Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Trapézové plechy k zastřešení  zahradních domků, různých přístřešků, domů a hal
V sortimentu naší firmy GAVENDA s.r.o. se sídlem v Oticích naleznete trapézové plechy pro různé konstrukce střech či opláštění budov. Prodáváme hutní materiál ve vysoké kvalitě za přijatelné ceny.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Výroba - ochranné měchy, manžety, rukávce na hydraulické válce
Společnost KARPJAK se sídlem v Ostravě se specializuje na výrobu ochranných měchů, manžet a rukávců na hydraulické válce, které jsou odolné proti vlhku, prachu a vysokým teplotám.
KARPJAK
Prodej průmyslových, antikorozních akrylových barev DISOLAC, které jsou vysoce odolné
Prodejem a mícháním průmyslových, antikorozních, akrylových barev na kov DISOLAC se zabývá společnost JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. v Ostravě. Vyznačují se vysokou odolností, vhodné i na podvozky.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Průmyslové barvy Ostrava
Barvy na obnovu nátěrů po zimě - jarní nátěry na dřevo, kov i beton
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě, kde najdete také barvy vhodné na jarní nátěry dřeva, kovu i betonu.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Bez dobrého dřeva a chemické ochrany budou krovy v ohrožení
Česká značka BOCHEMIT, která je na našem trhu už 50 let, společnosti Bochemie nabízí ochranné prostředky proti dřevokaznému hmyzu, houbám i plísním. Ošetřené dřevo je základ kvalitní střechy.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Velkoobchodní prodej nerezových materiálů, plechy, tyče, JMB-STEEL s.r.o.
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se zabývá velkoobchodním prodejem nerezových materiálů. Skladem mají více jak 5 000 tun oceli.
Nenechejme zdomácnět dřevomorku domácí - ochrana dřeva a řeziva
Přípravky BOCHEMIT® zajistí spolehlivou ochranu dřeva. V BOCHEMII BOHUMÍN jsou vyráběny přípravky, které Vám zajistí ochranu proti dřevomorce domácí, dřevokazným houbám nebo dřevokazným plísním.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Sypké materiály, černé a hnědé uhlí, koks - doprava, prodej
Dopravou a velkoobchodním prodejem sypkých materiálů, černého a hnědého uhlí a koksu se zabývá společnost EMTB Trade s.r.o. Zajišťujeme silniční i železniční dopravu.
EMTB Trade s.r.o.
Systém záchytných sítí SafeNet pro výškové stavby, záchytné sítě jako ochrana chodců
Chcete-li to nejbezpečnější řešení ochrany chodců i Vašich zaměstnanců při provádění výškové stavby, zvolte záchytné sítě SafeNet od firmy SCASERV a.s.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
BOCHEMIT Opti F+ – ochrana konstrukčního řeziva proti biotickým škůdcům
Zaručte Vašemu konstrukčnímu řezivu ochranu proti biotickým škůdcům za pomocí přípravku BOCHEMIT Opti F+ od společnosti Bochemie a.s. se sídlem v Bohumíně.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Míchání průmyslových barev - vysoká kvalita, tónování specifického odstínu na přání
Průmyslové barvy ve vysoké kvalitě Vám namíchá firma SILESIA COLOR s působností v Ostravě a Frýdku-Místku. Barvy tónujeme na přání v požadovaném odstínu.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Pevné paliva - černé, hnědé uhlí, koks, biomasa - velkoobchod, prodej
Společnost EMTB Trade s.r.o. se sídlem v Ostravě, v rámci celé Evropy zajišťuje velkoobchodní prodej pevných paliv jako je černé, hnědé uhlí, koks, brikety či biomasa.
EMTB Trade s.r.o.
