Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Hutní materiál - ohýbané profily, jekly, trubky, tyče, plechy, prodej včetně dopravy
Široký sortiment hutního materiálu nakoupíte v prodejně společnosti FEGIP materiály s.r.o. v Novém Jičíně. Prodáváme ohýbané profily, jekly, trubky, tyče a plechy.
FEGIP materiály s.r.o. Sádrokarton, hutní materiál Nový Jičín
Prodej hutního materiálu, profily, trubky, plechy, ocel - výhodné ceny
Pokud potřebujete rychlou a kvalitní dodávku hutního materiálu, obraťte se na společnost DEVIMEX s.r.o. v Ostravě, která se zabývá prodejem hutního materiálu za velmi výhodné ceny.
Aktivní uhlí peletované, granulované, práškové, impregnované – výroba a prodej, široké uplatnění
Výrobou a následným prodejem aktivního uhlí peletovaného, granulovaného, práškového i impregnovaného s širokým uplatnění, se zabývá společnost Resorbent s.r.o., která jej vyváží do celé Evropy.
Tvarové výkovky pro práci za tepla i studena – výroba pro nejnáročnější odběratele
Pokud hledáte polotovary pro díly a nástroje k výrobě zápustek, kontaktujte DEVIMEX s.r.o. z Ostravy zabývající se výrobou tvarových výkovků pro práci za tepla i studena pro nejnáročnější odběratele.
Prodej, velkoobchod jaklových profilů a profilové oceli různých druhů a velikostí
Stavte z kvalitních hutních materiálů. Nakupujte u firmy DEVIMEX s.r.o. v Ostravě, která se zabývá prodejem a velkoobchodem jaklových profilů a profilové oceli různých druhů a velikostí.
Kované hutní válce pro válcování profilových i plochých trubek a vývalků, recyklované válce
Ostravská společnost DEVIMEX s.r.o. se specializuje na velkoobchod a dodávku hutního materiálu jako jsou kované hutní válce pro válcování profilových i plochých trubek a vývalků.
Ploty z umělého i přírodního kamene, pletivo, elektroskříně, plynové skříně HUP - prodej za skvělé ceny
Ploty z umělého i přírodního kamene, pletivo, elektroskříně i plynové skříně HUP prodává za skvělé ceny společnost ABC service, která působí v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Nátěry na dřevo - olejové lazury pro zvýraznění struktury a dokonalou ochranu
Olejové lazury pro zvýraznění struktury a dokonalou ochranu dřeva dodává společnost KMB Barvy s.r.o. se sídlem v Ostravě, která nabízí široký sortiment nátěrů na dřevo té nejvyšší kvality.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Dodávka chemických surovin - plniva a pigmenty pro výrobu barev a laků
Dodávkou chemických surovin a to zejména plniv a pigmentů pro výrobu barev a laků se zabývá bohumínská společnost GENETRIX s.r.o., která veškeré produkty dodává českým i zahraničním výrobcům barev.
Nitro barvy na značky a bezpečnostní značení podlah v průmyslových areálech
DUMAG barvy s.r.o. je specializovaná prodejna s velkým výběrem barev a laků v Opavě. V našem sortimentu naleznete široký výběr nitro barev, které se dají využít také k bezpečnostnímu značení podlah.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Výroba zateplovací dveřní závěsy, protiprůvanové zábrany
Společnost ARNAK s.r.o. se v rámci internetového obchodu i kamenné prodejny v Ostravě - Přívozu zabývá především výrobou a prodejem zateplovacích dveřních závěsů a krycích plachet všech druhů.
Arnak s.r.o.
