Suroviny jsou hmoty v nezpracovaném stavu připravené k dalšímu zpracování a výrobnímu procesu. Jedná se o různé druhy jako dřevo, kovové rudy, plodiny, ropa, zemní plyn, písek, hlína a mnohé další, které zpracují různá odvětví průmyslu jako strojírenský, chemický, potravinářský, stavební. Dále může jít o suroviny odpadní určené k recyklaci.

Zpracování a prodej dřeva Moravské Budějovice – kvalitní služby pro širokou veřejnost
Pokud se chystáte k výstavbě pergoly a nevíte jaké stavební řezivo je na tento projekt potřeba zastavte se na pile v Moravských Budějovicích, kde vám rádi poradí a řezivo rovnou připraví.
Pořez vlastní kulatiny na prkna, latě, hranoly, fošny, truhlářské a stavební řezivo
Pořez vlastní kulatiny zákazníka podle jeho přání provádí Pila Benda. Z kulatiny vyrobíme trámy, fošny, hranoly nebo prkna pro stavební a truhlářské řezivo.
Těžba dřeva Sokolov – kvalitní řezivo na míru za výhodné ceny
Představujeme vám společnost DREMOT s.r.o., která sídlí v obci Citice u Sokolova a nabízí těžbu dřeva a jeho vykládku na vámi určené místo.
Výroba truhlářského a stavebního řeziva Dolany - kvalitní a prvotřídní služby nedaleko Kladna
Sháníte pro svůj projekt kvalitní stavební řezivo a neznáte nikoho kdo by vám ho poskytl? Zkuste pana Zdeňka Baumruka z Dolan nedaleko města Kladno.
Pila, sušárna, truhlářské řezivo, stavební řezivo, hoblované řezivo, pořez kulatiny
Pila a sušárna Velká Bukovina u Děčína nabízí široký sortiment dřeva skladem.
Zpracování akátového dřeva, dubové dřevo, výroba paliva a jiných výrobků, výroba kůlů, akátové sloupky
Firma Mgr. Marek Navrátilík je největším zpracovatelem akátového dřeva v České republice. Zpracováváme také další druhy dřeva. Hlavní činností naší firmy je výroba kůlů a zpracování akátového dřeva.
Páblovi - prodej koksu, uhlí Jaroměř, kovošrot Dvůr Králové
Zabýváme se prodejem hnědého a černého uhlí, koksů, palivového dřeva a písků. Též výkupem kovového odpadu a barevných kovů.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Uhelné sklady, černé a hnědé uhlí, koks, uhelné brikety, písek, drtě, kačírek
Společnost UHLÍ PÍSKY ČERT s.r.o je jedním z největších maloobchodních skladů v celé České republice. V nabídce naleznete černé a hnědé uhlí, koks, písek, drtě, uhelné brikety, kačírek aj.
Kvalitní černé nízkosirnaté uhlí, dřevěné brikety, štěrk, písek, cement, dovoz až k domu, složení uhlí pásem
Společnost J.R.H.D. s.r.o. se sídlem v Háji u Duchcova nabízí k prodeji kvalitní bílinské nízkosirnaté UHLÍ z Ledvic za dobrou cenu, dřevěné brikety, podpalové třísky a také štěrk, písek a cement.
Pilařská výroba, manipulace dřeva, lesnická výroba, služby v lesnictví
Společnost KAISER s.r.o. nabízí především pilařskou výrobu, manipulace dřeva, lesnickou výrobu a služby v lesnictví.
Těžba dřeva Mladá Boleslav - precizní plnění zakázky
Hledáte firmu s dlouholetou praxí, která včas plní zakázky a má seriózní jednání? Tak to hledáte akciovou společnost Lesy Mladá Boleslav.
Výrobce kvalitních dřevěných europalet pro všestranné využití
Pila Benda s.r.o. je specialistou na výrobu dřevěných europalet pro využití v přepravních a logistických službách, v potravinářském a průmyslovém odvětví, ale i v domácnosti.
