Suroviny jsou hmoty v nezpracovaném stavu připravené k dalšímu zpracování a výrobnímu procesu. Jedná se o různé druhy jako dřevo, kovové rudy, plodiny, ropa, zemní plyn, písek, hlína a mnohé další, které zpracují různá odvětví průmyslu jako strojírenský, chemický, potravinářský, stavební. Dále může jít o suroviny odpadní určené k recyklaci.

Impregnace stavebního řeziva - proti plísním, dřevokazným houbám a hmyzu
Pokud sháníte stavební řezivo, zakupte ho na Malenovické pile ve Zlíně, kde vám ho dodáme již profesionálně naimpregnované proti plísním, dřevokazným houbám a hmyzu.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Prodej štěrků, kameniva a písků Dvůr Králové nad Labem – výhodný prodej různých rozměrů
Zabýváme se výhodným prodejem štěrků, písků, kačírku a kameniva různých rozměrů - Lukas trade s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
Exotermické a izolační materiály pro slévárenské a hutní provozy, nástavce pro ocelárny
Prodej vysoce kvalitních exotermických nástavců, vík, podnálitkových podložek i zásypů zajišťuje společnost H.A.KOVOCHEM spol. s r.o. z obce Mníšek pod Brdy.
Průmyslová, žáruvzdorná keramika, žárobetony - kvalitní výrobky
V oblasti průmyslové žáruvzdorné keramiky se obraťte na odborníky, firmu CAPITAL REFACTORIES s.r.o. se sídlem v Šenově u Ostravy, která vytváří žárobetony a další kvalitní výrobky.
Uhlí, uhelné brikety, palivové dřevo a písek
Prodej a rozvoz uhlí, uhelných briket, palivového dřeva a písku v okolí Litoměřic realizuje společnost Uhelné sklady – Martin Červený.
Okrasná kamenná drť na zahradu, do interiéru i hroby - růžová, bílá, zelená, hnědá (medová)
Firma Kameny Opava prodává kvalitní kamennou drť, která je vhodná nejen na okrasné zahrady, ale také do interiéru, na květinové dekorace a hroby. Uspokojíme zákazníky z Opavy, Hlučína i Ostravy.
Prodej písku a štěrkopísku pro stavební účely, pískovna
Prodej písku a štěrkopísku pro stavební účely, prodej zeminy pro terénní úpravy to nabízí firma Pískovna Javorník v Moravském Písku.
Prodej štěrku a písku - rozvoz sypkých materiálů
Prodej štěrku a písku vám zajistí Velocha Josef. Rozvoz sypkých materiálů vám zajistí v Hranicích na Moravě a okolí.
Výroba čistých chemických látek a výbušnin, trhací a ohňostrojové práce, pyrotechnika
Kompletní chemickou výrobu i trhací práce zajišťuje firma SSE Explo Česká republika s.r.o. z Tuchořic v okrese Louny. Poskytujeme veškeré činnosti od ohňostrojů až po výrobu a prodej pyrotechniky.
Hnědé, černé uhlí a palivové dříví s dopravou až domů - prodej
Pokud potřebujete uhlí nebo palivové dříví a nevíte na koho se obrátit, pak se obraťte na Josefa Velochu, který vám vše zajistí s dopravou do Hranic, Lipníka, Přerova i Oder.
Zpracování a prodej dřeva, řezivo pro truhláře a stavaře
Zpracování dřeva, sušení a prodej řeziva z listnatých stromů, truhlářské a stavební řezivo, dubové pražce zhotovuje a prodává společnost Dřevo M&J spol., s.r.o., okres Blansko.
Keramická jádra pro odlévání železných i neželezných odlitků - výroba
Výrobu keramických jader pro odlévání železných i neželezných odlitků zajišťuje společnost Capital Refractories s.r.o. se sídlem v Šenově u Ostravy, která je specialistou na žáruvzdornou keramiku.
Keramické pancíře – speciální pancéřové ochranné systémy
Speciální ochrana osob, majetku a vozidel. Představujeme keramické pancíře společnosti CeramTech Czech republic s.r.o. v Šumperku.
Solitérní okrasné kameny na zahradu - kvalitní přírodní kameny
Solitérní okrasné kameny na zahradu Vám nabízí naše firma Kameny Opava. Kvalitní přírodní kameny můžete využít jako dekoraci na zahradě, v okolí firmy nebo hotelu.
Prodej kameniva Hradec Králové, kamenivo, štěrk pro stavby
Lom se zabývá těžbou kameniva a štěrku především pro stavební účely, prodej a doprava kameniva a štěrku - LOM Babí, a.s Trutnov
Značkové parapety venkovní Praha – elegantní a odolné
Širokou nabídku značkových venkovních parapetů v elegantním designu se zárukou odolnosti proti povětrnostním vlivům nabízí společnost MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. se sídlem v Praze.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Prodej a dodávka paliv, uhlí hnědé, černé, koks, brikety, dřevěné pelety, Letohrad
Uhlí i s dovozem a složením až k Vám do sklepa zajišťuje firma Uhelné sklady Hubálek se sídlem v Letohradě. K dispozici máme různé druhy kvalitních paliv s dobrou výhřevností.
Uhlí Hubálek
Dovoz kamene a kamenická výroba Praha
Přímý dovozce kamene ze světových trhů, společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. z Prahy, nabízí kamenickou výrobu od deskoviny, kamenných obkladů pro interiéry i exteriéry po silniční program.
Žulové parapety Praha – estetické, odolné, snadno udržovatelné
Vybíráte parapet do Vašeho interiéru či exteriéru? Požadujete vysokou mechanickou odolnost a snadnou údržbu? Zvolte žulové parapety od společnosti MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. se sídlem v Praze.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Kontejnerová doprava - prodej kameniva, převoz sypkých materiálů
Pokud potřebujete kontejnerovou dopravu, pak kontaktujte společnost Josef Velocha se sídlem v Hranicích, která vám zajistí převoz sypkých materiálů nebo odvoz suti i do Lipníka nad Bečvou.
Žáruvzdorné materiály, žárobetonové tvarovky – výroba, prodej, oprava
Nezbytné použití žáruvzdorných materiálů a žárobetonových tvarovek je nutné v řadě průmyslových odvětví. O výrobu, prodej i opravu průmyslové keramiky se postará firma CAPITAL REFRACTORIES s.r.o.
Kamenolomy, těžba a dodávka stavebního kameniva, štěrkopísku, písku i chemického vápence
Předního dodavatele vysokoprocentního vápence naleznete u společnosti LOMY MOŘINA spol. s r.o. se sídlem v obci Mořina u Berouna. Kvalitní vápenec pro účely cukrovarnictví i chemický průmysl.
LOMY MOŘINA spol. s r.o.
CeramTec keramické materiály - technická keramika od expertů na keramiku
Technická keramika je považována za jeden z nejefektivnějších materiálů naší doby. Firma CeramTec Czech Republic s.r.o. je expertem na výrobu keramických materiálů.
Kvalitní a dlouho hořící německé brikety s vysokou výhřevností - prodej, dodávka
Kvalitní a dlouho hořící německé brikety vás opravdu zahřejí. A kde je seženete? Ve společnosti T.U.S. s.r.o. - Třebíčské uhelné sklady. Zajistí vám jejich prodej i dodávku.
Podzimní akční ceny na uhlí a brikety, rozvoz po Hlinsku zdarma
Nabízíme akční ceny při prodeji hnědého uhlí a briket, včetně dopravy a složení pásem - Uhelné sklady Hlinsko