Chcete rozšířit svoje znalosti a dovednosti a hledáte vhodné řešení? Nejoblíbenější formou vzdělávání jsou různé jazykové a rekvalifikační kurzy. Můžete se tak naučit nejen spoustu cizích jazyků, ale přihlásit se také na kurz účetnictví, počítačových dovedností, vaření, kurzy masérské, výtvarné, fotografické a mnohé další.

Kurzy účetnictví v Praze – vzdělávání pro začátečníky i pokročilé
Kurzy účetnictví pro začátečníky a pokročilé zajišťuje naše zkušená lektorka v učebně v Praze.
Pomaturitní studium angličtiny Praha – kvalifikovaní lektoři a dobrá dopravní dostupnost
Máte po maturitě a chce si zlepšit angličtinu? Využijte příležitost užívat si ještě rok status studenta SŠ a naučit se cizí jazyk v milém kolektivu u prověřené Jazykové školy Elvis, s.r.o. v Praze.
Základní a opakovaná školení pracovníků Rakovník -  nové poznatky a předpisy
Kromě základního školení nabízíme také přezkoušení. Všechny kurzy jsou ukončeny zkouškou a předáním osvědčení o absolvování.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Jednoleté denní pomaturitní studium angličtiny výrazně zlepší vaše znalosti
Pokud se chcete intenzivněji věnovat angličtině a výrazně zlepšit vaše znalosti, pak se přihlaste na jednoleté denní pomaturitní studium do jazykového centra Kiaora v Rožnově nebo Valašském Meziříčí.
Přezkoušení, revize zařízení Příbram
Vzdělávací středisko, s.r.o. v Příbrami nabízí všem majitelům nejen stavebních firem služby přezkoušení zaměstnanců a revize vyhrazených zařízení pro zajištění bezpečnosti práce na pracovišti.
Intenzivní týdenní kurz obchodní ruštiny pro podnikatele Praha
Jste z Prahy, máte rusky mluvící obchodní partnery a potřebujete rychle zlepšit jazykové znalosti? Pomůže Vám intenzivní týdenní kurz obchodní ruštiny pro podnikatele pořádaný firmou SEKURKON, s.r.o.
Kurzy pro lešenáře, vstřelovače, svářeče Příbram
Hledáte dobře placené lukrativní zaměstnání v profesi, po které je v současnosti poptávka? Navštivte kurzy pro lešenáře, vstřelovače a svářeče, které pořádá Vzdělávací středisko, s.r.o. v Příbrami.
Školení strojníků, jeřábníků a svářečů Příbram - školení v oblasti bezpečnosti práce
Příbramské Vzdělávací středisko pořádá základní kurzy a školení v oblasti bezpečnosti práce. U vybraných profesí poskytujeme školení v našich školících střediscích nebo externě přímo u zákazníka.
Vzdělávání v oboru výpočetní technika, grafika na PC - počítačové kurzy
Počítačové kurzy a školení poskytuje firma abpc.cz ze Vsetína, která se zaměřuje na vzdělávání v oboru výpočetní techniky. Naučíme a zdokonalíme začátečníky i pokročilé nejen v grafice.
Efektivní výuka angličtiny, němčiny a ruštiny, kurzy cizích jazyků
Efektivní výuka angličtiny, němčiny a ruštiny, kurzy cizích jazyků, jazykové kurzy pro děti i dospělé, pro firmy, příprava ke zkouškámod firmy Orange Academy plus, s.r.o. ve Znojmě.
Jazykové kurzy on-line – efektivní metoda vzdělávání pomocí počítačových aplikací
Chcete si vylepšit znalosti cizího jazyka a nemáte čas dojíždět na kurzy nebo Vám nevyhovují nabízené časy? Využijte novou metodu on-line jazykových kurzů, které nabízí jazyková škola Elvis z Prahy.