Štěrk, písek, kamenivo, struska - prodej stavebního materiálu
Firma POMP Vlaštovičky s.r.o. zajišťuje na Opavsku prodej štěrku, štěrkopísků, písku, zeminy, ornice, drceného kameniva a strusky.
POMP Vlaštovičky s.r.o. Štěrk a písek Opava
Gabionové ploty, opěrné zdi nebo obklady - moderní konstrukce s kamennou výplní
Společnost GABIONY GROUP, s.r.o. z Prahy působí po celém středočeském kraji a dodává a montuje pro Vás gabionové konstrukce, které lze využít pro opěrné zdi, ploty nebo obklady.
Kamenné šlapáky do trávníku, tedy nášlapné kameny, vhodné pro vytvoření cest v každé zahradě
V e-shopu i na prodejně najdete velký výběr kamenných šlapáků do trávy, které prodává společnost ABC service, spol. s.r.o. ve Frýdku-Místku. Nášlapné kameny jsou z různých druhů štípaného kamene.
Výroba palet, dřevovýroba, zpracování dřeva, sušení, dodávka po celé ČR i zahraničí!
Dřevovýrobu, specializaci na zpracování dřeva, sušení palet, výrobce Eur palet, dodávku po ČR i zahraničí poskytuje společnost Pila Benda s.r.o.
Prodej štěrku, drceného kameniva a písku Opava - opavská štěrkovna, sypký materiál
Firma POMP Vlaštovičky s.r.o. zajišťuje prodej štěrku, štěrkopísků, písku, drceného kameniva a strusky regionu Opava.
POMP Vlaštovičky s.r.o. Štěrk a písek Opava
Prodej okrasných kamenů - kameny určené na skalky, zídky i do jezírek
Pokud si chcete své okolí zkrášlit pomocí okrasných kamenů, navštivte společnost ABC service ve Frýdku-Místku nebo jejich e-shop a vyberte si z široké nabídky kamenů, které ozdobí Vaší zahradu.
Uhelné sklady Arnoltice s.r.o. - prodej a dovoz uhlí okres Liberec
Uhelné sklady Arnoltice s.r.o. se nachází v okrese Děčín a nabízí k prodeji bílinské uhlí, uhelné brikety, štěrky a písky, včetně dopravy. Zabýváme se také realizací zemních prací.
Pila Matoušek - Pernštejnské Jestřabí
Firma Pila Matoušek se sídlem v Pernštejnském Jestřabí se zabývá pilařskou a stavebně truhlářskou výrobou přesného hraněného řeziva.
Štěrky, písky, drtě Hořice – zajišťujeme prodej i dovoz ve velkoobjemových vacích na stavby
Na prodejně v Hořicích pro Vás máme v nabídce sortiment volně ložených písků, štěrků, drtí a kačírků - BESTA - Berný s. r. o. Hořice, Jičín.
Prodej baleného černého a hnědého uhlí z ořechu a ekohrášku a dřevěných briket
Na prodej baleného uhlí, z černého a hnědého ořechu, které je vysoce kvalitní, se zaměřuje společnost ABC service s.r.o. ve Frýdku-Místku. Dále se zde prodávají brikety a ekohrášek.
Výroba, dodávka stavební keramiky – keramická dlažba, obklady, schodnice, žlaby
Kvalitní českou stavební keramiku vyrábí a dodává firma PKZ Keramika Poštorná. Vyrábíme keramickou dlažbu, obklady, schodnice, žlaby nebo fasádní pásky.
Velký výběr přírodního kamene do gabionů, valounů, oblázků i kamenné drtě
Přírodní kameny do gabionů, valouny, oblázky či kamennou drť vybírejte na prodejně či v e-shopu společnosti ABC service, kterou najdete ve Frýdku-Místku. Máme velký výběr různých druhů kamenů.
Nadnárodní lídr v chemické výrobě se sídlem v okrese Louny
Hledáte pro váš kamenolom či důlní provoz odborníka na trhací a ohňostrojné práce? Nevyznáte se příliš ve výbušninách a chemickém průmyslu, a potřebujete se spolehnout na opravdové profesionály?