Chcete rozšířit svoje znalosti a dovednosti a hledáte vhodné řešení? Nejoblíbenější formou vzdělávání jsou různé jazykové a rekvalifikační kurzy. Můžete se tak naučit nejen spoustu cizích jazyků, ale přihlásit se také na kurz účetnictví, počítačových dovedností, vaření, kurzy masérské, výtvarné, fotografické a mnohé další.

Program Ready Worker – kvalifikovaní zaměstnanci pro Vaši firmu ihned
Potřebujete získat pro vaši výrobní společnost se zaměřením na zpracování kovů nebo výrobu plastů kvalifikovaného zaměstnance? Zapojte se do programu Ready Worker firmy Gradua – CEGOS s.r.o.
Kurz daňové evidence Praha – srozumitelně a přehledně
Pronikněte do tajů a pravidel daňové evidence pomocí odborných kurzů, které pořádá společnost Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze.
Kurzy komunikačních dovedností - zvládněte techniku komunikace rychle a snadně
Jazyková škola LITE Brno poskytuje kromě kurzů angličtiny i kurzy komunikačních dovedností, které Vám pomohou zlepšit komunikační dovednosti.
Školení a podpora AMS – základní i pokračovací
Registrovaným uživatelům firmy Mechanika Teplice, družstvo je určena nabídka základních a pokračovacích školení AMS pro obsluhu analogových a digitálních tachografů, které se konají v Děčíně v Brně.
Výroba velikonoční dekorace, výzdoba - kreativní tvoření pro dospělé
Salon Fairyland Zlín připravuje nejen akce pro děti, ale i pro dospělé. Připraveno je velikonoční tvoření - přidejte se k nám, společně bude výroba velikonoční dekorace snažší a tvoření kreativní.
Školicí středisko Horizont Rakovník - připraví školení a kurzy pro Vaše zaměstnance
Školicí středisko ve městě Rakovník nabízí výcvik obsluhy stavebních strojů. Potřebujete ke svému zaměstnání ovládat pracovní plošinu, hydraulickou ruku či motorovou pilu?
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Školení pracovníků z předpisů k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Rakovník
Vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT v Rakovníku pořádá školení pracovníků z předpisů k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Salesiáni Dona Boska Plzeň, středisko mládeže s bohatým kulturním i sportovním programem
Otevřenost vůči dětem různého věku, široká nabídka zájmových kroužků s velmi osobním přístupem, to vše a mnohem více Vás čeká v Salesiánském středisku mládeže - dům dětí a mládeže Plzeň.
Rekvalifikace mistrů - akreditovaný vzdělávací program pro vedoucí provozu
Vzdělávací,rekvalifikační program pro mistry a vedoucí provozu akreditovaný MŠMT ČR s certifikátem s celostátní platností můžete získat díky otevřenému školení od DMC management consulting s.r.o.
Kurzy anglického jazyka pro firmy - rychlá a efektivní výuka anglického jazyka
Brněnská Jazyková škola LITE Brno poskytuje výukové kurzy anglického jazyka, které jsou speciálně zaměřené pro firmy. Naučte se anglicky rychle, bez učebnic a složité gramatiky.
Pomaturitní, intenzivní jazykové studium Praha – kvalitní lektoři a garance posunu úrovně
Zvýšení znalosti jazyka, mezinárodní jazykové zkoušky a mnoho dalších benefitů nabízí pomaturitní, intenzivní jazykové studium v Praze se společností BOHEMIA INSTITUT s.r.o.
Otevřené kurzy Praha – zajímavá nabídka témat a okruhů
Vzdělávání je nutností snad ve všech oborech. Širokou nabídku témat a okruhů přinášející nové informace naleznete v otevřených kurzech pořádaných společností Gradua-CEGOS, s.r.o. se sídlem v Praze.
Školení pracovníků Rakovník – nabídka kurzů žádaných profesí a oborů
Pokud si chcete zvýšit nebo rozšířit kvalifikaci či dosavadní zkušenosti v žádaných oborech a jste z Rakovníka či okolí, obraťte se na vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Studium homeopatie
Zajímáte se o homeopatii a chcete se dozvědět více informací? Česká škola klasické homeopatie spol. s r.o. nabízí možnost tříletého víkendového studia klasické a postklasické homeopatie.
Jazykové kurzy anglického jazyka v jazykové škole Ostrava - speciální výuka angličtiny
Jazykové kurzy anglického jazyka v Jazykové škole LITE Ostrava. Naučte se anglicky a německy rychleji než tušíte díky speciálním kurzům angličtiny.
GDPR školení Praha - praktická implementace nařízení na ochranu osobních údajů
GDPR - Obecné nařízení o ochraně osobních údajů vstoupí v platnost již 25. 5. 2018. Týká se všech firem, institucí i jednotlivců. Seznamte se s ním včas!
Ukázková hodina výuky angličtiny zdarma – bez učebnic a složité gramatiky.
Naučte se anglicky či zdokonalte své dosavadní jazykové schopnosti v jazykové škole v Brně. Díky přirozené metodě LITE dosáhnete výsledků snadno a rychle bez učebnic a složité gramatiky.
Rekvalifikační kurzy Rakovník – zvyšte si kvalifikaci a získejte novou práci
Vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT v Rakovníku pořádá pro zájemce rekvalifikační kurzy zajímavých profesí pro zvýšení kvalifikace uchazečů a jejich ceny na trhu práce.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Precizní zemědělství v tématu univerzitních dnů ČZU
Mějte přehled o tom co se děje v zemědělství díky přednášce Univerzitní dny ČZU – Precizní zemědělství v prostorách SŠZ a VOŠ v Chrudimi.
Vzdělávací středisko Příbram
Nedaří se Vám najít práci ve Vašem oboru v Příbrami a dostupném okolí a zvažujete možnost rekvalifikace? S důvěrou se můžete obrátit na Vzdělávací středisko s.r.o.
Školení bezpečnosti práce Příbram
Každý zaměstnavatel je povinen přímo ze zákona zajistit zaměstnancům školení bezpečnosti práce. V Příbrami a okolí je to bez starostí, stačí kontaktovat Vzdělávací středisko s.r.o.
Svářečské kurzy pro začátečníky až pro pokročilé
Svářečská škola z České Třebové je navíc zapojena do systému české svářečské společnosti ANB.
Základní, opakovací školení řidičů motorových vozíků a technické prohlídky
Ve Školícím středisku Knotek ve Vlčnově je možné si domluvit termín pro školení řidičů motorových vozíků - základní školení i opakovací. Mohou se hlásit nejen zájemci z regionu Uherské Hradiště.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Efektivní výuka angličtiny bez učebnic a složité gramatiky
Jazyková škola LITE je v Ostravě specialisté na výuku angličtiny. Přinášíme moderní metodu výuky angličtiny bez učebnic a složité gramatiky.