Suroviny jsou hmoty v nezpracovaném stavu připravené k dalšímu zpracování a výrobnímu procesu. Jedná se o různé druhy jako dřevo, kovové rudy, plodiny, ropa, zemní plyn, písek, hlína a mnohé další, které zpracují různá odvětví průmyslu jako strojírenský, chemický, potravinářský, stavební. Dále může jít o suroviny odpadní určené k recyklaci.

Struska pro stavební účely - prodej, manipulace
Firma Kameny Opava prodává strusku a jiný stavební materiál v Opavě a okolí. Struska je jedním z materiálu, který využijete jako součást stabilních podkladů vozovek či jiných staveb.
Lázeňské lesy Karlovy Vary
Nejen údržbu zalesněných pozemků a staveb na těchto pozemcích, ale i doplňkové aktivity jako provoz pily a prodej řeziva zajišťuje příspěvková organizace Lázeňské lesy Karlovy Vary.
Prodej písku Ústí nad Orlicí - písek, štěrk, kamenivo
Nabízíme prodej písku, štěrku a kameniva pro výrobu dlažeb, staveb a jako zásypový materiál na cesty.
Pila Staré Sedliště, pilařská výroba, prodej řeziva, tramy, latě
Pilařská výroba a obchod se dřevem, prodej stavebního řeziva, hranolů, latí, prken, trámů, krovů v požadovaných velikostech zajišťuje pila Jiřího Veselého, Staré Sedliště.
Povrchové úpravy, hoblování dřeva, impregnace řeziva na Pile Lubná
Povrchové úpravy dřeva impregnací si můžete nechat provést na Pile Lubná a tím ochránit řezivo proti hnilobě či hmyzu. Provádíme i hoblování.
Pila LUBNÁ - Zdeněk Vavřík www.pila-lubna.cz
Gabiony pletené, gabionové prvky ze splétaných sítí pro opěrné a zárubní zdi, efektivní zpevnění svahu
Gabiony pro nejrůznější účely výhodně pořídíte u společnosti A-Z Gabion, s.r.o. z Lelekovic u Brna. Poradíme a navrhneme ideální technické řešení a společně vybereme vhodnou gabionovou konstrukci.
Prodej písku Česká republika – do omítek, betonu i na dětská pískoviště
Stavíte a potřebujete pro svou stavbu kvalitní písek? Prodej jemného písku na malty a omítky i hrubšího na výrobu betonu nabízí po celé České republice společnost CEMEX Czech Republic s.r.o.
Prodej hnědého i černé uhlí, koksu i palivového dříví
kvalitní černé i hnědé uhlí, brikety, koks, dřevo v pytlích, kvalitní sortiment za skvělou cenu a další zajistí Uhelné sklady v Pohořelicích
Prodej kovářského uhlí - vysoce kvalitní uhlí těžené v České republice
Prodej kovářského uhlí - vysoce kvalitní uhlí, černé i hnědé uhlí těžené v České republice nabízí a dodává firma Uhelné sklady v Pohořelicích.
Jehličnaté řezivo prvotřídní kvality - sušená prkna, fošny, střešní latě, hranoly
Malenovická pila zpracovává jehličnatou kulatinu a produkuje jehličnaté řezivo prvotřídní kvality pro zákazníky v regionu Zlín. Prodává sušená prkna, fošny, střešní latě a hranoly.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Žulové výrobky nejen pro stavební firmy - kostky, plotové sloupky, dlažba, obrubníky
Zpracování a dodávku žuly nejen pro stavební firmy vám zajistí firma MS Trade Company, s.r.o. v Brně-Komárov. Na míru vám vyrobíme kostky, plotové sloupky, dlažba, obrubníky a jiné žulové výrobky.
Prodej kvalitního černého a hnědého uhlí do domácností pro běžné topení
Kvalitní hnědé uhlí těžené v České republice a černé uhlí s vysokou výhřevností do domácností pro běžné topení prodávají v Uhelných skladech Petr Novák v okolí Pohořelic a Ivančic.
Uhelné sklady Olvan paliva Náchod - prodej, rozvoz, skládání pásem
Provozujeme Uhelné sklady Náchod, kde nakoupíte uhlí buď volně ložené a nebo balené, nabízíme množstevní slevy - OLVAN PALIVA s.r.o.
Sypké stavební materiály, struskové kamenivo, recykláty, křemičitý písek, prodej
Drcené kamenivo z ekologické recyklace Vám dodá rodinná firma Miroslav Karas DESTRO z Kladna. Prodáváme a odebíráme mnoho druhů stavebního odpadu a suti včetně ocelárenského materiálu.
Speciální technická keramika na bázi karbidu křemíku
Speciální keramiku na bázi karbidu křemíku vám zajistí společnost CeramTec se sídlem v Šumperku.
Kvalitní smrkové podlahové a obkladové palubky skladem
Prodáváme podlahové a obkladové palubky, dále u nás nakoupíte stavební, truhlářské i palivové dřevo - Pila Jiří Hartman Jičín, Hořice, Nová Paka
Uhelné sklady Ostrov, prodej a dodávka tříděného uhlí mosteckého, bílinského a ostravského
Bohatý sortiment kvalitních tuhých paliv naleznete u společnosti AST Coal Trans s.r.o. Uhelné sklady Jaromír Kaucký z Ostrova u Karlových Varů. Zabýváme se prodejem a dodávkou uhlí, briket a koksu.
Uhelné sklady Petřvald, prodej pevných paliv, uhlí a dřeva
Uhelné sklady Petřvald společnosti THK Služby obyvatelům s.r.o. se zaměřují na maloobchodní prodej tuhých paliv, hnědého a černého uhlí, koksu, dřeva tvrdého i měkkého, briket.
Okrasné, přírodní kameny pro dům i na zahradu - lomový, opracovaný kámen, valouny prodej
Dodejte vaší zahradě tu správnou atmosféru. Okrasné, přírodní kameny budou ozdobou vašeho domu i zahrady - široký výběr okrasného kameniva naleznete v Olomouci u firmy Kontejnery Müller s.r.o..
Zemědělská výroba a těžba štěrkopísku Chlumec nad Cidlinou - rozsáhlý sortiment obilovin a štěrkopísků
Společnost Rovina Písek, a.s. Chlumec nad Cidlinou se zabývá zemědělskou výrobou a těžbou štěrkopísku.
Dřevovýroba, prodej stavebního, konstrukčního řeziva
V Malenovické pile Zlín má dřevovýroba dlouholetou tradici. Výroba je zaměřena na různé druhy stavebního, konstrukčního řeziva - na prodej dřevěné hranoly, prkna, fošny, střešní latě.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Stavební kamenivo - kvalitní štěrkopísek a hutnitelný materiál včetně dopravy
Brněnská firma Moravia Tech, a.s. poskytuje včetně kvalitních a přesných odlitků i stavební kamenivo různých tříd. Kvalitní štěrkopísek a hutnitelný materiál těží v Hrušovanech u Brna.
Výroba a prodej žuly, žulové kameny, opracování žuly, kvalitní práce
Kvalitní práci v oblasti výroby a opracování žuly vám poskytne firma MS Trade Company, s.r.o., z Brna.
Prodej stavebních písků - betonářský a omítkový písek,  zahradní oblázky, kačírek
Na prodej kvalitních stavebních písků je zde firma T.U.S. s.r.o. - Třebíčské uhelné sklady. Potřebujete betonářský či omítkový písek, zahradní oblázky nebo kačírek? U nás si vyberete vše!