Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Prodej mořících přípravků, moření a pasivace ocelí, antikorozní ochrana
Dodávku, prodej mořících přípravků, moření a pasivace ocelí, antikorozní ochrana, tryskání bolotinou nerezových ocelí a další provádí firma FK system - povrchové úpravy, s.r.o. z Brna.
PVC lamelové clony pro průmyslový provoz -  brány, závěsy do vratových otvorů
PVC lamelové clony pro průmyslový provoz - brány, do vratového otvoru průmyslových hal, skladů, továren, závěsy z PVC na míru od firmy PortaTherm s.r.o. z Brna.
Ocelové prvky a betonářské výztuže pro betonové konstrukce, které dodáme i namontujeme
Spolehlivým dodavatel ocelových prvků pro monolitické betonové konstrukce a betonářských výztuží je společnost ARMOSPOL CZ s.r.o. z Brna. Dodáváme materiál na míru, a se zárukou dlouholeté pevnosti.
ARMOSPOL CZ s.r.o.
Zajištění kvality dodávané vody, čištění a odvádění odpadních vod
Kvalitní zásobování a dodávání pitné vody, úprava vod, stanovení vodného a stočného, čištění a odvádění odpadních vod, správu sítí vykonává Svazek vodovodů a kanalizací měst a obcí, Boskovice.
Uložení asfaltových ker za poplatek v areálu Jihomoravské obalovny u Brna
Jihomoravská obalovna s.r.o. sídlící v obci Rajhradice u Brna vám zajistí uložení asfaltových ker za poplatek přímo ve svém areálu.
Jihomoravská obalovna s.r.o.
Kvalitní brusiva, lepidla, silikony a izolační systémy
Švýcarská flexibilní brusiva Sia v Mikulově. Montážní PU pěny, leštící pasty, řezné a brusné kotouče, diamantové nástroje, silikony, lepidla a další produkty pro firmy i řemeslníky.
Dodávka atypických kulatých zastřešení na kruhové zahradní bazény
O realizaci atypických kruhových zastřešení pro nadzemní i zapuštěné zahradní kulaté bazény se postará firma Zastřešení kulatých bazénů Eva Graciasová z Hodonína.
Zastřešení kulatých bazénů Eva Graciasová
Brusné kotouče a disky, brusivo na objednávku
Brusivo nejvyšší kvality pro firmy i obchody dodává společnost LG abrasiv - Jaroslav Bubeník. Nabízíme kotouče, disky a frézy různých typů.
Certifikované vazníky, konstrukce pro střechy, tesařské konstrukce
Certifikované vazníky a jejich návrhy, konstrukce pro střechy, tesařské konstrukce, střešní vazníky a konstrukce od firmy EURODACH s.r.o. v Brně.
Kyselinovzdorná, kanalizační, hospodářská kamenina - výroba na zakázku
Kyselinovzdornou, kanalizační nebo hospodářskou kameninu pro celou Českou republiku vám na zakázku vyrobí firma PKZ Keramika Poštorná a.s. z Břeclavi.
Nerezový program madel – nerezová madla a další nerezové komponenty pro nerezová zábradlí
Nerezová madla či nerezové komponenty pro zábradlí – kompletní nabídku komponentů nerezového programu madel naleznete nově na e-shopu firmy FK dřevěné lišty, spol. s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Certifikované stavebnicové příhradové vazníky, konstrukce střech
Certifikované stavebnicové příhradové vazníky, konstrukce střech, vypracování návrhu vazníků s cenovou nabídkou na celou střechu od firmy Eurodach s.r.o. v Brně
Designové obkladové desky STEPWOOD, lamely z masivního dřeva
Specializovaným prodejcem kvalitních lamel z masivu a obkladových desek STEPWOOD je na Brněnsku společnost F.K. Dřevěné lišty s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Palivové dřevo, prodej, dodávka, dřeviny buku, dubu, habru, břízy, smrku, borovice Moravské Budějovice
Prodejce a dodavatel kvalitního palivového dřeva. Tvrdé listnaté i měkké jehličnaté, dřeviny buku, habru, dubu, břízy, smrku, borovice i modřínu od firmy BOŠ spol. s r.o.
BOŠ spol. s r.o.
Materiál pro výrobu kompozitu - pryskyřice, výztuže - skelné rohože, tkaniny
Různé materiály pro výrobu kompozitů dodává firma KORAL Tišnov. Dodáváme několik typů pryskyřice a výztuže, jako jsou skelné rohože nebo tkaniny.
Prodej svařovacích závěsů, boxů, PVC pásy a zástěny - ochrana zdraví při práci
Specialista na dodávku a prodej svařovacích závěsů a boxů pro ochranu zdraví zaměstnanců, to je společnost PortaTherm s.r.o., působící v Brně.
Prodej vysoce kvalitního černého a hnědého uhlí a palivového dříví
Zásobte se na zimu kvalitním palivovým dřívím nebo černým a hnědým uhlím, či jiným topivem od nás už dnes!
BOŠ spol. s r.o.
Dřevěné ukončení madel a oblouky k madlům – nákup online
Doplňkový sortiment k madlům, jako je dřevěné ukončení madel a oblouky k madlům z pařeného buku, dubu a dalších dřevin, nakoupíte na e-shopu drevenelisty.eu.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Dřevěné dělící mříže a podhledy WOODY  BARS - pro restaurace, hotely a komerční prostory
Naše společnost WOODYGLASS s.r.o. z Brna dodává produkty pro optické rozdělení interiéru a rozptýlení zvuku. Představujeme dřevěné dělící lamely WOODY BARS pro restaurace, hotely a komerční prostory.
Teplárenské konstrukční a dodavatelské služby v Jihomoravském kraji
Realizace projektů v oblasti tepelné energetiky, konstrukční a dodavatelské práce, teplárenské objekty s naší pomocí TERMOENGINEERING s.r.o.
TERMOENGINEERING, s.r.o. tepelná energetika
Magnetické karty, čipové karty i plastové karty IdentCORE
Výrobou a prodejem magnetických, čipových a plastových karet pro Vaše marketingové účely se zabývá společnost IdentCORE s.r.o.
IdentCORE s.r.o.
Tepelné a chemicko-tepelné zpracování kovů, zakázkové kalení
Tepelné a chemicko-tepelné zpracování kovů a zakázkové kalení, zušlechťování, a popouštění. Cementace, nitrace, žíhání, povrchové kalení a další provádí Q.I.P. s.r.o., z Brna.
Prodej a dodávka palivového dříví až k Vám do domu, kvalitní dřevo
Palivové dříví, krácené, štípané, kvalitní dřevo z buku, habru, dubu, břízy, smrku, borovice a modřínu, dodává firma Boš spol. s r. o.
BOŠ spol. s r.o.
Vinylové schody v moderním designu – dekor dřeva a kamene, prodej na e-shopu
Bukoma group s.r.o. z okresu Vyškov dodává a montuje vinylové schody v moderním dekoru dřeva a kamene. Veškeré dílce a komponenty pořídíte za výhodné ceny na e-shopu.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Výroba a prodej odlitků z hliníku Lelekovice, slévárna, obrobna a povrchové úpravy odlitků
Společnost KOVOLIT Česká, spol. s r.o. se specializuje na výrobu hliníkových odlitků litých do bentonitového písku a kokil, opracování odlitků, frézování, soustružení, broušení, vrtání, lakování.