Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Stolařství, výroba dřevěných schodišť Blansko, dřevěné obklady schodišť, dřevěné zábradlí, dveře
Naše firma se specializuje na výrobu a montáž dřevěných schodišť v kombinaci s dřevěným, nerezovým nebo skleněným zábradlím.
Doprava a rozvoz hutního materiálu do 5t autem s hydraulickou rukou
Doprava a rozvoz hutního materiálu do 5t autem s hydraulickou rukou nabízí specializovaná firma Železářství Skořepka, s.r.o. v Brně.
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády, dřevěné lamelové fasádní obklady zajistí firma G Trade spol. s r.o. z Brna
Výroba kolagenu Brno, koncentrovaná kolagenní hmota ve formě gelu, prášku, zakázková výroba
Výroba kolagenu Brno, koncentrovaná kolagenní hmota ve formě gelu, prášku, zakázková výroba potravinových doplňků ve třech formách, bovinní, rybí, drůbeží, koňský, vepřový.
Palivové a krbové dřevo na prodej - velkoobchod, který udělá vše pro teplo vašeho domova
Velkoobchod na Jižní Moravě ve městě Hrušovany nad Jevišovkou u Znojma udělá vše pro teplo vašeho domova - zajistíme prodej kvalitního palivového a krbového dřeva včetně rozvozu!
Velkoobchod, prodej hutního materiálu, nerezového materiálu
Hledáte-li velkoobchod zaměřený na prodej hutního a nerezového materiálu, pak se obraťte na Železářství Skořepka, s.r.o. v Brně.
Komplexní dodávky automatizace budov
Inteligentní řízení budov, komfort a bezpečnost i energetická efektivita. Poradenství, projektování, realizaci zakázek i servis se zajištěnou úsporou energie Vám poskytne BUILDSYS, a.s. z Brna.
Velkoobchod se dřevem Znojmo - prodej palivového dřeva
Velkoobchod se dřevem, prodej palivového dřeva, tvrdého dřeva - dub, akát, buk, jasan, javor, habr, dřevo na topení, metrové dřevo od firmy PRODEX, spol. s r.o. ve Znojmě.
Tepelné zpracování kovů - žíhání, metarulgie, vytvrzování
Tepelné zpracování kovů jako je žíhání - metarulgie, vytvrzování probíhá v řízené ochranné atmosféře ve víceúčelových pecích firmy Q.I.P. s.r.o. Brno.
Výroba a prodej asfaltem obalované směsi pro podkladní, ložní vrstvy vozovek
Výrobou a prodejem asfaltem obalované směsi pro podkladní, ložní i obrusné vrstvy vozovek se zabývá v okolí Brna firma Jihomoravská obalovna s.r.o.
Jihomoravská obalovna s.r.o.
Vysprávkové hmoty k opravě komunikací s širokým rozsahem použití - rychlá a kvalitní aplikace
Specializovaná firma REKMA, spol. s r.o. se sídlem v Břeclavi nabízí bezkonkurenční vysprávkovou hmotu se širokým rozsahem použití. Celá aplikace je rychlá, snadná a kvalitní!
REKMA, spol. s r.o.
Výstavba elektrického vedení NN a VN, veřejného osvětlení
Distribuční síť nízkého a vysokého napětí v podobě nadzemního či kabelového vedení, trafostanice a veřejná osvětlení pro Vás zrealizuje Energetika Boskovice spol. s r.o.
Vysokopevnostní a pancéřové plechy Hodonín, zpracování otěruvzdorných plechů, vrtání, řezání
Vysokopevnostní a pancéřové plechy Hodonín, zpracování otěruvzdorných plechů, vrtání, řezání, zahlubování závitů, CNC frézování, zakružování, ohýbání, ohraňování.
GAMA OCEL, spol. s r.o. plechy oděruvzdorné
Velkoobchod s palivovým dřevem, prodej a zpracování dřeva
Firma PRODEX, spol. s.r.o. je velkoobchod s palivovým a krbovým dřevem, kde vám zajistí prodej a zpracování dřeva - dubové, bukové, akátové, tvrdé.
Čištění, péče a impregnace betonu, přírodního i umělého kamene
Na speciální čištění, odstranění skvrn, penetrace a impregnace betonu, přírodního i umělého kamene a keramiky, dlažby jedině zn. Finalit od firmy DEMA DEKOR CZ s.r.o.
Prodej palivového, krbového dřeva a briket na topení Znojmo
Prodej palivového dřeva a briket na topení vám zajistí firma PRODEX, spol. s r.o. v Hrušovanech nad Jevišovkou u Znojma.
Zakázková výroba obkladových desek a lišt z masivního dřeva
Zakázkovou výrobou obkladových desek a lišt z masivu se v okolí Brna zabývá společnost F.K. Dřevěné lišty s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Prodej palivového dřeva - velkoobchod dřeva, dub, akát, buk
Prodej palivového dřeva - dub, akát, buk, habr nebo směs tvrdého dříví vám poskytne firma PRODEX, spol. s r.o. ve Znojmě. Také zajistí zpracování vlákniny na palivové dřevo.
Slévárny – projekty, konstrukce, realizace zařízení
Projekční a konstrukční činnost pro slévárny, včetně realizace a dodání slévárenských zařízení zprostředkuje společnost METAKON s.r.o. Kompletní technologie pro modernizaci Vaší slévárny.
Investice v energetice, úspora a prodej energie
Výroba energií z obnovitelných zdrojů, úspora energií a investice. Kompletní servis pro energetický sektor, provoz vodních a fotovoltaických elektráren v ČR i na Slovensku.
GEEN Holding a.s.
Montáž designových desek dukta flexible – video
Montáž designových desek dukta - jak správně namontovat designové desky dukta LINAR, SONAR a FOLI Vám poradí společnost FK dřevěné lišty.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Dřevo na prodej - kvalitní palivové dřevo na topení - suché i polosuché dřevo
Firma PRODEX, spol. s.r.o., která sídlí nedaleko Znojma se zabývá prodejem kvalitního palivového dřeva na topení, které poskytuje suché i polosuché.
Omlazování a konzervace asfalto-betonových povrchů, asfaltové emulze - preventivní údržba
O preventivní údržbu silnic, omlazování a konzervace asfalto-betonových povrchů, asfaltové emulze pro narušené povrchy, flexibilní a pevný materiál se postará firma REKMA, spol. s r.o. z Břeclavi.
REKMA, spol. s r.o.
Prodej krbového dřeva, dřevo do krbu, velkoobchod s krbovým dřívím
Prodej krbového dřeva, dřevo do krbu suché a polosuché, velkoobchod s krbovým dřívím, export a import dřeva od firmy PRODEX, spol. s r.o. ve Znojmě.
Lamelové plastové clony, pruhové závěsy, výroba, prodej, servis a montáž
Výrobu, prodej, servis i montáž lamelových plastových clon, pruhových závěsů, protiprůvanové lamelové clony zajišťuje a dodává firma PortaTherm s.r.o., z Brna.