Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Přírodní a mrazuvzdorná kamenná kúra, rula pro zahradní úpravy a dekoraci
Přírodní kamennou a mrazuvzdornou kúru z ruly vhodnou na zahradu, záhony, kolem stromů nebo na chodníky dodává v širokém okolí Znojma firma BOŠ spol s.r.o.
BOŠ spol. s r.o.
Stínící tkanina na plot - zelená zástěna, která chrání před větrem i sousedy
Stínící tkanina na plot je ideálním řešením před větrem i pro zamezení viditelnosti na pozemek. Firma GAVES-SM s.r.o. z Dobšic u Znojma zajistí prodej zelené zástěny - plotové clony.
Svinovací reflexní pásky na ruku, bezpečnostní prvek pro chodce i cyklisty
Výrobou svinovacích reflexních náramků, které lze využít jako bezpečnostní prvek pro chodce a cyklisty i pro propagaci firmy, se zabývá společnost IdentCORE s.r.o.
Silikonové náramky IdentCORE s.r.o.
Dekorační bílý kámen z mramoru  k zahradním úpravám – oblázky  Bianco Carrara
Dekorační bílý kámen z mramoru pro zahradní úpravy a dekoraci objednávejte na e-shopu palivovedrivi-znojmo.cz. Objednat si zde můžete oblázky Bianco Carrara, které Vám dovezeme přímo k Vám domů.
BOŠ spol. s r.o.
Obkladové přechodové lišty a profily pro ukončení obkladů – kvalita od spolehlivého dodavatele
Spolehlivým dodavatelem s kvalitním sortimentem přechodových obkladových lišt a profilů pro ukončení obkladů či pod obklady v různých provedeních je společnost PELI BRNO.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Zavěšené větrané fasády - uchycení kazet typ Vario, Bravo. Snadné, bezpečné a elegantní připevnění kazet
Zavěšené větrané fasády - uchycení kazet typ Vario, Bravo provádí firma ILTEGRO, spol. s r.o. Systém zajišťuje rychlé a bezpečné připevnění. Velohliníkové systémové konstrukce.
Uchycení fasádní desek ILTEGRO - VARIO - inovativní uchycení fasádních obkladů
Moderní, inovativní a efektivní to jsou konstrukce k uchycení fasádních desek VARIO pro montované fasádní obklady, které pro Vás zajišťuje brněnská firma ILTEGRO, spol. s.r.o.
Uchycení obkladů provětrávaných fasád VARIO
Uchycení obkladů provětrávaných fasád VARIO je nejúspěšnější technika pro vyrovnání a instalaci fasádních obkladů. Provádí ji firma ILTEGRO, spol. s r.o.
Kačírky – směs omílaného kameniva s různou frakcí a barevností k dekoraci na zahradách
Směs omílaného kameniva – dekorační kačírky v různých frakcích, vhodných k okrasným účelům na zahradách, prodává firma BOŠ, spol. s.r.o.
BOŠ spol. s r.o.
Okrasné zahradní kamenivo různých frakcí včetně dopravy
Okrasné zahradní kamenivo, jako jsou oblázky a kačírky v různých frakcích, prodává firma BOŠ. Zajistíme dopravu vaší objednávky.
BOŠ spol. s r.o.
Doplňkové dřevěné komponenty ke schodišti – šprušle, sloupky, koule
Kompletní doplňkový sortiment pro dřevěná schodiště dodává firma FK Dřevěné Lišty. Vyrábíme dřevěné šprušle, sloupky i koule z různých druhů dřevin.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Odolné příhradové vazníky Greim pro výrobní haly a rodinné domy - montáž, výroba
Výrobou odolných příhradových vazníků GREIM se zabývá společnost KARPEN PLUS s.r.o. z Brna. Vazníky montujeme pro výrobní haly, občanské stavby a rodinné domy v okolí Hodonína, Břeclavi a Znojma.
KARPEN PLUS s.r.o.
Prodej palivového dřeva – stejnoměrný žár a stabilní, dlouhotrvající oheň
Prodej palivového dřeva různých rozměrů pro stabilní hoření se stejnoměrným žárem zajišťuje společnost BOŠ spol. s r.o. s dovozem v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou.
