Chcete rozšířit svoje znalosti a dovednosti a hledáte vhodné řešení? Nejoblíbenější formou vzdělávání jsou různé jazykové a rekvalifikační kurzy. Můžete se tak naučit nejen spoustu cizích jazyků, ale přihlásit se také na kurz účetnictví, počítačových dovedností, vaření, kurzy masérské, výtvarné, fotografické a mnohé další.

Roční docházkové jazykové kurzy, jednoleté denní pomaturitní studium jazyků
Jazyková škola Lingua Zlín nabízí roční a půlroční docházkové jazykové kurzy pro veřejnost i jednoleté denní pomaturitní studium angličtiny a němčiny. Rozšiřte si své jazykové znalosti.
Odborná konference zdravotních laborantů a zdravotních sester
Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě pozývá zdravotní laboranty a zdravotní sestry.
Anglická jazyková škola, kurzy angličtiny od září, angličtina Brno
angličtina pro začátečníky, mírně, středně pokročilé, intenzivní výuka, dětské kurzy, komunikace, na výslovnost, firemní výuka, zahájení kdykoli během roku
Školení na míru pro firmy a státní instituce - s profesionálními lektory
Pokud chcete kvalitně proškolit vaše zaměstnance, pak kontaktujte Vzdělávací institut v Prostějově, kde vám díky vysoce profesionálním lektorům zajistí školení na míru pro firmy i státní instituce.
Firemní kurzy managementu Praha - odborné školení zaměstnanců
Pro Vaše zaměstnance připravujeme firemní kurzy a školení v oboru management s našimi odborníky z Prahy.
Prodej, opravy, revize, provozní kontroly žebříků, lešení | Náchod
Provádíme prodej, opravy, servis, provozní kontroly pro žebříky i lešení. Jste-li z Náchoda, Nového Města nad Metují, České Skalice nebo odkudkoliv jinad, zastavte se u nás. Žebříky a lešení nejen prodáváme, ale máme dlouholeté zkušenosti i v jejich opravách, revizích a kontrolách. U žebříku a lešení vyzkoušíme pevnost, průhyb, boční ...
Školení zaměstnanců Praha - Vyškolíme Vám zaměstnance i management vaší společnosti
Školení zaměstnanců v Praze obstará a zajistí Vzdělávací středisko - T.E.P.
Vzdělávací otevřené kurzy Praha - Cegos Solutions výuka managementu -  individuální přístup k kontinuální výuce
Manažery vyučujeme management pomocí kurzů Cegos Solutions. Všechna školení probíhají v našem pražském centru.
Školení výrobních podniků pro optimalizaci podnikových procesů České Budějovice
Českobudějovická společnost Minerva ČR a.s. pro výrobní podniky pořádá školení pro podporu optimalizace podnikových procesů a to např. při změně uživatele nebo novém náboru zaměstnanců.
Minerva Česká republika, a.s. Centrála
Školení  na téma vyšší efektivita a bezpečnost práce s IT pro personalisty i běžné uživatele.
Školení na téma vyšší efektivita a bezpečnost práce s IT pořádá firma FREE RW SOFT v.o.s. pro personalisty, IT oddělení ale i běžné uživatele.
Efektivní a zábavné kurzy jazykové školy Velká Bíteš pro školní rok 2016/17
Efektivní a zábavné kurzy jazykové školy Velká Bíteš pro školní rok 2016/17, skupinové kurzy komunikačními metodami Effective English a Effektives Deutsch od firmy Orange Academy plus, s.r.o.
Předporodní kurz pro těhotné ženy i o letních prázdninách - individuální přístup
Předporodní kurzy pro těhotné ženy, který probíhá i o letních prázdninách zajišťuje poliklinika MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě, která navíc dbá na individuální přístup ke všem pacientkám.
Vzdělávací kurzy pro širokou veřejnost - Držíme akreditaci vzdělávací instituce MŠMT
Vzdělávací kurzy pro širokou veřejnost spolu s akreditovanou vzdělávací společností Stelma spol. s r.o. Pardubice - Držíme akreditaci vzdělávací instituce MŠMT – přijďte se k nám vzdělávat a učit
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Jazykové kurzy pro veřejnost Mladá Boleslav -  Podzimní semestr od 5. 9. 2016 do 31. 1. 2017
Jazykové kurzy pro veřejnost, angličtinu, španělštinu, němčinu, francouzštinu, ruštinu a italštinu v Mladé Boleslavi v malých skupinkách, max. o 4 lidech pořádá edu4U s.r.o.
Letní intenzivní kurz angličtiny Ostrava – rychle a zábavně
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí letní intenzivní kurzy anglického jazyka. Rychle a zábavně Vás naučíme mluvit anglicky!
Prodej firmy za její maximální cenu, hodnotu - Metoda BCMS – Pěti etapový proces
Jak prodat firmu za maximální cenu? Společnost BCMS Corporate Ltd. během let vyvinula účinný postup shánění a vybírání správných kupců pro své klienty, kteří hodlají svou firmu odprodat.
Pohybové přípravky, cvičení pro děti a jejich obratnost - jumping kids
FIT-KO v Olomouci myslí také na pohyb vašich dětí a na jejich obratnost - zaměřuje se na speciální programy a pohybové přípravky pro děti, kde se řadí také oblíbený jumping kids.
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Kurzy svařování Svářečská škola Česká Třebová
Kurzy svařování ve Svářečské škole v České Třebové. Kurzy svařování zakončené ve Svářečské škole úřední zkouškou. Patříme mezi největší svářečské školy v České republice. Jsme zapojeni do systému výuky svářečů řízené Českou svářečskou společností ANB – Autorizovanou národní společností. Doklady vydávané touto společností v rámci příslušných ...
Intenzivní letní kurzy anglického a německého jazyka pro dospělé 2016 Znojmo, Brno Venkov
Intenzivní letní kurzy anglického a německého jazyka pro dospělé 2016, přípravné kurzy ke cambridgským zkouškám PET a KET u firmy Orange Academy plus, s.r.o. ve Znojmě a Brno Venkov.
Letní, sportovní příměstský tábor s Vita Sana Club Zlín-pro děti 6-15 let
Spotovní příměstský tábor dětského klubu Bimbi Belli pořádá Vita Sana Club Zlín. Letní příměstský tábor je určen dětem od 6-15 let.
Koordinátor BOZP na staveništi při přípravě a realizaci stavby
Každá příprava nebo realizace stavby si vyžaduje koordinátora, který se postará o bezpečnost a ochranu zdraví při práci na staveništi. Proto je zde Olomoucká firma SAFETY PRO, která se o vše postará.
Letní intenzivní kurzy anglického jazyka pro děti 2016 Znojmo, Brno venkov
Letní intenzivní kurzy anglického jazyka pro děti 2016 od firmy Orange Academy plus, s.r.o. v regionech Znojmo a Brno venkov - kvalitní výuka cizích jazyků.
Rekvalifikace, školení pro ostrahy se psy a strážné
Chcete-li získat rekvalifikaci nebo máte zájem o kurzy a školení v oblasti ostrahy se psy nebo strážného, pak vám vše zajistí firma HUSPOL group se sídlem v Přerově.
Jazykové kurzy pro malé skupiny Mladá Boleslav - maximální počet studentů ve skupince 4
V dnešní době je totiž znalost cizích jazyků naprosto nezbytná. Angličtina se bere již jako samozřejmost, a s každým dalším jazykem stoupá vaše šance na trhu práce.
Firemní jazykové kurzy Mladá Boleslav – výuka s odborníky a rodilými mluvčími
Dopřejte svým pracovníkům kurz cizího jazyka s odborníky a rodilými mluvčími v učebnách v Mladé Boleslavi.Pomozte zlepšit zaměstnancům jejich psaný a mluvený projev v angličtině, němčině....,