Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Ocelové plechy, díly, tyče a trubky z kvalitní oceli
Prodej plechů z otěruvzdorné oceli HARDOX a konstrukční vysokopevnostní oceli STRENX. Výrobu polotovarů a dílů z této oceli Vám zajistí společnost DIMONT HDX s.r.o.
Kvalitní žáruvzdorné a izolační materiály, především tkaniny, desky a šňůry – prodej a dodávka
Žáruvzdorné a izolační materiály, termoizolační desky a tkaniny, šňůry a termoizolace dodává a prodává společnost ARCO B. B. T., spol. s r.o., která sídlí v Třinci.
Prodej - stínící tkaniny, sítě protiprůvanové, na lešení, na přívěsné vozíky
Společnost Arnak s.r.o. v Ostravě se specializuje na prodej a zakázkovou výrobu protiprůvanových sítí a stínících tkanin, které využijete na lešení, na valníky nebo na přívěsné vozíky.
Arnak s.r.o.
Bílá protiplísňová barva Jupol na plísně a řasy - barva vhodná do kuchyní, jídelen, koupelen a jiných sanitárních prostor
Široký výběr barev a laků naleznete u firmy DUMAG barvy s.r.o sídlící v Opavě. Máme pro Vás odolnou malířskou barvu JUPOL CITRO proti plísním či otěru, vhodnou do jakéhokoliv interiéru.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Dodávka polotovarů z PTFE-teflonu, například tyče, desky, tkaniny a prášky – velkoobchodní prodej
PTFE-teflon je kvalitní materiál s vynikající chemickou odolností. Dodávku a prodej teflonových polotovarů, například tyče, tkaniny, desky, trubky a prášky, zajistí společnost ARCO B.B.T. v Třinci.
Neviditelný zahradní obrubník - vysoce odolný a jednoduše tvarovatelný
Neviditelný zahradní obrubník, který je vysoce odolný a jednoduše tvarovatelný zakoupíte u firmy ABC service, obchodní společnost s.r.o. z Frýdku-Místku.
Míchání interierových i fasádních barev na počkání - tónovací centrum
ABC barvy s.r.o. je firma z Opavy, která se zaměřuje na kompletní sortiment malířských potřeb a nabízí Vám míchání fasádních i interierových barev na počkání ve svém tónovacím centru.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Nitro barvy - míchání barev, odolnější povrch díky nitrobarvám
DUMAG barvy s.r.o. nabízí největší výběr barev a laků v Opavě. V našem sortimentu naleznete nitro barvy, které Vám také namícháme na počkání. Díky nitrobarvám bude povrch odolnější.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Největší výběr sprejových barev - kvalitní barvy ve spreji
Sprejové barvy, barvy ve spreji s největším výběrem prodává specializovaná prodejna barev a laků DUMAG barvy s.r.o. v Opavě na Krnovské ulici.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Barvy Caparol - probarvené omítky, interiérové a fasádní barvy
Prodejna barev v Opavě ABC barvy s.r.o. ve svém sortimentu nabízí také barvy Caparol - probarevné omítky, interiérové a fasádní barvy.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Stabilní gabionové konstrukce Opava, vyskládané kamenné zdi dokonale utlumí venkovní hluk
Stabilní gabionové konstrukce Opava, vyskládané kamenné zdi dokonale utlumí venkovní hluk, zpevnění svahů a přehrad, ochranné ploty, prostorové konstrukce, zpevnění nájezdů mostů.
Trubky pro ochranu elektrických a optických kabelů
PE-HD ochranné trubky, potrubí, kabelové chráničky i mikrotrubičky od společnosti MATEICIUS a.s. Široký sortiment, vysoká kvalita našich výrobků i minimalizace negativních vlivů na životní prostředí.
MATEICIUC a.s.
Prodej výrobků z umělého i přírodního kamene - široký sortiment v eshopu
Prodejem výrobků z umělého i přírodního kamene se zabývá společnost ABC serivce s.r.o. z Frýdku Místku, která má na svém eshopu široký sortiment, ze kterého si můžete vybrat i vy!
Kvalitní síťované a rašlové pytle na brambory, zeleninu či ovoce
Společnost SACK CZ s.r.o. e sídlem v Opavě nabízí ve svém sortimentu velký výběr kvalitních síťovaných a rašlových pytlů nejen na brambory, ale také zeleninu a ovoce.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
prodej - hnědé a černé uhlí, brikety a dřevo, zastřešený sklad
V našem velkém zastřešeném uhelném skladu v areálu firmy Andrla CZ s.r.o. v Brance u Opavy nakoupíte kvalitní hnědé i černé uhlí, palivové dřevo i hnědouhelné brikety.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Průmyslové barvy a nátěrové hmoty ALCEA pro průmysl
Naše specializovaná prodejna DUMAG barvy s.r.o. nabízí široký sortiment průmyslových barev vhodných na stroje a strojní součástky v Opavě.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Lazury na dřevo Opava - lazurovací barvy, oleje a vosky na dřevěné povrchy
ABC barvy s.r.o. Vám nabízí kvalitní lazury na dřevo v Opavě. V sortimentu naleznete široký výběr lazurovacích barev, olejů a vosků na dřevěné povrchy.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Pytlované hnědé uhlí ořech pro Moravskoslezský kraj
Naše společnost poskytuje prodej pytlovaného hnědého uhlí, ořech 2 v Jistebníku a okolí.
Ing. Dalibor Čmiel
Barvy na kov a rez Hammerite, vhodné na kovové ploty, zábradlí a střechy - míchání různých odstínů
Kvalitní barvy na kov a rez Hammerite nakoupíte v prodejně barev a laků DUMAG v Opavě. Navíc Vám tuto speciální barvu na kov a rez namícháme do různých odstínů podle Vašeho přání.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Přírubové trubky s dvojitým lemem na obou koncích z kvalitní oceli
Firma ArcelorMittal Tubular Products Karviná a.s se specializuje na výrobu trubek. V produktech naleznete také přírubové trubky s dvojitým lemem na obou koncích z kvalitní oceli
E-shop, výroba krycí plachty, nepromokavé na bazény, šití plachet
Společnost Arnak s.r.o. z Ostravy se specializuje na zakázkovou výrobu a e-shop krycích nepromokavých plachet, které využijete pod zámkovou dlažbu, na bazén, přívěsný vozík či foliovník.
Arnak s.r.o.
Spreje CHALK PAINT pro renovaci nábytku ve stylu ,,vintage" - matný povrch a sametový vzhled
DUMAG barvy s.r.o. je specializovaná prodejna barev a sprejů v Opavě, kde naleznete také novinku v podobě spreje CHALK PAINT, který je určený pro originální renovaci nábytku ve stylu ,,vintage".
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Bezešvé a svařované ocelové trubky z neušlechtilých i ušlechtilých uhlíkových ocelí
ArcelorMittal je nejvýznamnějším výrobcem bezešvých trubek v České republice. Bezešvé trubky jsou vyráběny na dvou Stiefelových tratích v rozmezí vnějšího průměru trubky od 21,3 mm do 273,1 mm.
Výroba kovových součástí pro nábytek, přístrojové skříně
Výrobu kovových součástí pro nábytek a přístrojových skříní nabízí firma HON-KOVO s.r.o. sídlící v Opavě na Olomoucké ulici
Výroba trubek, otevřených i uzavřených profilů
ArcelorMittal Tubular Products Karviná a.s vyrábí trubky a otevřené i uzavřené profily.