Suroviny jsou hmoty v nezpracovaném stavu připravené k dalšímu zpracování a výrobnímu procesu. Jedná se o různé druhy jako dřevo, kovové rudy, plodiny, ropa, zemní plyn, písek, hlína a mnohé další, které zpracují různá odvětví průmyslu jako strojírenský, chemický, potravinářský, stavební. Dále může jít o suroviny odpadní určené k recyklaci.

Nadnárodní lídr v chemické výrobě se sídlem v okrese Louny
Hledáte pro váš kamenolom či důlní provoz odborníka na trhací a ohňostrojné práce? Nevyznáte se příliš ve výbušninách a chemickém průmyslu, a potřebujete se spolehnout na opravdové profesionály?
Specialista na tuhá paliva, uhlí, koks, brikety a pelety
Spolehlivý dodavatel pro maloobchodní a velkoobchodní prodej tuhých paliv v Praze to je společnost MEIXNER & HANUŠ a.s. Czech republic.
MEIXNER & HANUŠ a.s. Czech republic tuhá paliva
Agrochemie, pesticidy Plzeň, přípravky na ochranu rostlin, růstové regulátory a stimulátory
Nabízíme kompletní přípravky na ochranu rostlin od renomovaných chemických firem, distribuujeme pesticidy, herbicidy, insekticidy, fungicidy, listová a speciální hnojiva, růstové stimulátory.
Prodej topiva a sypkého stavebního materiálu nedaleko České Lípy
Pevná topná paliva, prodej sypkého materiálu v okrese Děčín, nabídka uhlí, koksu a briket Ústecký kraj, výkopové práce, to vše od firmy Jiří Kopecký – Krásná Lípa.
Nepravidelné dlažby z přírodního kamene vytvoří na Vaší zahradě stylovou cestičku či chodník
Velký výběr neformátovaných (nepravidelných) dlažeb z přírodního kamene různých typů prodává firma ABC service ve Frýdku-Místku, v blízkosti Ostravy či na svém eshopu. Vhodné ke stavbě cest a teras.
Výroba kamenné dlažby, obklady z přírodního kamene - z balkánské ruly
Společnost ANZUVA - Michal Rybnikář je dovozcem balkánské ruly do ČR, přírodní kámen také zpracovává a vyrábí kamenné dlažby, obklady, které mají široké využití.
Mostecké a bílinské uhlí v baleních podle vaší potřeby
Naše sklady nabízí uhlí a brikety z Mostu, Bíliny i Ostravy. Požadované zboží vám zabalíme do pytlů pro snadnější manipulaci s menším množstvím.
Lámaný, štípaný přírodní kámen za bezkonkurenční ceny - velkoobchod, prodej balkánské ruly
Společnost ANZUVA - Michal Rybnikář z Uherského Brodu je dovozcem balkánské ruly. Tento přírodní kámen štípaný, lámaný či v podobě valounů, zakoupíte v našem velkoobchodu za bezkonkurenční ceny.
Zajímavé a poutavé obklady na plot či fasádu domu z přírodního kamene nepravidelného tvaru
Neformátované obklady z přírodního kamene jsou velmi oblíbené při stavbě či rekonstrukci domů a zděných plotů. Firma ABC service ve Frýdku-Místku, blízko Ostravy, se zaměřuje na prodej těchto obkladů.
Autodoprava, prodej písku Liberec, zajištění dopravy materiálu, provoz pískovny, zemní práce
Nabízíme autodopravu včetně spolehlivé dopravy materiálu, provozujeme pískovnu a prodáváme štěrk a kačírek, zajistíme zemní práce a přepravu materiálu.
Prodej hoblovaných modřínových a smrkových desek v různých rozměrech
Kvalitní hoblované modřínové a smrkové desky v různých rozměrech prodává společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě, zabývající se dodávkou stavebního dřeva a stavebně truhlářských výrobků.
Pila Ostrov nad Oslavou, pořez kulatiny, prodej stavebního řeziva, prodej palivového dříví
Nabízíme pořez kulatiny, prodej palivového dříví a pilin, provádíme stavbu střech a specializujeme se na stavbu dřevěných konstrukcí.
