Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Ochrana dřeva proti ohni i škůdcům - dokonalý systém ochrany dřeva před požárem
Bochemie wood care s.r.o. dodává profesionální přípravky pro ochranu dřeva. Bochemit Antiflash je dokonalý přípravek určený ke snížení reakce dřeva na oheň s preventivními účinky i proti škůdcům.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Přípravky do vířivek, které jsou šetrné k životnímu prostředí i Vaší pokožce
Společnost Polympt dodává bezchlórovou chemii do vířivky. Pro její úpravu vody jsou vhodné přípravky, které nedráždí pokožku a jsou ideálním řešením pro ekzematiky a astmatiky. Navštivte náš eshop.
POLYMPT CZ s.r.o.
Odolné nátěry, barvy, spreje Raptor - ochrana proti korozi a slunečnímu záření
Dopler Studio na svém eshopu a na prodejně v Ostravě nabízí k prodeji ochranný nátěr, barvy a spreje na kov značky Raptor. Přípravky jsou vhodné na přívěsy, zábradlí, schody a další kovové materiály.
Dopler Studio Barvy, laky
Zimní zahrady, zádveří a zábradlí z kvalitního a odolného polykarbonátu
Výrobu a montáž zimních zahrad, zádveří, zábradlí a skleníků z polykarbonátu, který je velmi odolný a kvalitní, zajišťuje společnost H&P Polykarbonáty s.r.o. v Ostravě a ve Frýdku-Místku.
H&P Polykarbonáty
Prodej a dodávka svařovaných a presovaných schodišťových stupňů
Společnost Kytulava s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na dodávku schodišťových stupňů, které jsou vyrobené ze svařovaných podlahových roštů a mají širokou škálu využití.
Šití, výroba plachet na bazény, přístřešky, vozíky, stánky
Společnost KARPJAK sídlící v Ostravě se specializuje na šití a výrobu krycích plachet na míru, které můžete využít na bazény, stánky, vozíky a přístřešky.
KARPJAK
Rychlá montáž a výměna lamelových clon s plastovou lištou QM – PVC lamely ušetří Vaše náklady
Rychlou montáž i snadnou výměnu plastových lamel zajistí společnost Portaflex s.r.o. se sídlem v Ostravě. PVC clony s plastovou lištou QM ušetří Vaše náklady při pořízení i údržbě a brání úniku tepla.
Portaflex s.r.o.
Výroba plastových karet s čipem, s originálním potiskem na míru
Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která se zabývá výrobou plastových karet s čipem a čipových karet s potiskem, doporučujeme Vám BlackCard z Ostravy.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Dřevěné obklady na stěnu i na strop vhodné do interiérů i exteriérů. kryty na radiátory
Výrobou a montáží dřevěných obkladů na stěny a stropy, kryty na radiátory, obklady ze dřeva vhodné do interiérů i exteriérů, se zabývá společnost Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Balené i volně ložené černé a hnědé uhlí, koks, brikety – velkoobchodní prodej
Velkoobchodním prodejem na paletách baleného i volně loženého černého uhlí, hnědého uhlí, koksu a briket se zabývá společnost EMTB Trade s.r.o. se sídlem v Ostravě. Kvalita za příjemné ceny
EMTB Trade s.r.o.
Šití krycích plachet na míru - k zakrytí haly, přístřešku, bazénu, zahradního nábytku
Šití krycích plachet na míru zajišťuje společnost Karpjak, která sídlí v Ostravě. Plachty můžete využít k zakrytí hal, přístřešků, bazénů i zahradního nábytku.
KARPJAK
Prodej podlahových ocelových či pozinkovaných roštů, mohou být venkovní, čistící i zátěžové
Prodejem podlahových ocelových, pozinkovaných a svařovaných roštů, pororoštů, které jsou čistící zátěžové či venkovní, se zabývá společnost FLOMAT s.r.o. na svém eshopu.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Dulux perfect white -  sněhově bílá barva s dokonalým rozlivem a perfektním výsledným vzhledem
Pokud chcete při malování interiéru dosáhnout perfektně bílého odstínu barvy, vyzkoušejte bílou penetrace a sněhově bílou barvu Dulux Perfect White, kterou zakoupíte v prodejně SILESIA COLOR Ostrava.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Ochrana, impregnace dřeva s přípravky Bochemit - aby Vám dřevěná terasa dlouho vydržela
Kvalitní ochrana a impregnace dřeva - takové jsou přípravky Bochemit! Zabraňte napadení dřeva dřevokaznými houbami, plísněmi a hmyzem, aby Vaše terasa vydržela co nejdéle krásná a zdravá.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Aby Vás pergola přežila – preventivní dlouhodobá ochrana dřeva proti plísním či hmyzu
Přípravky značky BOCHEMIT tvoří dokonalý systém ochrany vaší dřevěné pergoly – poskytnou jí jak dlouhodobou ochranu proti napadení hmyzem, dřevokaznými houbami či plísněmi, tak proti UV záření.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Ochranu při svařování či obrábění kovů zajistí svařovací clony z PVC pásů a plachty
Výrobu svařovacích clon z PVC pásů a plachet zajistí společnost Portaflex s.r.o., která sídlí v Ostravě. Clony a plachty chrání pracovníky při svařování a obrábění kovů před negativními vlivy.
Portaflex s.r.o.
Prodej hutního materiálu včetně jeho dělení a řezání na míru - ocelové trubky, barevní kovy
GAVENDA s.r.o. je specialistou na prodej hutního materiálu z konstrukčních ocelí s působností v Krnově, Oticích i Ostravě. Také Vám zajistíme spolehlivé dělení a řezání hutního materiálu na míru.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Spreje se zinkem pro retušování a ochranu – nejúčinnější forma tohoto kovu na dnešním trhu
Spreje se zinkem pro retušování a ochranu si pořídíte na prodejně firmy KVP servis s.r.o. v Opavě. Spreje ZINC a METAL ZINC patří mezi nejprofesionálnější retušovací pomůcky na našem trhu.
KVP servis s.r.o.
Hliníkové profily a spojovací materiál LIPRO k výrobě regálů, prodejních stánků
Obchodní společnost Tertec s.r.o. v Ostravě poskytuje výrobu, prodej a montáž hliníkových profilů i spojovacího materiálu LIPRO, které můžete použít například při výrobě regálů či prodejních stánků.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Míchání barev na počkání - profesionální tónovací centrum, široký výběr z desetitisíců odstínu
Firma ABC barvy s.r.o. Vám nabízí míchání barev na počkání v Opavě. Poskytneme Vám široký výběr z desetitisíců odstínů a v našem míchacím tónovacím centru Vám namícháme odstín, který si budete přát.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Kalkulátor spotřeby pro výběr správného produktu Bochemit a výpočet množství
S výběrem produktu Bochemit vám pomůže kalkulátor spotřeby od společnosti Bochemie. Zajistěte si správný přípravek pro chemickou ochranu nebo sanaci dřeva včetně potřebného množství.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Lamelové clony do vchodů pro zajištění tepelné izolace
Společnost Kovo Praktik s.r.o., která působí v Ostravě vyrábí širokou řadu vybavení nejen do firem, skladů a kanceláří. Mezi výrobky také najdete lamelové clony do vchodů pro zajištění tepelné izolace
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Kvalitní ochrana dřeva – nátěry na dřevo, lazury a oleje značek Remmers, Sokrates a dalších
Kvalitní nátěry na dřevo, lazury, oleje, vosky, krycí emaily a další přípravky značek Sokrates, Remmers a dalších naleznete na prodejně firmy KMB barvy s.r.o. v Havířově- Šumbarku.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Prodej a dodávka - odporově svařované a presované podlahové rošty
Společnost Kytulava s.r.o. v Ostravě se zaměřujeme na servis, prodej a dodávku surových, zinkovaných, svařovaných i lisovaných podlahových roštů.
Koncentrované odmašťovače a čističe, které Vás zbaví i velmi zanesených nečistot
Výrobky společnosti Faren jsou ekologické chemikálie s širokým rozsahem výroby. Na prodejně firmy KVP servis s.r.o. v Opavě naleznete koncentrované odmašťovače a čističe i pro silně zanesené plochy.
KVP servis s.r.o.