Suroviny jsou hmoty v nezpracovaném stavu připravené k dalšímu zpracování a výrobnímu procesu. Jedná se o různé druhy jako dřevo, kovové rudy, plodiny, ropa, zemní plyn, písek, hlína a mnohé další, které zpracují různá odvětví průmyslu jako strojírenský, chemický, potravinářský, stavební. Dále může jít o suroviny odpadní určené k recyklaci.

Akce helopal classic - prodej Praha – neodolatelná cenová nabídka parapetů
Toužíte po parapetech z litého mramoru a obáváte se vysoké ceny? Právě teď je zde speciální akce, výhodná cenová nabídka od společnosti MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. z Prahy na parapety helopal classic.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Výroba vyzdívky - žáruvzdorná izolace pro pece, kotle i průmyslové pece
Vyzdívky využívané jako žáruvzdorné izolace pro pece, kotle i průmyslové pece a další zařízení, vyrábí společnost Capital Refractories s.r.o., která sídlí v Ostravě - Šenově.
Těžba, výpal a třídění žáruvzdorných ostřiv, lupku a kaolínu
Těžba, výpal, mletí a granulometrická úprava hornin s vysokým obsahem jílových minerálů, pálení lupku a kaolínu a výroba žáruvzdorných ostřiv realizují České lupkové závody, a.s.
Sypký stavební materiál - prodej kvalitního štěrku a písku pro stavby
Pokud sháníte kvalitní písek a štěrk, navštivte naší prodejnu KAMENY OPAVA s. r. o. v Kravařích , kde vám nabídneme široký sortiment sypkých stavebních materiálů.
Prodej uhlí a palivového dříví všeho druhu rychle a s dovozem až domů
Potřebujete uhlí nebo palivové dříví na zimu a chcete si ho nechat přivézt až domů? V tom případě kontaktujte Velochu Josefa!
Konstrukční obkladové desky  Durélis vhodné i do vlhkého prostředí
Nabízíme prvotřídní konstrukční mikroštěpkovou desku s třískami rozloženými všemi směry ve všech vrstvách – voděodolné konstrukční desky - Pila Hartman Jičín, Hořice, Nová Paka
Průmyslová keramika, žárobetony, železobetonové tvarovky - výroba, prodej
Mezi lídry v oblasti výroby žáruvzdorných materiálů patří firma CAPITAL REFRACTORIES s.r.o., která se zabývá výrobou průmyslové keramiky, žárobetonu a žárobetonových tvarovek.
Prodej a přeprava sypkého i stavebního materiálu, zemní, výkopové a demoliční práce
Bohatý sortiment kameniva a sypkých hmot Vám poskytne firma Jana Maštalířová Prodej písku a kameniva z Prostějova. Různé druhy písků pro účely betonování, na omítky i pískoviště.
Speciální technická keramika pro automobilový průmysl, elektroniku i zdravotnictví
Společnost CeramTec se sdílem v Šumperku vyrábí speciální technickou keramiku pro automobilový průmysl, elektroniku i zdravotnictví- je součást mezinárodní skupiny CeramTec.
Prodej, dovoz písku a kameniva Kostelec nad Černými Lesy
Na místo určení zajistíme dovoz písku a kameniva v libovolném množství, dopravu zajišťujeme vlastními kontejnery.
Prodej sypkých materiálu - štěrku, písku, lomové drti, okrasných kamenů
Společnost Andrla CZ s.r.o. z Branky u Opavy prodává sypké materiály, mezi kterými naleznete štěrky, písky, lomovou drť, okrasné kameny a strusku.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Speciální technická keramika, keramický kompozit CeramTec
Vyspělou, speciální a technickou keramiku nové generace vyvíjí společnost CeramTec Czech republic - využívá především keramický kompozit CeramTec.
Prodej kvalitního černého a hnědého uhlí, koksu a briket i s dopravou vč. složení
Prodejem kvalitního černého a hnědého uhlí, koksu a briket, dopravou včetně složení se zabývá společnost Uhlí Morava s.r.o. v okolí Ostravy, Havířova, Karviné, Bohumína, Orlové a Českého Těšína.
Uhlí hnědé a černé, palivové dřevo, dřevěné brikety, dovoz štěrku a písku
Palivo na otop, hnědé a černé uhlí, koks, palivové dřevo, dřevěné brikety prodává a dodává Jaroslav Stránský Paliva Stránský a Stránský. Dále realizujeme dovoz štěrku a písku.
Kvalitní černé a hnědé uhlí, koks, brikety – prodej a doprava včetně složení
Prodejem a dopravou volně loženého i baleného černého a hnědého uhlí, koksu a briket se zabývají Uhelné sklady Příbor dostupné pro zákazníky z Frýdku-Místku, Nového Jičína a Kopřivnice.
Kameny na zahradu - okrasné kamenivo, kvalitní materiál
Kameny na zahradu Vám poskytne naše firma Kameny Opava, kde naleznete široký výběr nejen kvalitního a okrasného kameniva včetně záruky spolehlivosti a rychlého servisu.
Písek, oblázky, kamenivo - sypké hmoty pro zahradní účely, terénní úpravy
Správa a údržba silnic Kroměříž zřídila pro zákazníky z regionu Zlínský kraj prodejní sklad, kde jsou na prodej sypké hmoty, písek, oblázky, kamenivo pro zahradní účely či terénní úpravy.
Keramické výrobky - kluzné a těsnící kroužky, kluzná ložiska
Hledáte-li partnera pro výrobu, dodávku kluzných a těsnící kroužků nebo ložisek, pak se obraťte na firmu CeramTec, která je dodavatelskou a prodejní organizací v oblasti vyspělých keramických výrobků.
Sušené řezivo Chrastava – vysušeno v moderních zařízeních
Sušení provádíme ve dvou nových horkovzdušných sušárnách firmy KATRES s maximální kapacitou cca 70 m3
Prodej a doprava černého a hnědého uhlí, koksu a briket včetně složení u zákazníka
Společnost Uhelné sklady Opava zajišťuje prodej, dopravu včetně složení kvalitního černého uhlí, hnědého uhlí, koksu a briket v okolí Opavy, Krnova, Vítkova, Hlučína a Fulneku.
Impregnace řeziva Liberec - ošetření dřeva přípravkem LIGNOXIX STABIL
Impregnaci provádíme namáčením dřeva ve zdravotně nezávadným přípravku LIGNOXIX STABIL - PILA FACEK s.r.o. Liberec
Výkup kulatiny Liberec - jak v délkách, tak ve výřezech
Vykupujeme jehličnatou kulatinu smrk, modřín a borovici, jak v celých délkách, tak i ve výřezech - PILA FACEK s.r.o. Chrastava, Liberec
Jarní slevy na tříděné uhlí Náchod - nízký obsah síry, dehtu i ostatních škodlivin
Nabízíme výhodné jarní slevy na uhlí z dolů Bílina, množstevní slevy při prodeji uhlí - OLVAN Náchod s.r.o. paliva
Prodej kamenných desek Opočno - kamenické výrobky z našich skladových zásob
Nabízíme k prodeji velký výběr kamenných desek jak pro živnostníky, tak pro malé i velké firmy - Martin Holanec Kamenictví Opočno
Martin Holanec Kamenosochařské práce Náchod
Kamenný koberec, oblázkové podlahy. Kamenné koberce přímo od výrobce
Kamenný koberec do interiéru. Oblázkové podlahy říční, mramorové, mix i perleťové. Kamenné koberce přímo do výrobce firmy Profistone s.r.o.