Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Velkoobchod, prodej kvalitních světových autolaků, barev koncernu PPG
Firma Janků Autolaky s.r.o. v Ostravě Vám nabízí velkoobchodní prodej těch nejlepších kvalitních světových barev a autolaků koncernu PPG.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Ostrava
Velkoobchod, prodej kvalitní nástrojové a rychlořezné oceli pro práci za studena
Pro práci za studena a namáhané nástroje využijte kvalitní nástrojové a rychlořezné oceli s dlouhou životností od firmy DEVIMEX s.r.o., která se zabývá velkoobchodem a prodejem hutních materiálů.
Velkoobchod s hutním materiálem, plechy, trubky, profilová ocel Ostrava
Hutní materiál za bezkonkurenční ceny nakoupíte u společnosti DEVIMEX s.r.o. v Ostravě. Jsme dodavateli hutního materiálu do tuzemských i zahraničních firem. V naši nabídce najdete: - trubky - bezešvé, závitové, podelně svařované, bezešvé válcované za tepla - profilová ocel s různými druhy profilů - plechy - široká ocel - jaklové profily - ...
Střešní zachytávače sněhu - protisněhové háky na střechu, výroba, prodej
Střešní zachytávače sněhu - protisněhové háky na střechu vyrábí a prodává firma KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Profily, trubky, plechy a jejich dělení na míru - prodej hutního materiálu
Spolehlivá společnost GAVENDA je specialistou na hutní materiál v Krnově a okolí. V sortimentu naleznete různé plechy, profily a trubky, samozřejmostí je také dělení dle velikosti a druhu materiálu.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál Krnov
Nerezové i nepoměděné svařovací dráty KOWAX té nejvyšší kvality
Nerezové i nepoměděné svařovací dráty KOWAX té nejvyšší kvality a za rozumnou cenu seženete ve firmě SVARMETAL s.r.o. ve Skotnici poblíž Nového Jičína a Příboru.
Gumárenské produkty - prodej syntetického kaučuku, polymeru, kalafun i zinkových bělob
Prodejem gumárenských produktů, jako je syntetický kaučuk, polymer, kalafuny či zinkové běloby, se zabývá společnost Genetrix v Bohumíně, která patří mezi přední dodavatele těchto surovin.
Slezské černé uhlí s maximální výhřevností i ve vysokých mrazech - prodej, rozvoz
Prodejem a rozvozem slezského černého uhlí s maximální výhřevností i ve vysokých mrazech, se zabývá společnost RevoSolar s.r.o. Působíme v okolí Bohumína, Ostravy a dalších měst v jejich blízkosti.
Bezešvé tvarované, svařované trubky válcované za tepla, s vnitřními žebry
Společnost Devimex s.r.o. v Ostravě nabízí bezešvé tvarované trubky, svařované trubky, válcované za tepla i s vnitřními žebry.
Sleva a akce na obkladové palubky smrkové  té nejvyšší kvality
Společnost Dřevo Ostrava pro Vás připravila akci na obkladové palubky ze smrkového dřeva té nejvyšší kvality.
Míchání barev, autolaků - nejkvalitnější, nejjasnější, nejneobvyklejší odstíny
Ty nejjasnější, nejneobvyklejší a nejkvalitnější barvy vám namícháme v naší firmě Janků autolaky v Ostravě. Vyberte si svůj odstín a my vám jej obratem namícháme.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Ostrava
Elektřina bez omezení - levná dodávka energie s osobním přístupem
Elektřinu bez omezení vám garantuje společnost Right Power a.s., která dodává levnou energii, díky které ušetříte a to vše s osobním přístupem, který vás přesvědčí o kvalitách této firmy.
Dlouhodobý dodavatel plynu s lidským přístupem a programy na míru
Dlouhodobým dodavatelem plynu, který má navíc lidský přístup a nabízí spoustu různých programů na míru je společnost Right Power a.s. organizační složky.
Plotovky, plotové latě včetně povrchových úprav frézování, hoblování
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou plotových latí a to včetně jejich povrchových úprav jako je frézování či hoblování.
Dodavatel elektřiny a plynu – výhodná cena pro firmu i domácnost
Dodavatelem elektřiny a plynu, u kterého máte jistotu výhodné ceny pro firmy i domácnosti, je společnost RIGHT POWER, a.s., organizační složka nabízející také široký sortiment asistenčních služeb.
Prodej barev, autolaků, vybavení lakoven - kvalitní produkty pro snadnou práci
Prodej barev, autolaků a dalšího vybavení do lakoven zajišťuje společnost Autoslužby Janoušek s.r.o. Naše společnost nabízí kvalitní produkty, které Vám usnadní práci!
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Vysoce efektivní dřevěné brikety - suché palivo za nízkou cenu s rozvozem zdarma
Vysoce efektivní suché palivo, kterým jsou dřevěné brikety prodává za nízké ceny firma RevoSolar, s.r.o. a zajišťuje rozvoz zdarma v okolí Frýdku, Příboru, Jablůnkova i Karviné, Havířova, Třince aj.
Průmyslové barvy - alkydové, akrylátové, epoxidové, včetně tónování
Naše firma ABC Barvy z Opavy Vám ve svém sortimentu nabízí průmyslové barvy. Můžete si vybrat alkydové, akrylátové či epoxidové i polyuretanové průmyslové barvy, a to včetně jejich tónování.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Profesionální barvy, laky, mořidla a další přípravky vhodné pro dřevo a jeho ochranu
Profesionální barvy, laky, mořidla a další přípravky vhodné pro dřevo a jeho ochranu prodává v té nejlepší kvalitě společnost KMB Barvy s.r.o., která působí nejen v okolí Ostravy, ale také Hlučína.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Prodej autolaků, vybavení autolakoven - kvalitní příslušenství pro autolakýrníky
Kvalitní příslušenství pro autolakýrníky vám dodá do vaší autolakovny firma Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. z Havířova, která prodává autolaky a vybavení autolakoven.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Hoblované desky, fošny a střešní latě čisté i s impregnací
Prodejem hoblovaných desek, fošen a střešních latí čistých i impregnovaných v okolí Ostravy a Frýdku se zabývá společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza, která je dodavatelem kvalitního stavebního dřeva.
Kvalitní dřevěné pelety - moderní, ekologická alternativa paliv
Na kvalitní dřevěné pelety, které jsou dnes moderní ekologickou alternativou běžného paliva, se specializuje společnost RevoSolar s.r.o., která působí v okolí Karviné, Havířova, Třince a dalších.
Stavební materiál - prodej stavebnin
Opavská štěrkovna LOSERT spol. s r.o. v Opavě-Jaktaři nabízí širokou nabídku stavebnin a stavebního materiálu.
Lampový olej, podpalovače, líh do krbů - výroba, e-shop
Společnost LERA-LEZNA CZ se zabývá prodejem a výrobou lampového oleje, podpalovačů a lihů do krbů v Bruntále. Na našem webu také naleznete e-shop.
Štěrkovna - prodej, bílinské hnědé uhlí ořech 2, černé uhlí, koks
Štěrkovna LOSERT spol. s. r. o. se zabývá prodejem černého uhlí, koksu a bílinského hnědého uhlí ořech 2 v Opavě a okolí.