Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Ochrana, impregnace nových i starších dřevěných plotů proti škůdcům a plísním
Společnost Bochemie dodává kvalitní přípravky Bochemit pro ochranu a impregnaci nových, nebo i starších dřevěných plotů proti hmyzu, houbám a plísním.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Prodej nerezové oceli, velkoobchod - trubky, plechy, kulatiny
Prodej nerezové oceli realizuje velkoobchod společnosti Mikra Metal s.r.o., kde můžete zakoupit trubky, plechy, kulatiny a spoustu dalších produktů z nerezové oceli.
Barevné lamelové clony, PVC pásy - nejširší výběr na českém trhu
Široký sortiment lamelových clon poskytuje eshop společnosti Portaflex. Jejich barevné provedení je vhodné do interiéru k oddělení prostoru pro soukromí nebo pro vizuální doladění firemního image.
Portaflex s.r.o.
Modřínová kůra a dřevní štěpka k energetickému využití - sleva, akce
Naše společnost Andrla CZ s.r.o. z Opavy Vám nabízí modřínovou kůru a dřevní štěpku k energetickému využití.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Barvy, laky i impregnace od regionálních výrobců za rozumné ceny
V našem specializovaný velkoobchodě nátěrových hmot SILESIA COLOR v Ostravě naleznete kvalitní barvy, laky i impregnace od regionálních výrobců za rozumné ceny
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Prodej baleného uhlí – černé a hnědé uhlí a hnědouhelné brikety
Černé a hnědé uhlí, brikety a prodej baleného uhlí zajišťuje společnost Andrla CZ s.r.o. z Opavy, která nakládá vozidla a vozíky, ale také umožňuje napytlování.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Využití starého dřeva na stavbách - sanace trámů, příček a fošen přípravky Bochemit
Chcete-li využít staré dřevo na stavbách, použijte přípravky Bochemit od společnosti Bochemie, které jsou určeny k preventivní impregnaci a sanaci trámů, příček, fošen, krokví a jiných materiálů.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Protiskluzové, voděodolné pásky Vám zajistí bezpečnost na schodech, dlažbě a dalších místech
Prodej protiskluzových voděodolných pásků a čtverců na dlažbu zajistí společnost FLOMAT s.r.o. na svém e-shopu. Vybírejte a objednávejte online z více než 80 produktů.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Prodej, velkoobchod trubek a příslušenství - kolena, redukce, T-kusy, dna, příruby
Trubky a veškeré příslušenství k trubkám můžete za dostupné ceny zakoupit u společnosti Mikra Metal s.r.o. v Ostravě, která se specializuje na velkoobchodní prodej nerezové oceli a hliníku.
Ocelové pororošty a schody z pororoštů, zinkované i surové - prodej, dodávka
Specialistou na prodej a dodávku kvalitních pororoštů a schodů z pororoštů je společnost Kytulava s.r.o. v Ostravě, která má ve svém sortimentu ocelové i zinkované podlahové rošty a další výrobky.
Přejděte od dřevěných palet k plastovým odolným paletám, má to mnoho výhod!
Společnost Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o. se zabývá výrobou plastových palet. Přejděte z jednorázových dřevěných na odolné plastové palety s delší životností a vyšší bezpečností při práci.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Prodej barevných kovů - nerez, měď, hliník, bronz v naší hale a za skvělé ceny
Rozšířený sortiment barevných kovů - nerez, měď, bronz, hliník a polykarbonátu nakoupíte pohodlně v nové hale společnosti GAVENDA s.r.o.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Uhelné sklady - prodej uhlí za špičkové ceny, levné černé i hnědé uhlí v Opavě
Navštivte uhelné sklady od společnosti Andrla CZ s.r.o. v Opavě, kde prodáváme hnědé i černé uhlí za špičkové ceny. Napytlovat si můžete libovolné množství.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Hliníkové plechy, svitky - velkoobchodní prodej s individuálním přístupem
Velkoobchodní prodej hliníkových plechů a svitků s individuálním přístupem realizuje společnost Mikra Metal s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje kromě hliníku také na nerezové produkty.
Značkovací barvy a spreje na podlahové značení, lesnické i reflexní - e-shop - velký výběr
Firma KRIŽAN, s.r.o. Vám přináší velký výběr z bezpečnostního značení. Na našem e-shopu najdete mino jiné značkovací barvy a spreje na podlahové značení, reflexní i lesnické spreje a mnoho dalších.
KRIŽAN, s.r.o.
Výroba horkých obalovaných asfaltových směsí, prodej asfaltový beton, obalované kamenivo
Výrobu horkých obalovaných asfaltových směsí a prodej asfaltového betonu i obalovaného kameniva zajišťuje Obalovna Ostrava s.r.o. s dlouholetou tradicí v oblasti výroby horkých asfaltových směsí.
Obalovna Ostrava s.r.o.
Vodou ředitelná jednovrstvá barva Aquarex na kov, plechové střechy, okapy, ploty, vrata
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě, kde si v jeho sortimentu můžete vybrat také vodouředitelnou jednovrstvou barvu Aquarex na plechové střechy, okapy, ploty i vrata.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Prodej textilních vazáků, upínacích pásů, závěsných i nekonečných popruhů na E-shopu
Výběr textilních vazáků různé nosnosti, upínacích pásů, závěsných i nekonečných popruhů a komponentů textilních vazáků naleznete na E-shopu firmy Pavlínek s.r.o. Ostrava.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Svařované sítě do betonu - kari sítě pro vyztužení základových desek nebo podlah
Kvalitní svařované sítě do betonu seženete u společnosti GAVENDA s.r.o., která nabízí tyto kari sítě v různých rozměrech vhodné pro vyztužení základových desek či betonových podlah.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Nerezové tyče čtyřhranné i šestihranné, plochá ocel, kulatina - velkoobchod
Ostravská společnost Mikra Metal s.r.o. se specializuje na velkoobchodní prodej nerezové oceli a zakoupit u ní můžete kvalitní čtyřhranné a šestihranné nerezové tyče, plochou ocel i kulatinu.
Kvalitní horké asfaltové směsi, beton, koberec, obalované kamenivo
S výrobou kvalitních horkých obalovaných asfaltových směsí má dlouholeté zkušenosti naše společnost Obalovna Ostrava.
Obalovna Ostrava s.r.o.
Technické, dekorativní a auto, moto spreje - největší výběr v Opavě
Největší výběr barev ve spreji naleznete ve specializované prodejně firmy DUMAG barvy s.r.o. v Opavě! Máme dekorativní, technické i auto a moto spreje všech druhů.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Prodej a velkoobchod svařované i bezešvé trubky s příslušenstvím
Svařované i bezešvé trubky můžete zakoupit od ostravské společnosti Mikra Metal s.r.o., která je specialistou na velkoobchodní prodej výrobků z nerezové oceli, které jsou vždy ve špičkové kvalitě.
Okrasný štěrk a kámen na zahradu - okrasné kamenivo, drť, kvalitní materiál
Kameny a štěrk na zahradu seženete u firmy Andrla CZ s.r.o z Opavy, kde si můžete vybrat z širokého výběru kvalitního okrasného kameniva a drtí.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Výroba jemnozrnného, střednězrnného i hrubozrnného asfaltového betonu
Jemnozrnný, střednězrnný i hrubozrnný asfaltový beton vyrábí společnost Obalovna Ostrava s.r.o., která se specializuje na výrobu horkých obalovaných asfaltovaných směsí a v oboru má bohaté zkušenosti.
Obalovna Ostrava s.r.o.