Přípravky BOCHEMIT vám zaručí profesionální a dlouhodobou ochranu dřeva proti houbám, hmyzu i plísním
Vsaďte na přípravky BOCHEMIT, díky kterým dlouhodobě a spolehlivě ochráníte dřevo v interiéru i exteriéru proti hmyzu, houbám i plísním! Používejte přípravky vyráběné v Bochemii Bohumín.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Výroba, prodej, polotovary, díly, ocel HARDOX, ocel STRENX, dělení vodním paprskem, tvarové dělení, poradenství
DIMONT HDX s.r.o. se sídlem v Ostravě se zabývá prodejem celých i dělených částí plechů z otěruvzdorné oceli HARDOX a také z konstrukční vysokopevnostní oceli STRENX švédské firmy SSAB OXELÖSUND.
Kované polotovary na ploty a brány - tyče, špice, ozdobné šišky, panty, ozdoby
Firma Večerek Tomáš se zaměřuje v okolí Ostravy i Opavy na kované polotovary a ozdobné špice, šišky, panty a další montážní prvky na ploty i brány.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Zpracování a prodej kovošrotu – litinový a vsázky schopný kovový odpad, ocelové a litinové třísky
Zpracováním, prodejem i výkupem kovošrotu se zabývají odborníci ze společnosti Centromat s.r.o. v Havířově, která je dobře dostupná i pro zákazníky z okolí Karviné.
CENTROMAT s.r.o.
Plechy a svitky válcované za studena, provoz Paskov
Hledáte prověřeného dodavatele nerezových materiálů se sídlem v ČR? Chcete na prvním místě kvalitu, dobře odvedenou práci a příznivou cenu? Naše společnost ITALINOX, s.r.o. je zde přímo pro vás!
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Štěrk, písek, kamenivo, struska - prodej stavebního materiálu
Firma POMP Vlaštovičky s.r.o. zajišťuje na Opavsku prodej štěrku, štěrkopísků, písku, zeminy, ornice, drceného kameniva a strusky.
POMP Vlaštovičky s.r.o. Štěrk a písek Opava
Kamenné šlapáky do trávníku, tedy nášlapné kameny, vhodné pro vytvoření cest v každé zahradě
V e-shopu i na prodejně najdete velký výběr kamenných šlapáků do trávy, které prodává společnost ABC service, spol. s.r.o. ve Frýdku-Místku. Nášlapné kameny jsou z různých druhů štípaného kamene.
Prodej, zpracování dřeva a hospodářská úprava lesů od BIOMARAS s.r.o.
Společnost BIOMAROS s.r.o. z Ostravy se zabývá prací v oboru lesnictví a zpracování a prodej dřeva, mezi její další činnosti pak patří prodej gastro zařízení a rekonstrukce.
PVC plachty s oky, krycí nepromokavé, tedy pogumované autoplachtoviny v různých rozměrech
Prodej PVC plachet s oky či krycí nepromokavé, kterým se také říká pogumované autoplachtoviny, v různých rozměrech zajistí na prodejně i v e-shopu společnost Arnak s.r.o. v Ostravě.
Arnak s.r.o.
Prodej, e-shop WPC profilů, dřevoplastových desek s vysokou odolností
Udělejte si plot či terasu z dřevoplastových desek a WPC profilů, vyrobené z kompozitního materiálu na bázi dřeva a plastového polymeru. Společnost ABC service z Frýdku-Místku má široký sortiment.
Potravinářský plyn pro výčep nápojů – nová moderní technologie, která Vám ušetří čas i peníze
Firma L & M nápoje s.r.o. Vám zajistí plyn pro všechny typy čepovaných nápojů. Pro restaurace, vinotéky i občerstvení jsou potravinářské plyny Drink GAS skvělou volbou se skvělým výsledkem.
L & M nápoje s.r.o.
Autolaky ve spreji - plnění barev, laků na auta a motorky do sprejů
Autolaky ve spreji prodává společnost Janků Autolaky s.r.o., která navíc ve své kamenné prodejně v Ostravě realizuje plnění barev a laků na auta a motorky do sprejů.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Ostrava
Univerzální barvy na dřevo i kov - pro ošetření dřeva a kovu v interiéru i exteriéru
Specializovaný velkoobchod nátěrových hmot SILESIA COLOR v Ostravě Vám přináší jednu barvu na vše. Jedná se o barvu Univerzál, která je vhodná na dřevo i kov v interiéru i exteriéru.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava