Chcete rozšířit svoje znalosti a dovednosti a hledáte vhodné řešení? Nejoblíbenější formou vzdělávání jsou různé jazykové a rekvalifikační kurzy. Můžete se tak naučit nejen spoustu cizích jazyků, ale přihlásit se také na kurz účetnictví, počítačových dovedností, vaření, kurzy masérské, výtvarné, fotografické a mnohé další.

Rekvalifikace, školení a kurzy pro obsluhu strojů a zařízení Příbram
Příbramské Vzdělávací středisko pořádá rekvalifikační a vzdělávací kurzy, školení a přezkoušení pro pracovníky obsluhující technické stroje a zařízení.
Požární ochrana Ústí nad Labem – od školení, jednání s úřady po zajištění požární techniky
Společnost TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem poskytuje komplexní služby požární ochrany od školení po zajištění požární techniky zákazníkům po celém území České republiky.
Kurzy a školení práce s technickými stroji v České republice včetně BOZP
Pokud potřebujete pro své zaměstnance školení na obsluhu technických zařízení, tak se obraťte na Vzdělávací středisko v Příbrami, které poskytuje školení po celé České republice. Středisko se soustředí na vzdělání obsluh zařízení, u kterých je nutné školení kvůli bezpečnosti práce. Školí se v následujících disciplínách: -obsluha zdvíhacích ...
Jazykové kurzy angličtiny - efektivní výuka anglického jazyka v Ostravě
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí efektivní výuku anglického jazyka pro veřejnost i firmy bez učebnic a složité gramatiky.Zarezervujte si i vy ukázkovou hodinu angličtiny zdarma.
Svářecká škola, svářečské práce a zakázková činnost ,opravy, renovace, novovýroba
Naučte se s námi efektivně svařovat dle daných norem ocel, hliník a měď, svářecká škola - Svářečská škola Česká Třebová, Ústí nad Orlicí
Školení a kurzy dělnických profesí Příbram
Vzdělávací středisko s.r.o. pořádá opakovací i rekvalifikační školení, kurzy a přezkoušení žádaných dělnických profesí pro uchazeče z Příbrami a okolí.
Kurz plavání kojenců a batolat dá vašim dětem správný základ do života
Kurzy plavání pro děti v období kojenců, přes batolata až po děti školou povinné zajišťuje Plavecký klub Chobotnička. Naše pobočky najdete v Prostějově, Přerově i v Olomouci.
Mezinárodní seminář "Progress on the ITER Project and ITER Diagnostics" - již 13.12.2017
Ústav fyziky plazmatu AV ČR, v.v.i. v Praze zve všechny zájemce na mezinárodní seminář "Progress on the ITER Project and ITER Diagnostics". - již 13.12.2017
Vzdělávání dospělých, školení, kurzy pro dělnické profese, Ostrava
Vzdělávání dospělých, školení, kurzy, semináře, přednášky pro manažery či dělnické profese poskytuje společnost KAPKA PLUS s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Opakovaná školení Příbram
Informace o legislativních změnách a novinkách v mnoha oborech a profesím zajistí pro Vaše zaměstnance opakovaná školení, která nabízí Vzdělávací středisko, s.r.o. v Příbrami.
Školení řidičů motorových, manipulačních vozíků - základní, opakovací, rozšiřující
Individuální termín školení řidičů motorových, manipulačních vozíků si domluvte ve Školícím středisku KNOTEK. Firmy v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště mohou využít školící středisko Vlčnov.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - BOZP – nejen pro Ústí nad Labem
Zajištění bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci by mělo být cílem každého zaměstnavatele, firma TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem poskytuje v tomto oboru poradenství v celé ČR.
Zakázkové vzdělávací kurzy Praha přizpůsobené potřebám Vaší firmy
Investujte do vzdělání svých zaměstnanců a vyberte si maximálně efektivní metodu individuálního vzdělávání pomocí zakázkových vzdělávacích kurzů od společnosti Gradua – CEGOS s.r.o. z Prahy.
Konference TWI & Kata a slavnostní křest českého překladu knihy Toyota Kata
Přínosem implementace principů metody Kata je zejména zvyšování výkonu firmy prostřednictvím zapojení všech úrovní zaměstnanců a neustálého zlepšování.
Vzdělávací školící středisko Rakovník – základní i opakovaná odborná školení
Vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT v Rakovníku nabízí možnost zvýšení či rozšíření kvalifikace v žádaných oborech obsluhy strojních zařízení, řidičů nebo jeřábníků.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Kurzy pro obsluhu strojů a dalších zařízení Příbram
Hledáte dobře placenou práci? Vzdělávací středisko, s.r.o. v Příbrami pořádá kurzy pro obsluhu strojů a dalších zařízeních, což jsou v současnosti firmami velmi poptávané obory.
Vzdělávací středisko s.r.o. v Příbrami nabízí školení ke zdvihacím zařízením
Vzdělávací středisko s.r.o. v Příbrami nabízí školení ke zdvihacím zařízením. Kurz je určen především novým pracovníků, kterým se bude obsluha strojů hodit do nového zaměstnání. Dále lidem, kteří si chtějí zvýšit vzdělání v oboru. Pro pracovníky, kteří už školením prošli v minulých letech, a rádi by si doplnily nové informace, protože prošly ...
Vysoce efektivní otevřené vzdělávací kurzy, semináře a tréninky Praha
Chcete efektivní cestou podpořit vzdělávání svých zaměstnanců? Otevřené vzdělávací kurzy, semináře a tréninky zaměřené na praxi pořádá Gradua – CEGOS s.r.o. z Prahy.
Plavání kojenců, miminek, batolat a předškoláků - s úsměvem do vody
Hledáte vhodné místo pro plavání dětí, kojenců, miminek, batolat nebo předškoláků? Plavecký klub Chobotnička v Olomouci, Prostějově a Přerově je pro vás ten pravý!
Školení BOZP Příbram
Dodržování zásad bezpečnosti práce je jedním z hlavních zásad dobře řízené firmy. Pro zajištění školení o zásadách bezpečnosti práce (BOZP) využijte služeb Vzdělávacího střediska s.r.o. Příbram.
Kurzy plavání pro školy i plavecké kurzy pro kojence
Kurzy plavání pro školy, stejně jako plavecké kurzy určené pro kojence, organizuje Plavecký klub Chobotnička v Přerově.
Poradenství ve vzdělávání Praha a návrh efektivního systému vzdělání
Pokud chcete zvýšit efektivitu vzdělávání Vašich zaměstnanců a snáze zařadit jejich nové vědomosti do praxe, pak využijte služeb poradenství ve vzdělávání od firmy Gradua – CEGOS s.r.o. z Prahy.
Seminář na téma změny v ochraně osobních údajů - novela GDPR 2018
Připravte se na změny v ochraně osobních údajů, které si pro nás připravila Evropská Unie. Seminář na téma novela GDPR 2018 pořádá pro zájemce v lokalitě Uherské Hradiště Vzdělávací agentura JVN.
Rekvalifikační kurzy – topič v nízkotlaké kotelně Příbram
Chcete využít rekvalifikační kurzy a zapojit se do pracovního oběhu jako topič v nízkotlakých kotelnách? Jestliže hledáte společnost, která se tímto vzděláváním zabývá, pak kontaktujte Vzdělávací středisko s.r.o., kde najdete přesně to, co hledáte. Tato společnost se zabývá rekvalifikačními kurzy nejrůznějších oblastí. Vy můžete využít ...
E-learningové kurzy Praha – vysoce efektivní firemní vzdělávání na míru
Hledáte efektivní cestu firemního vzdělávání na míru Vašim potřebám a cílům společnosti? Objevte E-learningové kurzy od společnosti Gradua-CEGOS, s.r.o. v Praze.