveb, BOZP a PO Cheb, zpracování a vedení dokumentace PO, školení zaměstnanců
Bezpečnost staveb, BOZP a PO Cheb, zpracování a vedení dokumentace PO, školení zaměstnanců, autorizace požární bezpečnosti staveb.
Kurz obsluhy PC Praha, akreditovaný rekvalifikační program s mezinárodní certifikací IES, London
Společnost BOHEMIA INSTITUT s.r.o. - JAZYKOVÉ KURZY A ŠKOLENÍ zajišťuje počítačové kurzy, zvládnutí základních pojmů, textové a tabulkové editory, internet, grafické základy.
Bezpečnost práce - zajistíme školení i poradenství
Odborná školení a poradenství na poli bezpečnosti práce zajišťuje pro firmy do 25 zaměstnanců společnost Ing. Jaromír Pokoj z Brna.
Trénink prodejních dovedností – schopnost získat zakázku, uzavření obchodu
Profesionální koučink zaměřený na trénink prodejních dovedností pořádá společnost Profiprodej Martina Gajdoše. S námi se naučíte jak získat zakázku a uzavřít obchod.
Odborně zaměřená tématická setkávání a spolupráce s rodiči dětí v mateřské škole
Pravidelná setkávání s rodiči dětí z mateřské školky a diskuze nad problémy, které s nimi denně řeší. Společně hledáme odpovědi na následující otázky:
Vzdělávání, sociální sféra, rekvalifikace Karviná, vzdělávání úředníků, sociálních pracovníků
Vzdělávání, sociální sféra, rekvalifikace Karviná, vzdělávání úředníků, sociálních pracovníků, IT kurzy, získání certifikátu.
Revize jeřábů a zdvihacích zařízení, školení jeřábníků
Revizní kontroly a zkoušky jeřábů a zdvihací techniky, výtahů, přezkoumání a zjišťování závad mechanických a elektronických částí, školení jeřábníků realizuje společnost JOKR - montáže s.r.o.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Přetíženost vedoucích pracovníků - syndrom vyhoření - ztráta chuti pracovat
Zatočte s přetížeností vedoucích pracovníků, syndromem vyhoření a ztrátou chuti pracovat. V tomto směru Vám rád poradí a pomůže profesionální kouč Martin Gajdoš!
Základní, rozšiřovací kurz, opakované školení obsluh zemních, stavebních strojů
Firma KNOTEK pořádá základní, rozšiřovací kurz i opakované školení obsluh zemních strojů a stavebních strojů. Pro firmy z regionu Uherský brod, Uherské Hradiště funguje výukové středisko Vlčnov.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Kroužek sportovních her pro děti od 7 do 15 let pod vedením zkušené trenérky
Chcete-li zvýšit psychickou i fyzickou odolnost Vašeho dítěte, přihlaste je do kroužku sportovních her v CDU SPORT - VOLNÝ ČAS z.s. v Ostravě ve Výškovicích, který je určen pro děti ve věku 7-15 let.
CDU SPORT Ostrava
Prodej hasicích přístrojů Praha, servis požární techniky, hydrantové systémy, požární hlásiče, eshop
Prodej hasicích přístrojů Praha, servis požární techniky, hydrantové systémy, požární hlásiče, eshop a kamenná prodejna, hasicí přístroje práškové, vodní, pěnové, sněhové/CO2, plynové, pojízdné.
Sylva Vystavělová - Bimbohas prostředky požární ochrany
Týmový koučink NLP - koučování teamů pro management
Hedvika Juráková se věnuje koučování teamů pro management. Jde o týmový koučink NLP, kdy se rozvíjí potenciál každého jednotlivce s cílem zlepšit výkon celého týmu.
Tříměsíční maskérský kurz Praha - pod vedením mistra Petra Fadrhonse - Fazamakeup
Maskérská škola v Praze vedená panem Petrem Fadrhonsem nabízí s pověřením a souhlasem Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy maskérské kurzy v Praze, které se stále těší větší a větší oblibě.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Dům dětí a mládeže Blovice, zájmové kroužky a volnočasové aktivity pro děti, mládež i dospělé
Dům dětí a mládeže Blovice, zájmové kroužky a volnočasové aktivity pro děti, mládež i dospělé, mateřské centrum pro maminky, kroužek vaření, cvičení rodičů s dětmi, plavání.
Lekce jógy se zaměřením na páteř a klouby – pro lepší fyzickou i psychickou pohodu
Na lekce jógy můžete přijít do sportovně relaxačního centra LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku -Místku. Lekce jsou vhodné pro začátečníky, pokročile, starší osoby i pro lidi se zdravotním omezením.
Tříměsíční kurz efektů Praha - Základy a tvorba speciálních efektů
Maskérská škola v Praze vedená uznávaným maskérem panem Petrem Fadrhonsem nabízí tříměsíční kurzy efektů, které se v poslední době stávají více a více aktuální.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Globální oteplování a změna klimatu - osvětový program pro žáky ZŠ a SŠ
Problematiku globálního oteplování a změny klimatu žákům přiblíží osvětový a vzdělávací program v Ekotechnickém centru Alternátor v Třebíči.