Chcete rozšířit svoje znalosti a dovednosti a hledáte vhodné řešení? Nejoblíbenější formou vzdělávání jsou různé jazykové a rekvalifikační kurzy. Můžete se tak naučit nejen spoustu cizích jazyků, ale přihlásit se také na kurz účetnictví, počítačových dovedností, vaření, kurzy masérské, výtvarné, fotografické a mnohé další.

Jak se stát plavčíkem – školení, kurzy pro plavčíky, záchranářské minimum
Pokud se toužíte stát plavčíkem, Městské Lázně Zlín pořádají pravidelné kurzy pro plavčíky, školení pro záchranářské minimum.
Vzdělávací kurzy manažerských dovedností - akreditované programy, školení
Rozvíjejte své vůdčí dovednosti s firmou HM PARTNERS s.r.o. se sídlem u Nového Jičína. Pořádáme akreditované programy pro manažery, efektivní školení a vzdělávací kurzy manažerských dovedností.
Anglická konverzace, výuka angličtiny Brno
intenzivní výuka, kurzy angličtiny pro začátečníky, mírně, středně pokročilé, pro veřejnost, cvičení k uvolnění komunikace, firemní kurzy
Kurz pro obsluhu stavebního stroje - zajištění optimálního výkonu
Kurz pro obsluhu stavebního stroje, zajištění optimálního výkonu, univerzální dokončovací stroje, stavební technika, půjčovna stavební techniky zajistí v Ostravě firma WAY MORAVA, s.r.o.
Intenzivní kurzy angličtiny na jazykové škole v Brně
firemní kurzy, anglicky snadno a rychle, cvičení komunikace v angličtině, zahájení kurzu kdykoliv během roku, individuální výuka, dětské kurzy
Kurzy a semináře pro osobní rozvoj, nalezení  radosti ze života a uplatnění vlastního potenciálu
Pořádáme semináře pro osobní rozvoj, pomáháme řešit problémy a přijmout odpovědnost za vlastní život pomocí jemné, neinvazivní a nehypnotické metody SRT - Spiritual Response Therapy.
Profesionální školení pro autolakýrníky - aktivní vzdělávání v autoopravárenském průmyslu
Společnost Autoslužby Janoušek pro vás připravila profesionální školení v Ostravě pro autolakýrníky, které vašim zaměstnancům zajistí aktivní vzdělávání v autoopravárenském průmyslu.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Ochrana životního prostředí - ekolog podniku - osvědčení o způsobilosti výkonu je u nás samozřejmostí
Kurz ochrany životního prostředí je tu pro zájemce o znalost předpisů OŽP a odpadového hospodářství.
Ukázková hodina angličtiny, kurzy pro veřejnost Brno
kurzy angličtiny pro začátečníky, mírně i středně pokročilé, děti, firmy, veřejnost, jazyková škola, anglický jazyk, ukázková hodina
Kurzy plavání pro dospělé, výuka plavání dospělých Zlín
Zdokonalte se v plavání - Městské Lázně Zlín pořádají kurzy plavání pro dospělé. Cílem výuky plavání dospělých je zdokonalit plavecký styl i zlepšit kondici.
Datová komunikace Praha 6 - technické konzultace, analýza provozu, testování sítí
Nejmodernější technologie zaplavily svět. My s nimi držíme krok už od roku 1993, kdy byla založena naše společnost VUMS DataCom.
Akreditovaný, rekvalifikační kurz celní deklarant-seminář pro zaměstnance firem i nezaměstnané
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště pořádá rekvalifikační, akreditovaný kurz, seminář celní deklarant pro zaměstnance firem i nezaměstnané. Vhodné pro zájemce i z regionu Brno, Vyškov, Hodonín.
Technický dozor stavebníka a koordinátor BOZP
Firma Karla Brendla Vám zajistí bezpečnost a ochranu zdraví při práci. Nabízí technický dozor stavebníka a koordinátora bozp v okolí Nového Jičína a Bílovce.
Výuka angličtiny, anglicky snadno a rychle Brno
jazyková škola, výuka angličtiny, anglický jazyk, intenzivní kurzy, individuální výuka, angličtina v konverzaci, vyučovací metoda LITE
Technické kurzy, školení a rekvalifikace Příbram - pro obsluhu technických strojů a zařízení
Technické kurzy a rekvalifikace pro obsluhu technických strojů a zařízení zajistí společnost Vzdělávací středisko, s.r.o. z Přibrami – odborné profesní vzdělávání
Podzimní kurzy plavání pro děti, předškoláky, kojence - užijte si radovánky ve vodě
V Plaveckém klubu Chobotnička s.r.o. jsou již nové podzimní kurzy plavání pro děti, předškoláky i kojence v plném proudu - užijte si s námi radovánky ve vodě.
Odborné školení v BOZP, požární ochrany - pro firmy a zaměstnance
Pokud potřebujete proškolit zaměstnance z požární ochrany nebo v BOZP obraťte se na firmu SAFETY PRO s.r.o. v Olomouci, která patří mezi uznávané odborníky.
Semináře a školení účetnictví Plzeň
Ing. Julie Kukanová se v Plzni věnuje seminářům a školení účetnictví. V nabídce kurzů naleznete Elektronickou evidenci tržeb (2016), Roční účetní závěrky a další.
Naučte se kvalitně svářet Svářečská škola kurzy | Česká Třebová
Naučte se kvalitně svářet s naší Svářečskou školou v České Třebové. Poskytujeme svářečské kurzy pro začátečníky až pro pokročilé. Svářečské kurzy jsou zakončeny úřední zkouškou. Vyhlášená Svářečská škola v České Třebové vás naučí svářet všemi metodami. Vybírejte z těchto nabídkových kurzů: Základní kurzy  a kurzy zaškolení dle ČSN 05 0705 ...
Vzdělávací institut - rekvalifikační, odborné kurzy a školení
Vzdělávací institut v Prostějově se zaměřuje na odborné, rekvalifikační kurzy a školení pro uchazeče o zaměstnání, kteří jsou registrováni na úřadu práce, ale i pro soukromé osoby a zaměstnance firem.
Nabídka kurzů jazykové školy ve Znojmě pro nový školní rok 2016-2017
Nabídka kurzů jazykové školy ve Znojmě pro dospělé i děti pro nový školní rok 2016-2017,kurzy angličtiny a němčiny moderní výukovou metodou u jazykové školy Orange Academy plus, s.r.o. ve Znojmě.
Hasící přístroje, hydranty, protipožární zařízení
HASEO, v.o.s. se sídlem v Bělotíně nedaleko Hranic a Přerova prodává, opravuje a provádí revize protipožárního zařízení.
Workshop věnovaný řízení rozvoje zaměstnanců podle Toyoty spojený s křtem nové knihy
Rozvoji talentů ve firmách se věnuje kniha Toyota Talent od Davida Meiera, jejíž první české vydání právě vychází. Navštivte workshop na toto téma a potkejte se s autorem osobně!
Školení technik BOZP, rekvalifikace, profesní kvalifikace
Pokud jste se rozhodli posunout své vzdělání na vyšší úroveň a nevíte jak toho docílit, tak je zde pro vás Vzdělávací institut v Prostějově, který se zaměřuje na rekvalifikace a profesní kvalifikace.
Jazyková škola - individuální kurzy angličtiny pro firmy
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí kurzy anglického jazyka pro veřejnost i firmy, pro začátečníky, mírné pokročilé i pokročilé.