Suroviny jsou hmoty v nezpracovaném stavu připravené k dalšímu zpracování a výrobnímu procesu. Jedná se o různé druhy jako dřevo, kovové rudy, plodiny, ropa, zemní plyn, písek, hlína a mnohé další, které zpracují různá odvětví průmyslu jako strojírenský, chemický, potravinářský, stavební. Dále může jít o suroviny odpadní určené k recyklaci.

Okrasné kameny - prodej okrasných kamenů a kamenné dlažby
Firma Kontejnery Müller s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na prodej širokého sortimentu okrasných kamenů a kamenné dlažby včetně dodávky až na vaši zahradu.
Aktivní uhlí peletované, granulované, práškové, impregnované – výroba a prodej, široké uplatnění
Výrobou a následným prodejem aktivního uhlí peletovaného, granulovaného, práškového i impregnovaného s širokým uplatnění, se zabývá společnost Resorbent s.r.o., která jej vyváží do celé Evropy.
Díly z technické keramiky pro textilní a strojírenský průmysl
Dodáváme díly z technické keramiky od renomovaného německého výrobce pro použití nejen ve strojírenství - KOPTA, s.r.o. Hradec Králové
KOPTA, s.r.o. Automatizace Hradec Králové
Pískovna s těžbou a prodejem kameniva, štěrkopísku a písku pro betonárky, střední Čechy
Kvalitní certifikované frakce ve středních Čechách Vám zajistí společnost s bohatými zkušenostmi Václav Maurer – Taum z Lužce nad Vltavou. Pískovny s moderním vybavením pro těžbu a úpravu kamene.
Žulové dlažební kostky, mozaiková dlažba, dodávka, prodej, výrobce žuly
Sháníte-li výrobce, prodejce či dodavatele žulových dlažebních kostek, kamenů či mozaikové dlažby v Brně, pak neváhejte a obraťte se na nás, na společnost MS Trade Company, s.r.o. - výrobce žuly.
Parapety z litého mramoru Praha – Helopal Woodline se strukturou dřeva
Parapety z litého mramoru Helopal Woodline s příjemnou strukturou dřeva dodáváme v Praze a okolí.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Kamenný koberec v exteriéru - mramorový kamínek v různých barvách
Společnost JK Kámen Kroměříž pokládá kamenný koberec v exteriéru, na výběr mramorový kamínek v různých barvách. Realizují i náročnější zakázky, působí v lokalitě Zlínský, Olomoucký kraj, Brno.
Truhlářské řezivo - Lepené KVH Hranoly
Skladem máme hranoly z nejpoužívanějších tuzemských dřevin jako jsou: smrk, borovice či modřín - FASTRA, s.r.o. Kolín, Nymburk, Čáslav, Kutná Hora
Přírodní, kamenná podlaha-na balkon, terasu, do vjezdu, pod pergolu
Firma JK Kámen dodá kamennou podlahu na balkon, terasu, do vjezdu i pod pergolu. Kamenná podlaha je beze spár, má snadnou údržbu. Působíme v regionu Zlín, Brno, Olomouc.
Impregnace řeziva, ochrana dřeva proti plísním, hmyzu, dřevomorce Lignofix
Provádíme impregnaci řeziva, ochranu dřeva proti plísním, dřevokaznému hmyzu nebo houbám ve zdravotně nezávadném výrobku Lignofix.
Kamelonolom, těžba žuly Gabro pro silniční stavitelství, obrubníky, prodej žulových kostek
Těžba kvalitní šedé žuly a bohatý žulový sortiment, jako jsou dlažební kostky, krajníky, haklíky či žulové bloky, valouny a menhiry seženete u společnosti ABAKRON, s.r.o. - Kamenolom Prosečnice.