Dovozce balkánské ruly dodává štípaný obkladový kámen, valouny
Firma ANZUVA - Michal Rybnikář je dovozce balkánské ruly do ČR, dodává štípaný obkladový kámen, valouny a zpracováná přírodní kámen na formátované obklady, dlažby.
Výroba a prodej řeziva Nošovice, sušení, impregnace řeziva, výroba vazníků, palubek, pilařská výroba
Pila Nošovice se zabývá výrobou a prodejem řeziva, impregnace řeziva, sušení řeziva, hoblování řeziva, zajištění dopravy, pilařská výroba.
Brusné kotouče a disky, brusivo na objednávku
Brusivo nejvyšší kvality pro firmy i obchody dodává společnost LG abrasiv - Jaroslav Bubeník. Nabízíme kotouče, disky a frézy různých typů.
Výroba dřevěných palet, dřevěných obalů, pilařský provoz, zpracování dřeva
Pilařský provoz, zpracování dřeva, výroba, prodej dřevěných palet, beden, dodávka palet do 24hodin, atypické palety a další vyrábí a dodává firma Pila Benda s.r.o.
Kyselinovzdorná, kanalizační, hospodářská kamenina - výroba na zakázku
Kyselinovzdornou, kanalizační nebo hospodářskou kameninu pro celou Českou republiku vám na zakázku vyrobí firma PKZ Keramika Poštorná a.s. z Břeclavi.
Žáruvzdorné tvarované výrobky a tmely pro sklářský průmysl
Výrobu křemenného skla a posléze i žáruvzdorných tvarovaných i netvarovaných výrobků pro sklářské pece a hutnictví realizuje VELBATES s.r.o., Svitavy.
VELBATES s.r.o. žáruvzdorné výrobky
Zpracování stavebního a truhlářského řeziva, palubek i palivového dřeva na Pile Jestřábí
O zpracování stavebního řeziva pro řemeslníky i truhláře se postarají na Pile Jestřábí v okrese Nový Jičín. Připraví pro Vás i palubky na míru, v případě potřeby i s podbitím, či palivové dřevo.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Těžba vápence pro stavební účely i odsíření elektráren
Realizujete stavbu v širším okolí Berouna? Potřebujete spolehlivého dodavatele vápence vhodného jako stavební kamenivo? Či potřebujete chemické vápence pro průmyslová odvětví?
LOMY MOŘINA spol. s r.o.
Slevy na suché hnědé uhlí z produkce dolu SD Bílina - Ledvice, prodej suchého černého uhlí
Zabýváme se maloobchodním prodejem suchého hnědého uhlí, kvalitního černého uhlí a německých briket REKORD z produkce dolu SD Bílina - Ledvice.
Výroba vápenných a vápencových výrobků Beroun, vápno pro chemický a potravinářský průmysl
Vápenka Čertovy schody v okrese Beroun  je největším výrobcem vápenných a vápencových výrobků pro chemický a potravinářský průmysl v České republice.
Levné a výhřevné biobrikety, dřevěné brikety-ekopalivo na prodej
Kvalitní výhřevné ekopalivo nabízí na prodej Malenovická pila Zlín. Jedná se o levné biobrikety - dřevěné brikety, pelety.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Dodávky uhlí a písku Valašské Meziříčí, prodej paliv a sypkých stavebních hmot, štěrkopísky, drtě
Nabízíme k prodeji na všech našich skladech Valašské Meziříčí, Jablůnka, Horní Lideč tuhá paliva, sypké stavební hmoty, zahradní dekorace a mnoho okrasných kamínků.
Výkup dřeva Tábor, výkup dřevní hmoty, výkup vlákniny, surových kmenů, pilařské kulatiny, KPZ
Jsme ryze rodinná společnost. Naší náplní je nákup a následný prodej dřevní hmoty, doprava a těžba dřeva. Dále nabízíme možnost výkupu lesních pozemků.