Školení a kurzy pracovníků pro zemní stroje, rypadla, nakladače, betonárky Rakovník
Kurzy a školení, jsou správnou možností pro ty, kteří chtějí zlepšit své postavení v zaměstnání. Pokud usilujete o zvýšení platu, pak by se vám určitě hodila nějaká nová schopnost.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
English camp - příměstský tábor s výukou anglického jazyka
Chcete aby se vaše dítě vzdělávalo i o prázdninách, a také si užilo spoustu zábavy? Přihlašte jej na English camp - příměstský tábor s výukou anglického jazyka nedaleko Rožnova a Valašského Meziříčí.
Školení pro oblast PO, BOZP a OŽP - odborné kurzy požární ochrany Praha
Školení pro oblast PO, BOZP a OŽP a další odborné kurzy požární ochrany pořádá Vzdělávací středisko T.E.P.
Kurzy první pomoci pro pedagogy - staňte se pro své žáky lepším učitelem
Jste pedagogem na základní a střední škole nebo i v dětském domově a rádi by jste se stali pro své žáky lepším učitelem díky kurzu první pomoci? PMeduca v Olomouci vám s tímto ráda pomůže.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana Ústí nad Labem – revize, školení, poradenství
Se zajištěním bezpečnosti práce a ochrany zdraví zaměstnanců stejně jako s požární ochranou pracoviště Vám pomůže firma TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem.
Celoroční kurz ruštiny pro podnikatele s rodilým mluvčím - Praha
Využíváte při práci ruštinu a chcete zdokonalit její úroveň a hledáte dobrý kurz ruštiny pro podnikatele? Potřebujete rozšířit slovní zásobu o slovíčka z oblasti podnikání? A nebo víte, že by se vám do budoucna obchodní ruština mohla hodit? Naše společnost SEKURKON pořádá celoroční kurz obchodní ruštiny určený speciálně pro podnikatele. ...
Studium cizích jazyků  - angličtina, němčina francouzština
Studium cizích jazyků - angličtina, němčina, francouzština, výuka jazyků pro dospělé a děti, jazykové kurzy pro firmy od firmy Orange Academy plus, s.r.o. v Náměšťi nad Oslavou.
Příprava k maturitě - přípravný kurz pro maturitu z matematiky, češtiny, angličtiny, němčiny i francouzštiny
Přijďte se připravit k maturitě do Vzdělávacího centra VIA FUTURA v Opavě. Pro studenty poskytujeme kvalitní přípravné kurzy pro maturitu z matematiky, češtiny, angličtiny, němčiny i francouzštiny.
Individuální výuka předmětů - doučování matematiky, němčiny, angličtiny, chemie i češtiny
VIA FUTURA - Vzdělávací centrum a jazyková škola Vás doučí ve všech předmětech základních i středních škol. Ať už si nevíte rady s matematikou, češtinou či angličtinou, přijďte k nám!
Organizační služby Děčín - pořádání konferencí, kongresů, semínár
Flexibilní, malá společnost pana Miroslava Bezouška se specializací na kompletní organizační služby - kongresy, konference nebo vzdělávací akce. Vzdělávací akce zajišťujeme především pro oblast stavebnictví. V našich službách naleznete semináře, školení, prezentace, konference nebo kongresy. Pro více informací nás kontaktujte na ...
Semináře a konference  pro firmy Praha - roční kurzy ruštiny pro podnikatele
Semináře ruského jazyka na klíč a konference o stavebnictví připravujeme na míru potřebám zákazníků.
Školení a zpracování dokumentace v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti ochrany práce (BOZP) Praha
Společnost PRHAS s.r.o. se zabývá a provádí zákonné školení a zpracování dokumentace v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti ochrany práce (BOZP.
Organizace vzdělávacích akcí Děčín - máme zkušenosti s pořádáním akcí pro stovky lidí
Malá, ale flexibilní společnost pana Miroslava Bezouška se zabývá organizováním a pořádání vzdělávacích akcí. V praxi pořádáme akce pro desítky, ale i stovky lidí.
Výuka jazyků, angličtina, němčina, francouzština - akreditované kurzy
Výuka jazyků, angličtina, němčina, francouzština, akreditované kurzy pro děti i dospělé, soukromé vyučování cizých jazyků od firmy Orange Academy plus, s.r.o. ve Znojmě a Pohořelicích.