Ploty z umělého i přírodního kamene, pletivo, elektroskříně, plynové skříně HUP - prodej za skvělé ceny
Ploty z umělého i přírodního kamene, pletivo, elektroskříně i plynové skříně HUP prodává za skvělé ceny společnost ABC service, která působí v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Zpracování stavebního řeziva krovy, jehličnaté a listnaté stromy
Naše pila se zabývá zpracováním stavebního řeziva krovy, sušení, hoblování a nebo natírání impregnace - Pila Novotný Jilemnice, Semily, Trutnov
Pískovna Selibice zajistí kvalitní stavební materiály - Louny
Potřebujete stavební materiál na stavbu rodinného domu? Bude se vaše firma podílet na velkých stavbách silnic? Hledáte dodavatele štěrkopísku, kameniva nebo písku v lokalitě okresu Louny? Jestliže jsou vaše odpovědi kladné, pak by pro vás dobrým zdrojem stavebního materiálu mohla být pískovna Selibice. Pískovna Selibice dodává materiály na ...
Prodej a těžba písku a kameniva Louny
Společnost PÍSKY - J. Elsnic spol.s.ro. se zabývá prodejem a těžbou písku včetně dalšího kameniva.
Kamenný koberec na míru - litá podlaha z kamínků
Litá podlaha z kamínků má široké využití v interiéru i exteriéru a je velmi praktická. V regionu Zlínský, Olomoucký kraj se ohledně realizace obraťte na firmu JK Kámen - dodá kamenný koberec na míru.
Prodej drceného kameniva pro stavební účely, dlažby, chodníky
Náš lom nabízí drcené kamenivo melafyr rozdílných frakcí vhodné pro dlažby, chodníky, betonové směsi, štěrk - LOM Babí, a.s Trutnov
Vánoční sleva na uhelná paliva - uhlí, koks, brikety, palivové dřevo
Využijte mimořádných vánočních slev na uhelná paliva! V Třebíčských uhelných skladech T.U.S. s.r.o si vyberete uhlí, koks, brikety nebo palivové dřevo dle vašich potřeb za skvělé ceny!
Pískovna Seník-Lenešice – štěrkopísek, kamenivo na jednom místě
Firma PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o. se zabývá těžbou štěrku a písku, které dále zpracovávají, aby odpovídaly normám ČSN EN. Firma se skládá ze 3 pískoven: Selibice, Lišany a Seník – Lenešice. Právě poslední jmenovaná je známá svoji těžbou písků a kameniva, které se po zpracování dále používá do betonu a betonových výrobků. Vybrat si můžete ...
Pískovna, těžba a prodej písku, štěrku a jílu, doprava, okres Karviná
Pískovna, těžbu a prodej atestovaného písku, štěrku a jílu s použitím ve stavebnictví, přepravu materiálu realizuje Pískovna Petrovice, okres Karviná.
Prodej písku a štěrku Praha včetně dovozu za rozumné ceny
Potřebujete dodat kvalitní písek nebo štěrk a nemáte čas zajišťovat odvoz? S důvěrou se můžete obrátit na společnost Robert SÁL – SPV z Prahy, která nabízí prodej písku a štěrku včetně dovozu.
Kompletní sortiment uhlí a palivového dříví, uhelné sklady
Kompletní sortiment a rychlé dodání na určené místo - Uhelné sklady Hlinsko
Prodej písku, štěrku Nový Bydžov, Chlumec nad Cidlinou
Prodej písku a štěrku přímo z těžebního lomu. Písek a štěrk prvotřídní kvality.
Černé, hnědé uhlí i koks s dopravou až domů - prodej
Sháníte-li černé nebo hnědé uhlí včetně zajištění dopravy, tak kontaktujte firmu Josef Velocha, který poskytuje pro okolí Přerova, Oder, Hranic i Olomouce dovoz i prodej uhlí a koksu.
Výhodný nákup koksu Jaroměř - otopové směsi, koks ořech 2
Nakupujte u nás Uhelné sklady a kovošrot Páblovi z Jaroměře prvotřídní a dobře hořící koks – koks je původem z Ostravy.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř