Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Dodavatel kvalitního stavebního dřeva pro stolaře, truhláře i domácí kutily
Dodavatelem kvalitního stavebního dřeva pro stolaře, truhláře i domácí kutily je společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě, která působí v Česku i na Slovensku.
Prodej technických plynů ke svařování
Společnost KVP servis s.r.o. působí v oboru dodávek svařovací techniky a technických plynů ke svařování. Dodáváme směsné, dvousložkové i vícesložkové plyny.
KVP servis s.r.o.
Prodej - Štěrk, písek, okrasný kámen, lomová, břidlicová drť Opava
Andrla CZ s.r.o je společnost zajišťující prodej štěrku, písku, okrasného kamene, lomové a břidlicové drtě v Opavě a okolí.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Okrasné kameny nejen na zahradu - prodej, e-shop, kvalitní materiál, nízké ceny
Prodej okrasných kamenů nejen na zahradu naleznete na našem e-shopu firmy Kameny Opava, kde nabízíme kvalitní materiál za nízké ceny.
Výroba kovových součásti a nábytkových dílů - výškově stavitelná stolová podnoží
HON-KOVO s.r.o. je strojírenská firma z Opavy, která vyvíjí a vyrábí kovové součásti a nábytkové díly jako jsou například výškově stavitelná stolová podnoží.
Svařované trubky pro rozvody kapalných a plynných hořlavých médií se šroubovicovým svarem
Firma ArcelorMittal se sídlem v Karviné poblíž Ostravy nabízí špičkové svařované trubky se šroubovicovým svarem pro plynovody a pro rozvody kapalných a plynných hořlavých médií.
Průmyslová, žáruvzdorná keramika, žárobetony - kvalitní výrobky
V oblasti průmyslové žáruvzdorné keramiky se obraťte na odborníky, firmu CAPITAL REFACTORIES s.r.o. se sídlem v Šenově u Ostravy, která vytváří žárobetony a další kvalitní výrobky.
Okrasná kamenná drť na zahradu, do interiéru i hroby - růžová, bílá, zelená, hnědá (medová)
Firma Kameny Opava prodává kvalitní kamennou drť, která je vhodná nejen na okrasné zahrady, ale také do interiéru, na květinové dekorace a hroby. Uspokojíme zákazníky z Opavy, Hlučína i Ostravy.
Ušetřete za energie – levný plyn a elektřina pro domácnosti a firmy
LAMA energy a. s. se sídlem v Hradci nad Moravicí se zabývá distribucí, prodejem a dodávkou levného zemního plynu a elektřiny po celé České republice i na Slovensku.
Nerezové děrované a dekorativní plechy | Paskov - Ostrava
Kvalitní děrované a dekorativní nerezové plechy naleznete v našem katalogu.
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Keramická jádra pro odlévání železných i neželezných odlitků - výroba
Výrobu keramických jader pro odlévání železných i neželezných odlitků zajišťuje společnost Capital Refractories s.r.o. se sídlem v Šenově u Ostravy, která je specialistou na žáruvzdornou keramiku.
Solitérní okrasné kameny na zahradu - kvalitní přírodní kameny
Solitérní okrasné kameny na zahradu Vám nabízí naše firma Kameny Opava. Kvalitní přírodní kameny můžete využít jako dekoraci na zahradě, v okolí firmy nebo hotelu.
Hutní nerezový materiál, velkoobchod | Paskov - Ostrava
Dodáme kvalitní hutní antikorozní výrobky z různé oceli. Pracujeme s kovem žáruvzdorným, austenitickým, martenzitickým, feritickým a duplexním.
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Lehké, bezpečné a především výkonné plastové palety pro Vaši logistiku
Plastová paleta Rackpal® 1208M společnosti Schoeller Allibert je silnější, ale lehčí než většina palet na trhu, využívá se hlavně v logistice - potravinářský průmysl, e-commerce, retail, automotive.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Žáruvzdorné materiály, žárobetonové tvarovky – výroba, prodej, oprava
Nezbytné použití žáruvzdorných materiálů a žárobetonových tvarovek je nutné v řadě průmyslových odvětví. O výrobu, prodej i opravu průmyslové keramiky se postará firma CAPITAL REFRACTORIES s.r.o.
Tepelné zpracování – předehřev, žíhání, spalování, ohřev svarů
Univerzálním řešením ohřevu svarů ve strojírenství a energetice je technologie tepelného zpracování, kterou provádí předehřevem a žíháním firma SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT s.r.o.
Výroba vyzdívky - žáruvzdorná izolace pro pece, kotle i průmyslové pece
Vyzdívky využívané jako žáruvzdorné izolace pro pece, kotle i průmyslové pece a další zařízení, vyrábí společnost Capital Refractories s.r.o., která sídlí v Ostravě - Šenově.
Fasádní barvy DULUX a HET - profesionální nátěry na fasádu a omítku
Kvalitní nátěrové systémy pořídíte od havířovské společnosti KMB barvy s.r.o., která se zaměřuje na prodej a míchání barev pro interiéry, exteriéry, dřevo a další.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Tónovací centrum, tónování a míchání barev podle přání na počkání
Barvy - laky komplet v Opavě je řetězec speciálních prodejen s kompletním sortimentem interierových a fasádních barev, také nabízíme míchání barev na počkání v našem tónovacím centru v Opavě.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Sypký stavební materiál - prodej kvalitního štěrku a písku pro stavby
Pokud sháníte kvalitní písek a štěrk, navštivte naší prodejnu KAMENY OPAVA s. r. o. v Kravařích , kde vám nabídneme široký sortiment sypkých stavebních materiálů.
Průmyslová keramika, žárobetony, železobetonové tvarovky - výroba, prodej
Mezi lídry v oblasti výroby žáruvzdorných materiálů patří firma CAPITAL REFRACTORIES s.r.o., která se zabývá výrobou průmyslové keramiky, žárobetonu a žárobetonových tvarovek.
Specializovaný velkoobchod barev a laků na dřevo, kov, fasády, beton, asfalt
Specializovaný velkoobchod barev a laků na dřevo, kov, fasády, beton, asfalt najdete v Ostravě-Radvanicích u firmy SILESIA COLOR.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Prodej sypkých materiálu - štěrku, písku, lomové drti, okrasných kamenů
Společnost Andrla CZ s.r.o. z Branky u Opavy prodává sypké materiály, mezi kterými naleznete štěrky, písky, lomovou drť, okrasné kameny a strusku.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Prodej kvalitního černého a hnědého uhlí, koksu a briket i s dopravou vč. složení
Prodejem kvalitního černého a hnědého uhlí, koksu a briket, dopravou včetně složení se zabývá společnost Uhlí Morava s.r.o. v okolí Ostravy, Havířova, Karviné, Bohumína, Orlové a Českého Těšína.
Kvalitní černé a hnědé uhlí, koks, brikety – prodej a doprava včetně složení
Prodejem a dopravou volně loženého i baleného černého a hnědého uhlí, koksu a briket se zabývají Uhelné sklady Příbor dostupné pro zákazníky z Frýdku-Místku, Nového Jičína a Kopřivnice.