Vnitřní omývatelné barvy malířské - snadná údržba stěn
Vnitřní omývatelné barvy malířské nabízí společnost KMB Barvy, s.r.o. se sídlem v Ostravě. Tyto barvy oceníte především proto, že nabízejí snadnou údržbu stěn v domě.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Rekonstrukce a vybavení autolakovny, prodej laků a barev Nexa Autocolor
Rekonstrukcí a vybavením autolakoven se zabývá společnost Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. z Havířova. Zajišťuje také prodej laků a barev Nexa Autocolor, které se využívají při opravách a korekcích.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Pískovna, těžba a prodej písku, štěrku a jílu, doprava, okres Karviná
Pískovna, těžbu a prodej atestovaného písku, štěrku a jílu s použitím ve stavebnictví, přepravu materiálu realizuje Pískovna Petrovice, okres Karviná.
Klempířství - zakázková výroba profilů z plechů - chráněné pracoviště
Společnost KST MEMBRANE s.r.o. z Ostravy založila specializované chráněné pracoviště KST PROFILO s.r.o. Jedná se o klempířskou dílnu, která se zabývá zakázkovou výrobou profilů z plechů.
Speciální chemické látky a suroviny pro pyrotechnický průmysl - výroba a dodávka
S výrobou a dodávkou chemických látek a surovin pro pyrotechnický průmysl se můžete obrátit na společnost Genetrix, která je specialistou v tomto oboru.
Asfaltové pásy SBS, APP, samolepící, speciální, hydroizolace střechy - prodej
Chystáte se na opravu střechy? Určitě budete potřebovat hydroizolační pásy. KST MEMBRANE má v nabídce střešní materiál včetně asfaltových modifikovaných SBS, APP, samolepících a speciálních pásů.
Tvarové výpalky, válcování, pálení plechů, velkoobchod - hutní materiál
Na výrobu tvarových výpalků, válcování, pálení plechů se specializuje společnost STEELCOM CZ a.s., která je specialistou v oboru podnikání s hutním materiálem.
Vše pro stavbu a rekonstrukci ploché i šikmé střechy - kvalitní střešní materiál přímo od dodavatele
Spolehlivý dodavatel střešních a stavebních materiálů pro stavbu a rekonstrukci střech, firma SALVATOR STŘECHY s pobočkou ve Frýdku - Místku nabízí veškeré doplňky pro šikmé i ploché střechy.
Tlusté plechy válcované za studena - z oceli pro tlakové nádoby
Společnost Steelcom CZ a.s. se sídlem v Ostravě se specializuje na tlusté plechy, které jsou válcované za studena. Tyto plechy z oceli jsou vhodné především pro tlakové nádoby.
Montážní pěny pro stavebnictví, tmely a lepidla na obklady a dlažbu Den Braven
Přijďte navštívit prodejnu společnosti STAVEBNINY ANDRLA v Opavě, kde si vyberte ze široké nabídky stavební chemie. V sortimentu máme kvalitní montážní pěny v pistoli nebo lepidla na obklady a dlažbu.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Velkoobchod plechy z nelegovaných, legovaných, konstrukčních ocelí
Velkoobchod s plechy z nelegovaných, legovaných i konstrukčních ocelí vede firma STEELCOM CZ a.s., která je specialistou na hutními materiály a exkluzivně dodává ocelové plechy válcované za tepla.
Hutní materiály z konstrukční oceli - široký sortiment plechů, trubek a tyčí
Široký sortiment hutního materiálu z konstrukční oceli nabízí společnost GAVENDA s.r.o., která se věnuje zámečnictví a prodává hutní a spojovací materiál.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Reaktivace a regenerace aktivního uhlí, prodej sorbentů i nauhličovadel
Společnost Resorbent s.r.o. zajišťuje reaktivaci a regeneraci aktivního uhlí a je významným dodavatelem sorbentů i nauhličovadel pro velký okruh zákazníků hlavně v aplikacích čištění vody a vzduchu.
Prodej autolaků a barev na auto - vzorníky světových automobilek pro perfektní výběr
Na prodej autolaků a barev na auto se specializuje společnost Janků Autolaky s.r.o. působící v okolí Ostravy a Havířova, která nabízí pro váš perfektní výběr vzorníky světových automobilek.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Ostrava