BOŠ spol. s r.o.
Střešní konstrukce z variabilních příhradových vazníků Gang-nail, které vám ušetří čas i peníze
Na montáž střešních konstrukcí se ve Znojmě, Břeclavi a Hodoníně zaměřuje firma KARPEN PLUS s.r.o. Vyrábíme variabilní příhradové vazníky Gang-mail, které vám ušetří čas, ale i finance.
KARPEN PLUS s.r.o.
Řezby z masivního dřeva, vyřezávané lišty, dřevěné doplňky k nábytku
Dřevěné doplňky k nábytku, řezby z masivního dřeva, vyřezávané lišty - specialista na opracování lišt z masivního dřeva, to je firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Stavebnicové dělící stěny a příčky – rozdělení prostor v kancelářích i ve výrobě
Rozdělení prostor nebo zajištění protiprachové zábrany realizuje společnost Activity promotion s.r.o. z Brna prostřednictvím stavebnicových dělících stěn a příček.
Activity promotion s.r.o.
Rekonstrukce a výstavba rozvodny, transformovny VN, přípojky pro napájení
Specialista na výstavbu a rekonstrukce rozvoden a transformoven vysokého napětí VN, přípojky pro napájení různých objektů zajišťuje ELMONT GROUP, a.s., z Brna.
ELMONT GROUP, a.s.
Identifikační náramky Tyvek – idenfikační pásky pro společenské akce
Skvělé identifikační označení osob účastnících se akcí, koncertů a festivalů představují náramky Tyvek, které jsou k dostání u společnosti IdentCORE s.r.o.
Silikonové náramky IdentCORE s.r.o.
Povrchová úprava podlah ve zdravotnictví i pečovatelských službách - účinné přípravky Dr. Schutz
Speciální povrchovou úpravu pro podlahy ve zdravotnictví a pečovatelských službách Vám zajistí účinné přípravky Dr. Schutz, na jejichž dodávku se zaměřuje firma floorcolor s.r.o. ze Znojma.
Vazby, krovy, dřevěné konstrukce, stavební řezivo – prodej dřeva a dřevařských materiálů
Dřevo a dřevařský materiál jako jsou například vazby, krovy, dřevěné konstrukce a stavební řezivo má ve svém bohatém sortimentu společnost AZ WOOD, a.s. z Brna.
AZ WOOD, a.s. Dřevo, stavební řezivo Brno
Prodej kvalitního palivového dřeva z měkkých i tvrdých dřevin
Společnost BOŠ spol. s.r.o. má v prodeji kvalitní palivové dřevo z tvrdých listnatých i měkkých jehličnatých dřevin v okolí Znojma a Moravských Budějovic.
BOŠ spol. s r.o.
Okrasné kamenivo – břidlice, oblázky, kamenná kůra
Jednou z činností společnosti BOŠ spol. s.r.o. ze Znojma, je prodej okrasného zahradního kameniva. Na e-shopu máme ke koupi břidlici, oblázky a kamenné kůry různých frakcí.
BOŠ spol. s r.o.
Prodej a zpracování otěruvzdorných plechů
Společnost GAMA OCEL, spol. s r.o. je odborníkem v oboru prodeje a zpracování otěruvzdorných plechů. Používá otěruvzdorné plechy od švédské společnosti SSAB Oxelösund.
GAMA OCEL, spol. s r.o. plechy oděruvzdorné
Nechcete řešit míchání směsi paliva do dvoutaktních motorů? - Palivo ASPEN
Univerzální palivové směsi prodává firma GARDENTECH Brno. Chcete-li si zjednodušit práci, pak si zakupte palivo ASPEN, které je vhodné do dvoutaktních motorů.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Velkoobchod se stavebním řezivem - kompletní sortiment s materiálem pro stavbu dřevěných konstrukcí
Stavební, středové a jiné řezivo, prkna, hranoly, latě a další materiál nejen pro stavbu dřevěných konstrukcí má ve svém bohatém sortimentu velkoobchod AZ WOOD, a.s. v Brně.
AZ WOOD, a.s. Dřevo, stavební řezivo Brno